Om OLIOLI rødovre
På stueetagen i Danmarks første shoppingcenter finder du nu også Danmarks første poké bar ved siden af biografen og POWER. Her bliver der orkestreret smagfulde shopping-pauser, pitstops og middage – alt sammen serveret med et smil.
Mød Zara
Vi er heldige at have Zara som General Manager. Hendes smil og energiske grin findes nemlig hverken bedre, større eller mere smittende.

To stay

I Rødovre er der plads til alle – også dig, din smagsdommer og dine smagsløg. (Du må også gerne søge tilflugt fra en ubeslutsom indkøber, vi sladrer ikke).
20-30 siddepladser
Spisested i Rødovre Centrum

To go

Skal du bare lige have en hurtig juice, sund snack og et friskt smil med under armen, er du lige så velkommen.

Er du i bil, kan du gratis parkere på centrets parkeringsplads.
Se menu
Menuen på vores restaurant i Rødovre Centrum

To fest

Farverigt og æstetisk serveret i hver sin skål er poké bowls nemme at have i hånden, mens der skal tales og skåles.Vi kan servere til alle slags fester og fornøjeligheder, om I er 20 eller 2000 personer.

Skriv til os, eller tal med vores team i baren for yderligere information.
All you can eat and drink
Masser af sidepladser på vores restaurant i Rødovre
Spisested i Rødovre

Spisested med sund og velsmagende mad

Det har været længe ventet, men vores restaurant i Rødovre er endelig åbnet, og vi glæder os til at sprede den hawaiianske lykke i Rødovre Centrum. Her serverer vi vores klassiske poké bowls, som du kan skylle ned med en friskpresset juice. Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med de populære poké bowls, har du noget af en oplevelse i vente! poké har sine rødder i det hawaiianske køkken, og retten kan bedst beskrives som en form for dekonstrueret sushi.

Hos OLIOLI tager alle vores poké bowls udgangspunkt i kvalitetsrigt indhold og friske råvarer. Vi kombinerer sprøde grøntsager med ris og råmarineret fisk, hvilket giver et farvestrålende, friskt og sundt måltid. Hvis du ikke er den store fiske-connoisseur, finder du også bowls med kylling, and og okse samt to veganske og en vegetarisk valgmulighed. Hvis du har specifikke præferencer, eller hvis du selv vil udvikle den helt perfekte kombination af indhold, er det også muligt sammensætte din egen bowl.

Ser vi dig på vores restaurant i Rødovre?

Hos OLIOLI serverer vi frokost eller aftensmad på sekundet, når du bestiller online gennem vores app eller besøger en af vores restauranter. Kom forbi og få en bid af vores farverige univers fra vores poké bar i Rødovre Centrum. Her står vores dygtige team altid parate til at servere vores lækre poké bowls og juice imellem din shopping i centeret eller frokostpause på arbejdet. Læs mere om vores takeaway fra Rødovre.

Du kan følge med i eventyret bag OLIOLI og lære hele vores dedikerede hold bedre at kende på vores Facebook og Instagram.
Restaurant Rødovre