Poké & Drinks

På Ny Østergade i København K kan du spise ad libitium byg-selv-poké bowls og slukke tørsten i øl og pitchers i to timer for kun 350 kroner.

Fredag og lørdag mellem klokken 17.30 og 23.30 kan du booke bord til dine bedste og mest sultne venner eller familie.

Så længe i er minimum 2 personer.
BOOK her
Book her
Spis og drik så meget, du vil.
Eller kan. Prisen er den samme.
I samarbejde med easyTableBooking.dk
Det er fredag. Eller lørdag. Klokken er mellem 17.30 og 23.30. Du og dine sultne venner er dressed to impress. Eller måske I er trukket i det helt rare og bløde. Uanset outfit sætter I jer til bords på Ny Østergade i København K. Der er allerede disket op med smil og sød musik.

Der bliver serveret friske, farverige og fabelagtige tallerkener med ingredienser og personligt udvalgte toppings. Festlige fade skifter hænder, som de går på omgang og forvandles til personlige poké bowls. Pitchers fra Bite fylder op i glas og på det gode humør. Ingen grund til at holde øje med, hvor meget der bliver spist og drukket, det koster det samme. 350 kroner per person for to timer. Nemmere bliver det ikke.

Når I er mætte, og tørsten er slukket, sendes I godt ud af døren. Om I skal hjem på sofaen til movie-marathon, på klubben til en dans eller bare skulle have en ukompliceret og hyggelig stund sammen, så var det en fest at have jer til “Poké & Drinks”.