Take away & Eat in midt i København K

Midt i indre by - i København K - finder du vores nye OLIOLI poké bar. Den ligger på Ny Østergade 28A, tæt på den pulserende Gothersgade, hyggelige Kongens Have og nær diverse shopping-stræder.
Ny Østergade 28A, 1112 KBH K
Mandag-Fredag: 10:00 - 21:00
Lørdag-Søndag: 12.00 - 20.00

Farvestrålende mad fra Hawaii til København

Du kan på vores poké bar i København K tage take away med på farten eller spise i vores restaurant. Men uanset, om det er to-go eller to-stay, så får du serveret farvestrålende bowls, friskpressede juices og ‘poké on rye’ af vores glade og smilende personale. Her på menuen kan du finde vores poké bowls, som startede det hele. Du kan blande din egen eller vælge en af The Standards.

Smoothiebowls og poké on rye

Hos OLIOLI i København K kan du også prøve nogle af vores nyere tilføjelser til menukortet, nemlig vores eksotiske smoothie bowls, der alle er baseret på soyamælk og en dadel, samt toppet med granola, kokos, frysetørrede hindbær og sesamfrø. Med en enkelt skefuld drømmer du dig til tropiske Bali. Eller hvad med vores poké on rye? Som er lækre smørrebrød, der alle toppes med purløg og sesamfrø. Her kan du prøve en laksemad, gedeost mad, andemad eller æggemad. Og disse smørrebrød smager ligeså godt, hvad end du tager dem med som take away eller spiser dem i vores poké bar.
Hos OLIOLI i København K kan du spise en eksotisk smoothie bowl, eller vores ‘poké on rye’ i morgentimerne, eller tage vores populære poké bowls med som take away til din picnic i Kongens Have. Skal det være lidt ekstra festligt, byder vi også på læskende drikkevarer. Prøv blandt andet vores tre forskellige fadøl fra To Øl, vores cocktails fra Mikropolis, vores udvalg af både naturvine og traditionelle vine, eller en kold poptail. Nyd dem både i vores restaurant eller som take away.

Har du mere brug for at sidde i vores poké bar efter en lang shoppingtur eller en udmattende arbejdsdag? Vi tilbyder ikke blot take away i vores poké bar i København K, men du kan også finde hele 30 indendørs siddepladser, så du kan nyde din poke bowl i ro og fred - eller i godt selskab.

En smoothie eller kaffe med på farten som take away

På en varm sommerdag midt inde i København K, er alt man nogle gange drømmer om bare en iskold, friskpresset juice til at slukke tørsten. Tag en juice og en poké bowl med som take away, så du kan sidde og nyde det gode vejr i Kongens Have. Er du mere til en varm kop kaffe til gåturen? Så serverer vores personale også den bedste kaffe - hvad end du er til chai latte, cappuccino eller måske en americano. Psst.. Vi laver også den lækreste iced latte.

Besøg os på Ny Østergade i København K

Vi glæder os til at se dig i vores poké bar i København K, når du henter din take away eller spiser her.

Kan du heller ikke vente med at besøge os? Så kan du jo i mellemtiden følge med på vores Instagram og Facebook, hvor du kan følge med i OLIOLI eventyret og lære hele holdet bedre at kende.