Luk vindue

Foodtruck til fest

Vil du have en unik catering-løsning til din næste fest eller arrangement? Så lej en foodtruck fra OLIOLI! Vores foodtrucks er udstyret med alt, hvad der skal til for at give dine gæster en smagsoplevelse, de sent vil glemme. I vores foodtruck langer vi friske og farvestrålende Poké bowls over disken, præcis som du kender det fra vores restauranter i blandt andet Aarhus, Vanløse, Frederiksberg eller Rødovre.
Imponer dit selskab med en foodtruck til fest
Lej en foodtruck til fest

Lej en foodtruck til din næste fest

Hos OLIOLI ville vi gerne give hele Danmark muligheden for at smage vores unikke bowls, året rundt! Vi har derfor fået en super lækker foodtruck, som du kan leje, når du vil give dine gæster en helt særlig madoplevelse. Vi kommer med ægte street food-charme, god stemning og leverer catering på højeste niveau.

Så om det er en konfirmation, fødselsdag, bryllup eller reception, så kommer vi gerne og giver dig både smil og service i højeste klasse.

Vores standard bowls byder på otte unikke smagssammensætninger, hvor der er rig mulighed for vegetaren, pescetaren, kødelskeren og til den gluten- og laktoseintolerante. Sammensætningen af hver enkelt standard bowl er sammensat efter målet om at skabe den bedst mulige smagsoplevelse. Vi sikrer dermed at alle ingredienser er nøje udvalgt og tilpasset de øvrige smagsoplevelser i bowlen.

Lej en foodtruck – vores pakkeløsninger

I OLIOLIs foodtruck bestemmer du helt selv, hvilken løsning der passer bedst til lige præcis din fest. Så er du vegetar, pescetar eller vil du gerne have en Poké bowl med kød? Hos OLIOLI har vi noget for alle, og vi tager altid højde for eventuel glutenintolerance, laktoseintolerance eller allergi over for bestemte fødevare.

Vi har sammensat nogle løsninger, men andre bud og idéer modtages med kyshånd, så du kan servere det helt rigtige i foodtrucken til din fest.
*Alle priser kan variere alt efter antal bestilte kuverter.
PAKKE 1
The Standard
Fra 149,- pr. kuvert
Frit valg mellem 8 forskellige poké bowls
2-3 forskellige varianter
Mulighed for tilkøb af juice
Foodtruck
PAKKE 2
Den Fulde Menu
Fra 349,- pr. kuvert
Forret
Tempura rejer m. goma dressing
Pommes fritter m. chili mayo
Laksetatar m. brød
Tangsalat

Hovedret
2-3 selvvalgte poké bowls i forskellige varianter

Dessert
Bananbrød overtrukket med chokolade
Lej en foddtruck i dag
PAKKE 3
Mini Bowls
Fra 140,- pr. kuvert
(ved bestilling af minimum 60 kuverter)
En kuvert består af 2 mini bowls
Frit valg mellem 8 forskellige mini bowls
Servering af 2-3 forskellige varianter
Delikat foodtruck til fest

Få et uforpligtende tilbud på leje af foodtruck

Skal vi tage en samtale? Her vil vi finde den bedste løsning, så din leje af foodtruck bliver en succes til din fest.
Lej en foodtruck til dit næste arrangement
Navn
Email*
Telefon
Dato
Tidspunkt
Adresse
Antal ca. personer
Besked
Thank you! Your submission has been received!
Øv, noget gik galt. Forsøg venligst igen eller ring til os.

OLIOLI foodtruck: Giv dine gæster en smagsoplevelse

Ved at leje en foodtruck fra OLIOLI, sørger du for at give dine gæster en smagsoplevelse, de sent vil glemme. Vores menu er sammensat af sunde og velsmagende Poké bowls, der passer til ethvert behov. Alle vores retter er lavet med friske ingredienser, og er et smukt og farvestrålende indslag til din fest.

Tag et kig på vores menu og vælg mellem vores elskede Poké bowls eller sammensæt dine egne.

Catering-løsninger til alle behov

Udover vores foodtrucks, tilbyder vi også traditionel catering til dit næste arrangement. Vores erfarne team sørger for, at du får den bedst mulige oplevelse, uanset om du vælger en foodtruck eller traditionel catering. Vores Poké bowls er velegnet til både store og små selskaber, og kan tilpasses til ethvert antal gæster.

Vil du prøve vores Poké bowls, inden du bestiller catering til din fest? Du er altid velkommen til at komme forbi vores restaurant i Aarhus eller en af vores restauranter på Sjælland. Du kan bestille direkte i restauranten eller gennem vores app.

Lej en foodtruck til din fest

Er du på udkig efter catering i Aarhus eller catering i resten af landet? Kontakt OLIOLI i dag og få et uforpligtende tilbud på en foodtruck til din næste fest. Lad os give dine gæster en smagsoplevelse, de sent vil glemme. Vi har flere års erfaring med at levere farvestrålende catering til fester og arrangementer, så du kan være sikker på, at du og dine gæster får en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi glæder os til at høre fra dig!