Take away i Valby

Nu kan du endelig bestille nem og lækker take away fra OLIOLI i Valby!

Take away behøver hverken at være usundt, snasket eller kedeligt. Hos OLIOLI på Valby Langgade 49 serverer vi friske og smagfulde Poké Bowls, som du nemt kan bestille, så de er klar til afgang, når du kommer. Vi laver altid vores bowls, så snart de er bestilt, så du kan nyde din take away helt frisk. Når du har bestilt, går der ikke længe, før vi bringer din mad lige døren.
Take away i Valby

Indbydende take away til enhver smag

Hvis det er første gang, du støder på en Poké Bowl, kan du se frem til et farvestrålende, sundt og mættende måltid! Hos OLIOLI krydser vi den klassiske hawaiianske bowl med elementer fra det asiatiske køkken, hvilket kommer til udtryk i vores valg af smagssammensætninger og råvarer. Dette kryds giver den perfekte kombination farver, smage og sundhed.

Hvis det er første gang, du prøver en Poké Bowl, kan vi anbefale, at du vælger en af vores standard bowls. Disse tilbyder hver især den perfekte kombination af protein, grøntsager og sauce. Har du derimod specifikke præferencer, eller har du måske selv udviklet den helt perfekte sammensætning af indhold til din bowl, er der også mulighed for at være bygmester over egen bowl.

Til at fuldende den perfekte Poké oplevelse, hører en god juice – dem har vi heldigvis godt styr på at sammensætte i vores bar i Valby. Har du brug for at blive kvikket op, kan du også bestille kaffe og ingefær shots som take away.

Vegetariske og veganske retter

Poké er traditionelt set en kombination af friske grøntsager, ris og råmarineret fisk. Derfor finder du også vores standard bowls med laks eller tun, som kommer med de grøntsager, der fremhæver deres smagsnuancer på bedste vis. Hos OLIOLI er det dog vigtigt, at der er plads til alle. Derfor serverer vi også bowls med kyllingekødboller, pulled duck (and) eller oksekød, hvis du foretrækker en bowl med kød.

piser du vegetarisk eller vegansk, kan du vælge mellem bowls med vegansk kylling, umami portobello svampe eller tofu (som forresten også er glutenfrit). Vores Poké Bowls fås i et hav af sammensætninger og forskellige smagsnuancer – fælles er, at de alle er lave med kærlighed, uanset hvilken bowl du vælger.

Take away til mindre og større forsamlinger i Valby

Hold din næste fest i selskab med en farvestrålende og velsmagende bowl! Hvis I er en større gruppe, eller hvis du planlægger at afholde et arrangement i Valby omegn, tilbyder vi lækker og frisk catering. Vores Poké Bowls er nemme at spise både stående og siddende. Vi kan stå for maden til alle former for fester og arrangementer i Aarhus og København.

Se vores muligheder for catering, eller tag en snak med vores team i baren, hvis du kunne tænker dig at servere OLIOLI til dit næste arrangement. Du har også mulighed for at leje en foodtruck til din fest!

Kig forbi baren eller bestil via vores app

Som noget nyt kan du bestille din take away direkte via vores app, så den er klar til afhentning i Valby. I appen har du også adgang til eksklusive tilbud, rabatter og nyheder.

Måske en tur i nærliggende Søndermarken med din take away lyder fristende, men hvis du er mere til en afslappende aften på sofaen, skal du ikke bekymre dig. Vi leverer også take away fra Valby direkte til din hoveddør. Hvis du spørger os, lyder det som den perfekte opskrift på en rolig aften, hvor du hverken behøver at tage stilling til madlavning eller opvask.

Mens du venter på din take away fra Valby, kan du taget et smut forbi vores farverige feed på Facebook og Instagram, hvor vi hver dag inspirerer til dit næste måltid.