VELKOMMEN TIL RESTAURANT HELLERUP

På stemningsfyldte Strandvejen 189 finder du OLIOLI-familiens nyeste skud på stammen. Restaurant Hellerup er omgivet af en række andre spændende butikker, så det er fuldstændig oplagt at nyde en gåtur ned ad vejen. Her vil vi servere farverige Poké Bowls én masse samt vores forfriskende juices, kaffe og meget mere.

I restaurant Hellerup vil du, præcis som i vores andre restauranter kunne vælge mellem et stort udvalg af frisklavede Poke Bowls fra ’The Standards’, og du kan også designe din egen bowl helt fra bunden med vores ’Build Your Own-koncept’. Kom forbi til en god frokost eller måske et hurtigt aftensmåltid, så lover vi, at du kan finde et tilfredsstillende måltid samt noget lækkert at drikke.

Poké Bowls indeholder en stor del af de samme råvarer og ingredienser, som der også bruges i sushi. Det betyder, at mange af vores bowls serveres med rå fisk. Er du derimod ikke til rå fisk, så byder menuen heldigvis også på et stort udvalg af marineret oksekød, andekød, tofu og meget mere. Se menukortet i restaurant Hellerup.

HEJ hellerup

Nu er OLIOLI’s butik nr. 8 endelig kommet til Hellerup. OLIOLI betyder ’glæde’ på Hawaiiansk, og vi ser enormt meget frem til at skabe glæde gennem vores lækre måltider og drikkevarer til alle, der besøger os i skønne Hellerup. Ejernes asiatiske og nordiske rødder har også haft stor indflydelse på maden, der indeholder ingredienser fra forskellige verdenshjørner. Siden vi åbnede vores første restaurant på Frederiksberg, har OLIOLI taget Københavnerne med storm – og i dag finder du hele 8 OLIOLI forretninger i København og omegn.

FULD AF SMAG

Den populære Poké Bowl stammer oprindeligt fra Hawaii, og indeholder også en række ingredienser fra Japan og andre dele af Asien. Poké Bowlen fremstår ren & simpel i sit udtryk, men alligevel er den fuld af smag. Vores asiatiske rødder hos OLIOLI har især været med til at sætte et personligt præg på den traditionelle Poké Bowl. Og vi ved godt, at man spiser med øjnene, derfor gør vi en ære i, at præsentere vores mad & drikke på en ordentlig måde og fulde af forskellige farver. Er det din første gang, du skal prøve en af vores Poké Bowls, så anbefaler vi, at du vælger en af vores favoritter fra ’The Standards’. Har du derimod lyst til at sammensætte din egen unikke bowl helt fra bunden, så er dette bestemt også muligt med vores ’Build Your Own’-koncept.

nyd som TAKE AWAY

Vores bowls er perfekte til dig, der ønsker at tage dem med på farten. De serveres nemlig kolde i en lukket skål, så du behøver ikke være bange for at ryste din Poké Bowl på cykelturen.
Uanset om du vil spise i butikken, tage din mad med til picnic eller måske spise hjemme, så ser vi frem til at byde dig velkommen i restaurant Hellerup. Så garanterer vi, at du får et farverigt, frisk og mættende måltid, du uden tvivl vil komme igen efter. Vi anbefaler i øvrigt, at du nupper en juice med på farten til at slukke tørsten og ikke mindst give dig et skud vigtige vitaminer.

VI SES hellerup

Du finder restaurant Hellerup på Strandvejen 189, 2900 Hellerup. Her står vores dygtige og venlige personale klar til at guide dig igennem menukortet, så du får den bedste oplevelse i vores butik.

Prøv også vores take away Lyngby, eller take away Østerbro, hvor du kan få samme lækre Poke Bowls som i Hellerup.

Vil du lære OLIOLI lidt bedre at kende, så følg vores rejse på Instagram og Facebook.