Om OLIOLI Vanløse
På Jernbane Allé er klokken altid kvart i poké. Her, tæt på tog og Falkonergården Gymnasium, ligger OLIOLI i Vanløse og skinner. Hvis toget gik på Jernbane Allé, så er det lige før, at du godt kunne nå at bestille og hente frokost eller aftensmad på ét stop.

Måske det er lige ambitiøst nok, men vi er i hvert fald hurtige til at byde dig varmt velkommen og sende dig godt videre.
Mød Marco
Marco på 22 år tog os alle med storm. Selvom han kom uden erfaring, stråler han nu bag baren i Vanløse som Assistant Manager. 

To stay

OLIOLI i Vanløse er mest et hurtigt-ind-hurtigt-videre-sted. Men det skal ikke lyde, at du ikke er velkommen til at blive siddende på en af vores få siddepladser. Vi skal nok sørge for at banke puderne og rette på blomsterne, inden du kommer.
6 sidepladser

To go

Hop på toget, hop tilbage på kontoret eller ud i det blå. Vi skal nok sørge for, at du er pakket og klar. Kommer du i bil, kan du parkere bag baren. Vær opmærksom på parkeringsafgift.
Se menu

To fest

Farverigt og æstetisk serveret i hver sin skål – poké bowls er nemme at have i hånden, mens der skal tales og skåles.

Vi kan servere til alle slags fester og fornøjeligheder, om I er 20 eller 2000 personer. Skriv til eller tal med vores team i baren for yderligere information.
Gå til catering
Restaurant Vanløse

Friske bowler fra en restaurant i Vanløse - lidt for enhver smag

Vores menukort emmer af farver, friske smagssammensætninger og asiatiske lækkerier med et nordisk twist - og det samme gør vores restaurant og spisested i Vanløse. Om du er til fisk eller helst holder dig til en vegetarisk løsning, så kan vi hjælpe dig godt på vej.

Vores restaurant i Vanløse byder blandt andet på en favorit som Tun Poké, som består af blød tunfisk, sød ponzu, grønne sprøde edamame bønner, avocado, syrlige og syltede ingefær og meget andet frisk grønt. Er du mere til det vegetariske eller veganske, så kan vi varmt anbefale vores portobello poké, som tilfredsstiller selv den største kritikker. I vores restaurant i Vanløse samles store umami portobello svampe med både zucchini, rødkål, radisser, avocado men også en rund og sød vinaigrette. Det hele i kombination med vores syrlige kimchi og en stærk cashew dressing.

Til enhver bowl hører en friskpresset juice, og dem er vi eksperter i på vores spisested i Vanløse. Du kan prøve juices, du aldrig før har afprøvet, og du vil blive overrasket over smagsnuancerne. Vi mixer alt fra spinat, citron, broccoli og hyldeblomst til gulerod, ananas, hyldeblomst og ingefær. Efter vores mening den perfekte start på dagen.På vores spisested i Vanløse laves alle bowler desuden på en god solid bund af ris, så din sult med sikkerhed stilles. Men gå endelig ind allerede nu og udvælg dig din favorit bowle fra menukortet.

Et spisested i Vanløse med lækker frisk take away

Udover at tilbyde et par få pladser i vores restaurant, hvor du kan nyde din mad, kan du også tage din poké bowl eller juice med ud i naturen eller hjem i stuen eller nyde det i dine yndlings omgivelser. 

Det gode ved en poké bowl eller snack fra OLIOLI er, at den holder sig saftig og lækker uanset, om du sætter tænderne i det på vores restaurant eller som take away. Du kan derfor snildt bestille online eller kigge forbi vores spisested og hente din yndlings bowle - to go.

Hvordan lyder det med en gave til dig selv? Fordi, hvis ikke du kan vælge i dag, så kan du altid købe et gavekort, som du både kan benytte i vores restaurant i Vanløse og de resterende spisesteder i København, men du kan også bruge det til din take away en anden dag, hvor behovet for en bowle opstår.

Mens du venter kan du altid tage et kig forbi vores online og sociale univers på både Instagram og Facebook, hvor du her også har mulighed for at møde vores energiske og skønne medarbejdere og juicere.
Restaurant Vanløse