Om OLIOLI Hellerup
Centralt på Strandvejen er vi placeret tæt på gymnasierne Øregaard, Ordrup og Gammel Hellerup. Her serveres der pausesnacks, frokost-poké og vitaminrige smoothie bowls. Vi har plads til hurtige stop, lektielæsning og “lektielæsning”. Vi skal nok holde dig mæt og glad.
Mød Christian
Christian er fuld af fart og løjer. Oplev det på egen hånd bag baren i Hellerup.

To stay

Tag bare hele shoppeturen, ekspedienten, dine børn og deres venner med herned – vi har plads til jer alle sammen.
16 sidepladser

To go

Strandvejen er måske Danmarks smukkeste vej. Sæt dig på en bænk, eller på jorden hvis du er til den slags, og nyd Hellerups liv strejfe forbi. Vi sørger for, at du er pakket og klar.

Kommer du i bil, kan du parkere lige foran baren.
Se menu

To fest

Farverigt og æstetisk serveret i hver sin skål – poké bowls er nemme at have i hånden, mens der skal tales og skåles. Vi kan servere til alle slags fester og fornøjeligheder, om I er 20 eller 2000 personer. Skriv til eller tal med vores team i baren for yderligere information.
Gå til catering
Restaurant og mad ud af huset i Hellerup

Nyd som mad ud af huset eller i restauranten

Vores bowls er perfekte til dig, der ønsker at tage dem med på farten. De serveres nemlig kolde i en lukket skål, så du behøver ikke være bange for at ryste din Poké Bowl på cykelturen.

Uanset om du vil spise i butikken, tage din mad med til picnic eller måske spise hjemme, så ser vi frem til at byde dig velkommen i restaurant Hellerup. Så garanterer vi, at du får et farverigt, frisk og mættende måltid, du uden tvivl vil komme igen efter. Vi anbefaler i øvrigt, at du nupper en juice med på farten til at slukke tørsten og ikke mindst give dig et skud vigtige vitaminer. Om det så er en nem frokost eller nemt aftensmad, så er vores bowls perfekte til dig.

Vi ses i vores restaurant i Hellerup

Du finder restaurant Hellerup på Strandvejen 189, 2900 Hellerup. Her står vores dygtige og venlige personale klar til at guide dig igennem menukortet, så du får den bedste oplevelse i vores butik.

Prøv også vores take away Lyngby, eller take away Østerbro, hvor du kan få samme lækre Poke Bowls som i Hellerup. Prøv vores catering København, hvis du skal holde et større arrangement - fx catering til bryllup, catering til konfirmation eller catering til fest. Hvis du skal have frokost kan du også prøve vores frokost take away København.

Vil du lære OLIOLI lidt bedre at kende, så følg vores rejse på Instagram og Facebook.
Restaurant Hellerup