VELKOMMEN TIL RESTAURANT FREDERIKSBERG

I hjertet af Frederiksberg finder du vores lille og charmerende restaurant. Det var her på Gammel Kongevej, at vi åbnede vores første OLIOLI, og især de her lokaler vækker minder og har stor betydning for os.Her har vi kun få siddepladser, men restaurant Frederiksberg er oplagt til take away.Hver dag kan du få farverige og lækre Poke Bowls fulde af smag. Vælg mellem vores faste favoritter fra The Standards eller byg din egen Poke Bowl.

HEJ FREDERIKSBERG!

Ikke særlig langt fra Søerne og København K, i hjertet af Frederiksberg, finder du kernen af OLIOLI. Det var her, at hele eventyret startede. Siden vi åbnede vores første OLILI, har de farverige og velsmagende Poke Bowls taget københavnerne med storm, og i dag har OLIOLI åbnet hele 6 restauranter.  Tæt på restauranten finder du den fine Frederiksbergs Have. Tag din Poke Bowl med derhen når vejret er godt og nyd den under åben himmel. Du kan også blot finde plads på en af de nærliggende bænke og nyde byens nuancer nær restaurant Frederiksberg.

SMUK & DELIKAT

De populære Poke Bowls stammer oprindeligt fra Hawaii, men gemmer også på ingredienser fra Japan og resten af Asien. Selvom den lækre og sunde ret er simpel i sit udtryk, er den alligevel fuld af smag. Hos OLIOLI har vi sat vores personlige præg på den traditionelle Poke Bowl. Især vores asiatiske rødder kan ses i smagssammensætningen og valget af ingredienser.  Vi ved godt, at man spiser med øjnene, og derfor er vores Poke Bowls flotte og farvefulde. Du kan altid selv bestemme, hvad din Bowl skal indeholde med Build Your Own. Mange af ingredienserne er de samme som i sushi, men hvis du ikke er til rå fisk, kan du vælge mellem oksekød, and eller tofu. Vi anbefaler, at du vælger en af The Standard, hvis det er første gang, du skal spise Poke Bowl. Du kan se hele menukortet for restaurant Frederiksberg her.

DEN PERFEKTE TAKEAWAY

Du kan nemt tage din mad med hjem eller nyde den et sted i solen. Vores bowls er perfekte som sund take away, fordi de serveres kolde i én skål. Derfor behøver du ikke være bange for at ryste din Poke Bowl på cykelturen.

Om du er på tur i byen midt på dagen, til en sund frokost, eller om aftenen, til et godt måltid, så ser vi frem til at byde dig velkommen på restaurant Frederiksberg, hvor vi garanterer et farverigt og mættende måltid. Du kan med fordel kombinere dit måltid med en friskpresset juice til at slukke tørsten.

BESØG RESTAURANT FREDERIKSBERG

Find OLIOLI restaurant Frederiksberg på Gammel Kongevej. Her står vores dygtige personale klar hver dag til at hjælpe dig gennem vores udvalg af Poke Bowls og juices.

Har du spørgsmål til vores restaurant, kan vi kontaktes på +45 33 21 01 21 ved at trykke ”1” på tasterne.

Lær OLIOLI bedre at kende, og følg vores rejse på Instagram og Facebook. Eller kig forbi, vi holder åbent mandag til søndag fra kl. 11.00 til 21.00.

Du kan også komme forbi vores restaurant i Lyngby, hvor du kan prøve take away Lyngby. Hvis du er på Amager, har du mulighed for at prøve vores take away Amager.