Om OLIOLI Frederiksberg
Frederiksberg var den første OLIOLI, og selvom vi ikke har favoritter blandt vores barer, så er Gammel Kongevej alligevel et helt særligt sted for os.

Placeret midt i det harmoniske kaos, som Gammel Kongevej er, har vi både CBS og Frederiksberg Have i nabolaget. En tur i parken med poké bowls og friske juices ligger lige til højrebenet. 
Mød Josephine
Josephine kommer fra solskinsøen, og har bragt solskinnet med sig bag baren på Frederiksberg som teamleder. 

To stay

Er du på sådan en hurtigfrokost med et halvt opkald i ørerne og en halv mail i udbakken, så sæt dig endelig i vores vindue, og nyd en sund og hurtig frokost.
6 sidepladser

To go

Hvis du trænger til park-ro og fuglesang, så kender vi de bedste spots i Frederiksberg Have. Bare spørg teamet i baren.

Er du mere til bil-symfoni og rød-gul-grøn-catwalks, så er der flere skønne bænke på Gammel Kongevej og Frederiksberg.

Er du i bil, kan du gratis parkere lige foran baren. 
Se menu

To fest

Farverigt og æstetisk serveret i hver sin skål – poké bowls er nemme at have i hånden, mens der skal tales og skåles.

Vi kan servere til alle slags fester og fornøjeligheder, om I er 20 eller 2000 personer. Skriv til eller tal med vores team i baren for yderligere information. 
Gå til catering
Besøg vores restaurant på Frederiksberg

DEN PERFEKTE mad ud af huset oplevelse

Du kan nemt tage din mad med hjem eller nyde den et sted i solen. Vores bowls er perfekte som sund take away, fordi de serveres kolde i én skål. Derfor behøver du ikke være bange for at ryste din Poke Bowl på cykelturen.

Om du er på tur i byen midt på dagen, til en sund frokost, eller om aftenen, til et godt måltid, så ser vi frem til at byde dig velkommen på restaurant Frederiksberg, hvor vi garanterer et farverigt og mættende måltid. Du kan med fordel kombinere dit måltid med en friskpresset juice til at slukke tørsten.

BESØG RESTAURANT på FREDERIKSBERG

Find OLIOLI restaurant Frederiksberg på Gammel Kongevej. Her står vores dygtige personale klar hver dag til at hjælpe dig gennem vores udvalg af Poke Bowls og juices.

Har du spørgsmål til vores restaurant, kan vi kontaktes på +45 33 21 01 21 ved at trykke ”1” på tasterne.

Lær OLIOLI bedre at kende, og følg vores rejse på Instagram og Facebook. Eller kig forbi, vi holder åbent mandag til søndag fra kl. 11.00 til 21.00.

Du kan også komme forbi vores restaurant i Lyngby, hvor du kan prøve vores take away Lyngby, take away Vesterbro eller frokost take away i København. Hvis du er på Amager, har du mulighed for at prøve vores take away Amager.

Har du måske brug for catering, så kan du læse mere om catering her, eller mad ud af huset her. Vi leverer maden til dit arrangement. OLIOLI er det sunde valg når det gælder nemt aftensmad.
Besøg vores restaurant på Frederiksberg