VÆR MED TIL AT SKABE GLÆDE - BLIV EN DEL AF OLIOLI

Kunne du tænke dig at blive en del af OLIOLI-familien? Som bowler hos OLIOLI bliver du en del af et unikt sammenhold med fuld fart og højt humør. Vi brænder for at give alle den bedste oplevelse, og det gælder især også vores medarbejdere hos OLIOLI. Det vigtigste for os er at skabe god stemning bag baren, selvom der er travlt. I vores familie er der plads til alle. Der er plads til masser af gode grin og nye venskaber - og samtidig rig mulighed for personlig udvikling i et trygt team. Så hvis du har lyst til at dele ud af dit gode humør og smitte andre med dit smil, så send en ansøgning til os.

SEND CV og ansøgning & hold dig ikke tilbage:
job@oliolipoke.com
JONATHAN EDELMAN
Bowler, 22 år
Gammel Kongevej

"Det er super fedt at komme på arbejde, hvor humøret altid er højt"

OLIOLI gør det sjovt at tage på arbejde. Det er super fedt at komme på arbejde, hvor humøret altid er højt, især hvis du kommer har har haft en nedern dag hjemmefra. Det fedeste ved jobbet er klart ens kollegaer, den fede energi bag baren samt forståelsen af hinanden. Når man står op af hinanden så længe, kommer man virkelig til at lære hinanden at kende meget hurtigt, og nye venskaber bliver skabt.

Ud over en social udvikling både mellem kollegaer, udvikles også ens service til kunderne. Når man arbejder i OLIOLI lærer man hurtigt at tage ansvar og være ansvarlig for de ting, der sker i og omkring baren. Dette er meget vigtigt da man selv skal være klar til at takle dagens udfordringer. Det kan være lidt skræmmende i starten, men bliver en super fed læring efter kort tid, som både kan bruges på arbejdet og i fritiden.

SIMONE SIGFREDSEN
District Manager, 22 år
Hellerup og Østerbrogade

"OLIOLI har lært mig at tage ansvar"

Det der efter min mening gør OLIOLI til en fantastisk arbejdsplads er, balancen mellem et godt privat fællesskab og en professionel arbejdsplads. Jeg synes, at det er unikt, at alle tager deres job seriøst, og samtidig er “en stor vennegruppe”. Dine ledere og managers vil både være dine chefer, men også dine venner. Det skaber en rar atmosfære, og gør det sjovt at komme på arbejde hver evig eneste dag.

OLIOLI har lært mig at tage ansvar og har åbnet mine øjne for at arbejde mig op i en branche, jeg umiddelbart ikke havde set mig selv have en karriere i. Og det er kun på baggrund af, at det er en fantastisk arbejdsplads.

Katarina Krebs & Johanne Krebs
Teamleder, 22 år og bowler, 19 år
Østerbrogade & Gammel Kongevej

"Vi har begge lagt mærke til, at der er et helt specielt miljø"

Vi har arbejdet sammen på et tidligere job og fandt hurtigt ud af, at det fungerede rigtig godt for os. Derfor var vi ikke i tvivl om det også ville være hyggeligt i OLIOLI! Vi står i hver vores butik, hvilket nok er for det bedste, så der ikke altid går familie snak i den. Men heldigvis er skemaet ret fleksibelt, så vi kan bytte nogle vagter rundt og få nogle timer bag baren sammen. Vores aldersforskel er nok også med til at skabe mere dynamik blandt vores kollegaer, da vi så møder dem hinanden står med og lærer endnu flere fantastiske personligheder at kende.

Det vi begge sætter stor pris på hos OLIOLI er især det særlige ved, at man kan hygge sig så meget på en arbejdsplads, hvor der samtidig er en generel forståelse og respekt for at man gør det bedste man kan for at skabe den bedste oplevelse for kunderne. Vi har nemlig begge lagt mærke til, at der er et helt specielt miljø hvor man opmuntrer og tilskynder hinanden til at yde det bedste stykke arbejde man kan.

Anthon Raaberg
Bar Manager, 23 år
Hellerup

"En af de store fordele efter min mening er fællesskabet"

Det at arbejde i OLIOLI kan beskrives med mange ting. En af de store fordele efter min mening er helt klart fællesskabet. Både bag baren såvel som uden for baren. Det er et arbejde, som til tider kan være udfordrende, hvor man kan komme ud for nogle pressede situationer. Dog vil man altid i sidste ende komme ud på den anden side med et smil på læben, og følelsen af at glæde sig til at møde på arbejde igen næste gang.

Derudover er OLIOLI ikke mindst en arbejdsplads for dig, der mangler et job i dit sabbatår. Men også for dig der har lidt højere ambitioner. Hos OLIOLI er der mulighed for at vokse i firmaet og få mere ansvar - hvilket jeg synes er motiverende, og skaber mere personlighed for OLIOLI.