VÆR MED TIL AT SKABE GLÆDE - BLIV EN DEL AF OLIOLI

Kunne du tænke dig at blive en del af OLIOLI-familien? Som bowler hos OLIOLI bliver du en del af et unikt sammenhold med fuld fart og højt humør. Vi brænder for at give alle den bedste oplevelse, og det gælder især også vores medarbejdere hos OLIOLI. Det vigtigste for os er at skabe god stemning bag baren, selvom der er travlt. I vores familie er der plads til alle. Der er plads til masser af gode grin og nye venskaber - og samtidig rig mulighed for personlig udvikling i et trygt team. Så hvis du har lyst til at dele ud af dit gode humør og smitte andre med dit smil, så send en ansøgning til os. Vi søger altid nye medlemmer til familien hos OLIOLI.

SEND CV og ansøgning & hold dig ikke tilbage:
job@oliolipoke.com
JONATHAN EDELMAN
Bowler, 21 år
Østerbrogade

"Det er super fedt at komme på arbejde, hvor humøret altid er højt"

OLIOLI gør det sjovt at tage på arbejde. Det er super fedt at komme på arbejde, hvor humøret altid er højt, især hvis du kommer har har haft en nedern dag hjemmefra. Det fedeste ved jobbet er klart ens kollegaer, den fede energi bag baren samt forståelsen af hinanden. Når man står op af hinanden så længe, kommer man virkelig til at lære hinanden at kende meget hurtigt, og nye venskaber bliver skabt.

Ud over en social udvikling både mellem kollegaer, udvikles også ens service til kunderne. Når man arbejder i OLIOLI lærer man hurtigt at tage ansvar og være ansvarlig for de ting, der sker i og omkring baren. Dette er meget vigtigt da man selv skal være klar til at takle dagens udfordringer. Det kan være lidt skræmmende i starten, men bliver en super fed læring efter kort tid, som både kan bruges på arbejdet og i fritiden.

SIMONE SIGFREDSEN
Bar Manager, 21 år
Gammel Kongevej

"OLIOLI har lært mig at tage ansvar"

Det der efter min mening gør OLIOLI til en fantastisk arbejdsplads er, balancen mellem et godt privat fællesskab og en professionel arbejdsplads. Jeg synes, at det er unikt, at alle tager deres job seriøst, og samtidig er “en stor vennegruppe”. Dine ledere og managers vil både være dine chefer, men også dine venner. Det skaber en rar atmosfære, og gør det sjovt at komme på arbejde hver evig eneste dag.

OLIOLI har lært mig at tage ansvar og har åbnet mine øjne for at arbejde mig op i en branche, jeg umiddelbart ikke havde set mig selv have en karriere i. Og det er kun på baggrund af, at det er en fantastisk arbejdsplads.

Klara Fjordbøge
Financial Student Assistant, tidligere Bar Manager, 22 år
Office

"En af de store fordele efter min mening, er fællesskabet"

Da jeg startede hos OLIOLI, troede jeg blot, at det skulle være et hyggeligt sabbatårs job - og så skulle jeg ellers videre i en helt andet retning med mit liv. Et fantastisk sabbatårs job med en god arbejdsatmosfære, de bedste kollegaer og mange nye bekendtskaber har det helt klart været, men det har været så meget mere end det. Det er en arbejdsplads med stor inddragelse på den daglige gang, og mulighederne for udvikling både fagligt og personligt har overgået alle mine forventninger.


OLIOLI ledte mig i en retning, jeg aldrig selv havde troet, at jeg skulle gå, men som jeg nu finder mig så godt tilrette i, og hvor jeg oven i det har muligheden for at bruge mine tilegnede kompetencer fra arbejdet hver eneste dag på min uddannelse og omvendt. Hos OLIOLI er du omringet af sjove, glade, ambitiøse og ikke mindst inspirerende mennesker, som har præget mit liv med smil og gode dage, både i arbejdstimerne og uden for. Der er ikke en dag, jeg fortryder, at jeg helt tilfældigt endte op her.

Anthon Raaberg
Teamleder, 23 år
Frederiksborggade

"En af de store fordele efter min mening er fællesskabet"

Det at arbejde i OLIOLI kan beskrives med mange ting. En af de store fordele efter min mening er helt klart fællesskabet. Både bag baren såvel som uden for baren. Det er et arbejde, som til tider kan være udfordrende, hvor man kan komme ud for nogle pressede situationer. Dog vil man altid i sidste ende komme ud på den anden side med et smil på læben, og følelsen af at glæde sig til at møde på arbejde igen næste gang.

Derudover er OLIOLI ikke mindst en arbejdsplads for dig, der mangler et job i dit sabbatår. Men også for dig der har lidt højere ambitioner. Hos OLIOLI er der mulighed for at vokse i firmaet og få mere ansvar - hvilket jeg synes er motiverende, og skaber mere personlighed for OLIOLI.