Mad ud af huset i hele Nordsjælland og København

Står du med et mindre eller større arrangement i Nordsjælland eller København, der behøver catering, så kan mad ud af huset fra OLIOLI være en god løsning. Her leveres maden nemlig kold, og derfor er der ikke noget, der skal holdes varmt eller opvarmes. Retterne står færdige og spiseklar til dine gæster.

Når vi leverer den udvalgte mad ud af huset, vil maden desuden ankomme i bæredygtig emballage, der er lavet af bagasse, som er rester af sukkerrør fra juice-udvinding, og derfor kommer de af restprodukter fra anden produktion. Derfor kan du med ro i maven og god samvittighed nyde vores lækre retter i København eller Nordsjælland.

Mad ud af huset til din næste fest

Når du bestiller mad ud af huset fra OLIOLI til dit arrangement i Nordsjælland eller København, kan du få din catering på fire forskellige måder. Du kan enten vælge vores Mini Bowls, som er Poké Bowls, der er halvt så store, som almindelige Poké Bowls. Det betyder, at dine gæster kan prøve flere forskellige bowls og finde deres favorit heriblandt.

Derudover er det naturligvis også muligt at vælge mellem vores standard Poké Bowl, hvor du finder de velkendte smage fra vores menukort, når du skal have mad ud af huset i Nordsjælland eller København. Her kan du selv vælge, hvilke der egner sig bedst til dit arrangement.

Er du mere til den klassiske buffet mulighed, kan vi også sagtens sørge for dette. På den måde kan dine gæster selv blande deres egne Poké Bowls, så de få den mad ud af huset, som passer allerbedst til deres smagsløg.

Hos OLIOLI kan du også bestille en foodtruck til din fest – hvilket er en sand vinder til alle typer af arrangementer. Sidst, men ikke mindst, kan du også få en kok ud til dit arrangement i Nordsjælland eller København, som vil lave lækre smagssammensætninger i dit hjem, eller hvor arrangementet ellers afholdes.

Mad ud af huset til ethvert arrangement

Hvad end du skal afholde den helt store fest i form af et moderne bryllup, en konfirmation, en reception, eller noget helt fjerde, så står OLIOLI klar til at hjælpe med catering til dit arrangement i Aarhus eller København.

Vi har ingen begrænsninger for, hvor store selskaber, som vi kan og vil udbringe lækker mad ud af huset til i Nordsjælland og København. Dog ser vi gerne, at I er mere end 20 personer, men kontakt os gerne, hvis I skulle være færre, og så kan vi finde en løsning.

Lyder dette som en løsning til mad ud af huset for din næste fest, eller er du blot nysgerrig på, hvad OLIOLI kan gøre for dit arrangement i Nordsjælland eller København, så tøv endelig ikke med at sende os en mail på info@oliolipoke.com, eller ringe til os på +45 3321 0121.

Du kan se mere til vores lækre Poké Bowls på vores Instagram, eller du kan komme ned til en smagsprøve på vores univers i én af vores mange restauranter, som du også kan tage med dig som take away.