Om OLIOLI Vanløse
På Jernbane Alle er klokken altid kvart i poké. Her, tæt på tog og Falconer Gymnasium, ligger OLIOLI i Vanløse og skinner. Hvis toget gik på Jernbane Allé, så er det lige før, at du godt kunne nå at bestille og hente frokost eller aftensmad på ét stop.

Måske det er lige ambitiøst nok, men vi er i hvert fald hurtige til at byde dig varmt velkommen og sende dig godt videre.
Mød Marco
Marco på 22 år tog os alle med storm. Selvom han kom uden erfaring, stråler han nu bag baren i Vanløse som Assistant Manager. 

To stay

OLIOLI i Vanløse er mest et hurtigt-ind-hurtigt-videre-sted. Men det skal ikke lyde, at du ikke er velkommen til at blive siddende på en af vores få siddepladser. Vi skal nok sørge for at banke puderne og rette på blomsterne, inden du kommer.
6 sidepladser

To go

Hop på toget, hop tilbage på kontoret eller ud i det blå. Vi skal nok sørge for, at du er pakket og klar. Kommer du i bil, kan du parkere bag baren. Vær opmærksom på parkeringsafgift.
Se menu

To fest

Farverigt og æstetisk serveret i hver sin skål – poké bowls er nemme at have i hånden, mens der skal tales og skåles.

Vi kan servere til alle slags fester og fornøjeligheder, om I er 20 eller 2000 personer. Skriv til eller tal med vores team i baren for yderligere information.
Gå til catering