Poké & Drinks

På Ny Østergade i København K kan du spise ad libitium byg-selv-poké bowls og slukke tørsten i øl og pitchers i to timer for kun 350 kroner.

Fredag og lørdag mellem klokken 17.30 og 23.30 kan du booke bord til dine bedste og mest sultne venner eller familie.

Så længe i er minimum 4 personer.
Spis og drik så meget, du vil.
Eller kan. Prisen er den samme.

Udforsk vores Poké & Drinks menu

Der kan ikke gå fisk i den,
I sammensætter nemlig selv jeres mad
1
Base / Choose 1
Hvide ris
Revet rødkål
Blomkål-Gulerods Ris
2
Main / Choose 1
And
Kyllingekødboller
Laks
Marineret oksekød
Tofu
Tun
Østershatte
Vegansk kylling
3
Sauce / Choose 2
Chili Mayo
Goma Dressing
Mynte-Lime Dressing
Rød Karry
Sesam Mayo
Sweet Ponzu
Teriyaki Mayo
Wasabi Dressing
4
Greens / Choose 3
Ananas
Broccoli
Bønnespirer
Edamame
Gulerod
Radise
Rødkål
Sukkerærter
5
Premium / Choose 1
Avocado
Syltede Rødløg
Syltede Ingefær
Tangsalat
Tempura Rejer
Kylling Karaage
Pitchers / Øl
Pilsner
Mojito
Passion
Vodka Vulpix
Vegetarian
Vegan
Gluten-free
I samarbejde med easyTableBooking.dk
Det er fredag. Eller lørdag. Klokken er mellem 17.30 og 23.30. Du og dine sultne venner er dressed to impress. Eller måske I er trukket i det helt rare og bløde. Uanset outfit sætter I jer til bords på Ny Østergade i København K. Der er allerede disket op med smil og sød musik.

Der bliver serveret friske, farverige og fabelagtige tallerkener med ingredienser og personligt udvalgte toppings. Festlige fade skifter hænder, som de går på omgang og forvandles til personlige poké bowls. Pitchers fylder op i glas og på det gode humør. Ingen grund til at holde øje med, hvor meget der bliver spist og drukket, det koster det samme. 350 kroner per person for to timer. Nemmere bliver det ikke.

Når I er mætte, og tørsten er slukket, sendes I godt ud af døren. Om I skal hjem på sofaen til movie-marathon, på klubben til en dans eller bare skulle have en ukompliceret og hyggelig stund sammen, så var det en fest at have jer til “Poké & Drinks”.

Poké & Drinks – all you can eat and drink


Du har ventet hele ugen på, at dagen kom. Det er endelig fredag, byens gader sitrer af liv og lys – og særligt på Ny Østergade i København K er der fest. Fredagen skal fejres med forfriskende drinks og øl på OLIOLI sammen med alle dine kære.

Med vores all you can eat and drink-koncept strømmer talrige farvestrålende fade over langbordet fra hånd til hånd – og hånd til mund.

Nu kan I nemlig sammensætte alle de personlige poke bowls, I drømmer om for kun 350 kroner, mens I sørger for at holde væskebalancen med et ubegrænset antal af vores forfriskende drinks.

Pitchers, poké og polterabend – den perfekte kombination


Hos OLIOLI i Ny Østergade i København K blander musikkens festlige toner sig med duften af frisk, lækker mad og lyden af læskende drinks, der skaber den perfekte stemning til festlige lejligheder.

Så hvis du leder efter den bedste måde at fejre en festlig aften som en polterabend på, kan du stoppe med at lede. For her kan du fejre den særlige aften med alle de pitchers og poké bowls, du drømmer om. Vores all you can eat and drink-koncept garanterer en festlig og mættende aften uden at tømme pengepungen.