Catering og mad ud af huset

Fra 30 kuverter kan vi servere enhver slags fest eller arrangement.
FødselsdagBryllupBarnedåbKonfirmationFirmafestReceptionFødselsdagBryllupBarnedåbKonfirmationFirmafestReceptionFødselsdagReception

Servering skal være som tøj. Tilpasset lejligheden og i rigtig størrelse.

Hos OLIOLI har vi catering for alle, om du er vegetar, pescetar eller du vil have en Poké bowl med velsmagende kød. Vi giver gerne en anbefaling og et tilbud på catering og mad ud af huset, hvis du kan fortælle os lidt om anledning og antallet af gæster.

Har du allerede en favorit sammensætning i tankerne, eller er du allergisk overfor specielle fødevare? Sig endelig til, så vi kan sammensætte den perfekte catering til dit arrangement – om det er reception, fødselsdag, konfirmation eller bryllup.

Kontakt os
MINI BOWLS - TIL STÅENDE OG SKÅLENDE
Til begivenheden, hvor der skal gås, stås, spises og tales. PR-event, smalltalk og receptioner.
(Kræver minimum 30 kuverter)
Fra. 50 kr. pr. kuvert.
STANDARD STØRRELSER - GLADE PAUSER
Til den ubekymret eller kan-ikke-stoppe-nu slags pause. Møder, kontorfrokost og sunde hvil.
(Kræver minimum 30 kuverter)
Fra. 90 kr. pr. kuvert.
POKÉ BOWLS - BUFFET STYLE
At gøre alt og alle glade er vores specialitet. Barnedåb, studentergilde og konfirmationer.
(Kræver minimum 30 kuverter)
Fra. 149 kr. pr. kuvert.
POKÉ LIVE - SERVICE MED SMIL
Til det store og skøre. Vores poké bar rykker ud og hen til dig. Festival, endagsevents, picnic på Mars.
(Kræver minimum 30 kuverter)
Fra. 125 kr. pr. kuvert.
"En magisk investering"
OLIOLI leverede super lækre salater til vores event, det var uden tvivl med til at gøre aftenen magisk. De varmeste anbefalinger herfra.
"Lynhurtig service"
OLIOLI leverede en fænomenal omgang frokost til vores IT Festival. Super kompetente og erfarne medarbejdere, der var med på at skræddersy den helt rigtige løsning til os. En poké bowl er den nye konference-sandwich. Deltagerne elskede det, og serveringen til 560 sultne munde var afviklet på under 9 minutter. Kæmpe succes.

Mad og mennesker er vores yndlings-samtaleemner.

Skriv hellere til os en gang for meget end en gang for lidt. Vi giver dig med glæde et uforpligtende tilbud på catering, og hvad vi kan gøre for dig.

Vi giver svar inden for 24 timer.

Da vi er så heldige med stor efterspørgsel på caterings, så tager vi ikke imod henvendelser på under 30 kuverter.
Til gengæld har vi en super smart hjemmeside og app, hvor du kan bestille klar til afhentning eller leveret direkte hjem til dig eller til dit kontor.
Navn
Email*
Telefon
Dato
Tidspunkt
Adresse
Besked
Thank you! Your submission has been received!
Øv, noget gik galt. Forsøg venligst igen eller ring til os.
catering i København og Nordsjælland
Leveret lige til døren
Vi leverer lige til døren, så du ikke skal bekymre dig om at have maden klar til tiden.
catering i København og Nordsjælland
Nem og praktisk
Vi sørger for at din bestilling er skræddersyet til dine behov.
catering i København og Nordsjælland
Noget for enhver smag
Vi opfylder alle dine præferencer, allergener og ønsker.
catering til alle slags arrangementer

Sund catering til arrangementer i hele Danmark

Hos OLIOLI elsker vi fester, og derfor tilbyder vi velsmagende og sund catering og mad ud af huset til arrangementer med minimum 30 kuverter. Kontakt os endelig, og hør mere om mulighederne, så vi sammen kan finde den perfekte løsning til dig og dit event i København, Aarhus eller et andet sted i Danmark.

Vidst du, at du kan leje en foodtruck hos OLIOLI? Læs mere og lej en foodtruck til din fest eller arrangement!

Glæd dine gæster med en poke bowl

Den farvestrålende og sunde Poke Bowl, der er en kombination af en salat og sushi, spreder glæde til alle fester. Vi tilbyder catering i København og Aarhus til alle større og mindre events. Uanset om du mangler en velsmagende frokost til et PR-event, mad til din fødselsdag eller måske noget helt tredje, så kan du bestille catering fra os.

Bestiller du catering, lover vi den samme velkendte kvalitet, som du kender fra vores butikker rundt om i landet. Det betyder, at du kan slippe for stresset fra at skulle handle ind og knokle i køkkenet, og i stedet læne dig tilbage og nyde dagen sammen med dine gæster.

Mad ud af huset spreder glæden

Med catering ønsker vi at sprede den glæde, som er grundstenen hos OLIOLI. Derfor kan du nu få vores farverige Poke Bowls til alle dine fester i København, Aarhus eller et andet sted på Sjælland. Sammen med dig, finder vi de helt rigtige bowls, som passer perfekt til netop dit event.

Catering behøver ikke at være en kedelig oplevelse – det er vi beviset på. Vores altid energiske og glade personale står klar til at give dig og dine gæster en uforglemmelig smagsoplevelse. Vi anvender altid de bedste råvarer, så din bowl er fyldt med velsmag. Vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten.

Velsmagende og farverig catering til din fest

Med catering ønsker vi at sprede den glæde, som er grundstenen hos OLIOLI. Derfor kan du nu få vores farverige Poke Bowls til alle dine fester i København, Nordsjælland og Aarhus. Sammen med dig, finder vi de helt rigtige bowls, som passer perfekt til netop dit event.

Mad ud af huset behøver ikke at være en kedelig oplevelse – det er vi beviset på. Vores altid energiske og glade personale står klar til at give dig og dine gæster en uforglemmelig smagsoplevelse. Vi anvender altid de bedste råvarer, så din bowl er fyldt med velsmag. Vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten.

Bor du ikke på Sjælland? Læs mere om vores catering i Aarhus!
Unik catering og mad ug af husetNyd catering fra OLIOLI i dag

Vil du bestille catering fra OLIOLI?

Poke Bowls er oplagte at bestille som mad ud af huset. Bowlen kan nemlig serveres kold, så du ikke behøver at stresse over at skulle holde maden varm. I stedet kan du blot sætte de sunde og farvestrålende bowls på bordet, og lade dine gæster i ro og mag finde den Poke Bowl, der passer til deres smagsløg.

Dine bowls serveres i en miljøvenlig indpakning. Vores skåle er nemlig lavet af bagasse, som er rester af sukkerrør fra juice-udvinding. Sukkerrør er en træfri fornybar ressource, som kan erstattet det traditionelle papir eller plastikskålen, som i vores tilfælde. Du kan derfor bestille maden med god samvittighed fra os.

Har du nogle specifikke ønsker eller spørgsmål i forbindelse med bestillingen af lækker mad til dit event i København eller Nordsjælland, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.