Catering til bryllup - Lækker mad fra 50 kr pr. kuvert

Overrask dine gæster og prøv noget nyt. Hos OLIOLI serverer vi vores friske, sunde og farverige bowler som catering til bryllup, fødselsdag, receptioner og meget andet. Det er den perfekte anretning til det moderne bryllup.

Catering til bryllup - den moderne og farverige løsning

Står du og skal planlægge dit bryllup og mangler den helt rette mad, som alle vil elske, så kan vi varmt anbefale at byde dine gæster på et spændende og farverigt bord af forskellige bowls. Du kan helt selv sammensætte din menu, så du får serveret dine favoritter med vores catering.

Du skal som minimum bestille 30 kuverter med vores catering til dit bryllup, og hvis du er sent ude, kan du bestille helt frem til dagen før. Hvis ikke du er til størrelsen på de normale bowls, kan du bestille vores mini bowler, så dine gæster kan smage endnu flere af de velsmagende favoritter.

Vi elsker glæde, fest og kærlighed, og vores bowls er helt perfekte til en dag fyldt med kærlighed - som til dit bryllup. Den farverige kombination af sushi og salat spreder glæde og stemning, uanset hvor de serveres. Dine gæster vil elske den lidt utraditionelle madoplevelse med denne catering.

En farverig menu for alle

Vi går op i, at alle kan være med, og vores bowls er derfor alsidige og kan tilpasses alle behov og allergener. Derfor tager vi også højde for dine ønsker til dit bryllup og din catering. Derudover kan du på vores menukort finde lidt for enhver smag.

Er du til fisk har vi både de to friske og bløde laks- og tun bowls begge med frisk grønt, dressing og sesam, men der er også at finde den sprøde fiskeversion med tempura rejer med mynte-lime dressing og tilbehør i bedste asian-style.

Hvis du iblandt dine gæster har vegetarer og veganere, så har vi også interessante og inspirerende cateringløsninger til dem. Vores Portobello Poké er aldrig til at tage fejl af, og med dens umami svampe og stærke cashew dressing er du sikret en smagsoplevelse for alle.

Bestil catering til din næste fest

Ikke nok med at vi kan pryde din dag med farver og glæde, så kan du også til hver en tid bestille vores skønne bowls i vores restauranter, fordelt ud i København. Du kan selvfølgelig også altid bestille vores catering til både konfirmation, fødselsdage, bryllupper, firmafester, foredrag eller til enhver anden fest. Du kan også leje en foodtruck hos OLOLI! 

Vil du gerne prøvesmage lidt forskellige bowls inden du bestiller den endelige catering til dit bryllup, så kan du også smage alle bowls gennem take away og sidde hjemme og vurdere, hvad dine gæster bedst vil kunne lide. Du kan fx tage et smut forbi take away Vesterbro, når du er i København.

Står du på arbejdspladsen og mangler den gode frokostordning, så kan vi også hjælpe dig med at mætte dine ansatte eller kollegaer med vores friske, sunde og inspirerende bowls. Vi tilbyder nemlig frokost catering, så I undgår bøvl med frokosten.

Du er også altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere - vi vejleder dig gerne i din bedste løsning. Følg os på Instagram og Facebook.
Kontakt os for et tilbud
KLIK HER