Det er nemt at sprede glæde, når man selv er glad.

Smilet er chefen.

Hej, vi hedder Frederik og Nicolai. I 2017 startede vi som 21 og 22 årige OLIOLI. Visionen var simpel - skab glæde mellem mad og mennesker. Med familie og rødder i dyb kærlighed til mad, blev poké bowls vores håndværk og platform. En simpel og optimistisk ret der let kan gøres personlig.

Det var ikke nemt at komme i gang. På trods af en gennemarbejdet forretningsplan, god erfaring og uddannelse ville ikke mange give os en chance. Vores alder blev vores kæphest, men også vores motivation. Vi knoklede videre, og med held og hårdt arbejde mødte vi  mennesker der så vores potentiale og turde leje lokaler til os. Sådan blev Frederiksberg vores første sejr, overbevisning og drivkraft.

Som OLIOLI og team er vokset, er der en ting vi aldrig har glemt. Vores egen start blev vores egen mission. Vi vil være landets bedste arbejdsplads for unge. Med uddannelsesprogrammer i samarbejde med KEA og Asnæs & Vangstrup forsøger vi at give den bedst mulige start til ambitiøse og nysgerrige unge som os selv.

Vores fremgangsmåde er et resultat af vores vej og vores vision. For at sprede glæde til andre, er vores fineste opgave, at sørge for, at OLIOLI er en tryg og god arbejdsplads. Arbejdeslivet er langt. Det kan lige så godt være sjovt.  
Nicolai Suwinai & Frederik Darger Johansen

Poké bowls er hawaiiansk.
OLIOLI er asiatisk & skandinavisk.

Poké bowls stammer fra det hawaiianske køkken. For dem der ikke kender konceptet, plejer vi at beskrive det som en sushisalat. Poké betyder ‘at snitte’ og referer til de frisk skårne grøntsager og rå fisk i tern.

Vi har selv skandinaviske og asiatiske rødder, så en poké bowl hos OLIOLI er derfor heller ikke helt som andre. Vi tilbyder ikke kun rå fisk, men også and, oksekød, tofu og meget andet. Vores asiatiske smagsløg har fået lov at komponere saucer og dressinger der giver kant til det runde. Skandinaviske visioner om mad og kultur har inspireret os til også at tilbyde veganske, vegetariske og sunde alternativer til hvide ris.

Vores menukort består af flere færdigt sammensatte bowls. De er testet og elsket til ukendelighed, så hvis du ikke ved hvor du skal starte, vil vi anbefale her. Er du blevet poké forelsket og  vil sammensætte dine egne favoritter, så kan du naturligvis også det. Vi tilbyder alt lige fra take away til catering og leje af foodtruck.

Vi glæder os til at give dig et smil og en ny smagsoplevelse.