VI VIL SPREDE GLÆDE

OLIOLI betyder ‘glæde’ på hawaiiansk, og netop det er det vigtigste for os. Om det er glæden igennem vores mad, oplevelsen hos os, eller når du er en del af vores team. Glæde er nøgleordet, og her er plads til alt og alle.

OLIOLI blev startet af Nicolai og Frederik, to unge drenge med store drømme. Vi stiftede bekendtskab med Poke Bowls igennem en god veninde, der var på udveksling i San Diego. Efter at have undersøgt konceptet nærmere på Instagram og smagsrejser til London, opstod vores idé til OLIOLI. Et sted hvor vi kunne skabe godt humør og gode oplevelser hos andre, gennem vores glæde til mad. Vi kommer begge fra familier, hvor det er en del af vores kultur og rødder at værne om god mad. Maden er for os et enestående samlingspunkt og den største glæde i hverdagen. Vi brænder for at give det videre. Drømmen har vi fået opfyldt med OLIOLI.

16/4/2021
ÅBNER NIENDE OG FLAGSKIBSBUTIK PÅ NY ØSTERGADE I KBH K

Vi har åbnet vores niende butik midt inde i Indre KBH K, hvor vi bl.a. serverer vores morgenmad, men også alkohol med fadøl, naturvin og andre lette drinks. Det passer helt perfekt i omgivelserne og med antallet af siddepladser både inde og ude.

12/9/2020
OTTENDE BUTIK ÅBNER PÅ STRANDVEJEN 189 I HELLERUP

Vi har åbnet vores ottende butik på Strandvejen midt i centrum af alle take away restauranter på gaden. Med lækre behagelige seatings og parkeringsmuligheder lige foran butikker, er det oplagt at nyde maden in house eller som take away

6/7/2020
FRA PLASTIK KOPPER TIL PAP KOPPER

Vi har skiftet plastik juicekopperne ud til papkopper – mere bæredygtighed!

10/6/2020
RUNDER 100 MEDARBEJDERE

En milepæl er nået! Vi runder 100 medarbejdere og er officielt et trecifret team på tværs!

9/6/2020
SYVENDE BUTIKSÅBNING I NORDHAVN

D. 9. Juni åbnede vi vores syvende butik i Nordhavn omkring de fantastiske omgivelser lige ud til badebroen.

9/6/2020
POKÈ ON RYE PÅ MENUKORTET

I butikken i Nordhavn har vi indført et nyt morgenmadsprodukt – Poké on Rye. Det er vores version på et asiatisk smørrebrød og perfekt som morgenmad eller frokosttiderne.

14/12/2019
SJETTE BUTIKSÅBNING PÅ AMAGERBROGADE 146

På Amagerbrogade 146 åbnede vi i december vores den sjette butik. Vi har allerede en masse andre spændende lokaler i ærmet, og håber at vi snart kan åbne en butik nær dig.

24/11/2019
FRA PLASTIK BOWLS TIL BAGASSE BOWLS

Vores store bedrift er, at vi har skiftet vores plastik bowls ud til bagasse bowls, der er mere bæredygtige. Det er et kæmpe skridt i den rigtige retning!

18/10/2019
OLIOLI fejrer 2 års dag

JUHU! Vi fylder 2 år og det blev fejret i stor stil i vores butikker

9/8/2019
Femte butiksåbning i Københavns Lufthavn

Vi åbnede vores femte butik i Københavns Lufthavn i den nye Food Court. Det har altid været et mål, at vi skulle åbne i lufthavnen, men at det gik så stærkt var intet mindre end en drøm, der gik i opfyldelse.

3/7/2019
Roskilde Festival 2019

I sommeren 2019 havde vi en madbod på Roskilde Festival i samarbejde med Syngja. Her serverede vi insekter på vores bowls som en bæredygtig gimmick.

19/5/2019
Nomineret til byens bedste takeaway 2019 af AOK

Vi blev nomineret til Byens Bedste Takeaway 2019 af AOK for andet år i træk. Det er vi virkelig taknemmelige for!

17/2/2019
FJERDE BUTIKSÅBNING PÅ LYNGBY HOVEDGADE 74

Vores fjerde butik slog dørene op d. 17. december 2019 på Lyngby Hovedgade 74. Vores første butik udenfor København. Det er vi meget stolte af.

12/2/2019
Runder 50 medarbejder

Teamet udvider hele tiden, og vi rundede de første halvtreds her. Mere glæde til hverdagen!

13/10/2018
Tredje butiksåbning på Østerbrogade 43

Vores tredje butik blev på Østerbrogade, hvor vi fik en helt vanvittig start af en åbningsdag. TAK!

16/7/2018
Anden butiksåbning på Frederiksborggade 31

Det storeskridt fra 1 til 2. Omvæltningen var enorm, men vi var glade og parate.

9/6/2018
Vinder byens bedste takeaway 2018 af AOK

En drøm gik i opfyldelse, da vi vandt denne pris. Vi havde aldrig regnet med at skulle vinde den, og det var et af vores bedste øjeblikke i vores liv.

21/4/2018
Første 5.000 Juices Solgt

Stay hydrated!

18/4/2018
Nomineret til byens bedste takeaway 2018 af AOK

At blive nomineret til denne pris blot efter 6 måneders levetid, var en af de største gestusser vi kunne få. Vi blev overvældet af lykke og glæde.

28/12/2017
Første 10.000 bowls solgt

I er sultne og vi elsker det!

3/11/2017
Runder 10 medarbejdere

Fra idé tilvirkelighed blev det, da vi rundede vores første 10 medarbejdere. Det var et stort øjeblik for os.

18/10/2017
Første butik åbner på Gammel Kongevej

Vores store drøm gik i opfyldelse, da vi for første gang serverede en poke bowl for en helt fremmede kunde i vores helt egen butik. Denne dag vil altid være i vores hjerter.

VORES REJSE MOD MERE GLÆDE

I efteråret 2017 åbnede vi den første butik på Frederiksberg. Siden da er eventyret gået stærkt for OLIOLI, og vi har fået mulighed for at skabe endnu mere glæde igennem flere butikker.

Poke Bowls stammer fra Hawaii, og er en forening mellem sushi og salat.

Traditionerne fra Hawaii har sat sit præg på maden hos OLIOLI. Poké betyder ’at snitte’ på hawaiiansk, og det refererer til de firkantede stykker, som vores poke bowle består af. Hos OLIOLI har vi desuden krydret Poké Bowlen med elementer fra det asiatiske køkken, hvor vi har rødder fra. Det kommer til udtryk i vores valg af ingredienser, smagssammensætningerne og dressinger. Derudover har det været vigtigt for os at skabe et sundt, nærende og æstetisk måltid, der går hånd i hånd med den nordiske madkultur, som vi har vores hverdag i. 

Modsat når du bestiller sushi, kan du i en Poké Bowl sammensætte og tilføje ingredienser, som du har lyst til. Hovedingrediensen i Poke Bowl er normalt rå fisk, men hvis du ikke er til det, kan du hos os få and, marineret oksekød eller tofu. Derudover har vi adskillige slags ris, grøntsager, saucer, toppings og premiums, som du frit kan vælge imellem. Flere af vores saucer på menuen er desuden veganske og glutenfrie. På vores menu har vi vores favoritter, The Standards bowls, som vi har sammensat på forhånd. Dem anbefaler vi, hvis du ikke har prøvet en Poke Bowl før. Hvis du helt selv vil bestemme smagen, kan du vælge Build Your Own. Her sammensætter du selv din helt egen bowle, så du kan få det lige, som du ønsker.