Take away i Rødovre

Nu kan du endelig bestille nem og lækker take away fra OLIOLI i Rødovre!

Tiden er inde. Vi har endelig slået dørene op til vores første spisested i Rødovre, hvor vi glæder os til at servere vores friske poké bowls for alle, der slår et smut forbi baren. Med placering i smørhullet af Rødovre Centrum kan du nemt afslutte din shoppingtur, besøget i træningscenteret eller arbejdsdagen med en af vores klassiske og velsmagende poké bowls. Vi laver altid vores poké bowls, så snart de er bestilt, så du kan nyde din take away helt frisk.
Take away i Rødovre

Farverig, sund og velsmagende take away

Hos OLIOLI er vi ikke med på idéen om, at take away skal være usundt og fedtet. Vi serverer lækre og sunde poké bowls, der bedst beskrives som en kombination af sushi og salat. poké bowls har oprindeligt rødder i det Hawaiianske køkken, og de kommer i mange forskellige sammensætninger af farverige og sprøde grøntsager. Vi har dog valgt at spice den traditionelle ret op med elementer fra det asiatiske køkken for at give vores retter et helt unikt strejf, som du ikke finder andre steder.

Vores poké bowls er den perfekte take away-ret til dig, som er på farten. Alle vores bowls bliver lavet fra bunden af friske og kvalitetsrige råvarer. De serveres kolde i vores klassiske to-go holdere, så du altid kan nyde din poké bowl, præcis som den er – frisk, uden at du skal bekymre dig om, at temperaturen falder.

Vegetariske, veganske og kødfyldte retter

Vores poké bowls har i den grad taget københavnerne med storm – med god grund. poké bowls kommer i et væld af forskellige kombinationer af smage, som garanterer, at der med sikkerhed er noget for enhver smag. Du kan vælge mellem vores klassiske bowls, som er sammensat med fokus på at fremhæve, hvordan smagssanserne fra protein, kød, grønt og dressinger supplerer hinanden.

Traditionelt set inkluderer poké bowls råmarineret fisk – hos os finder du et udvalg af laks, tun eller tempurarejer som en del af din poké bowl. Hvis du foretrækker kød som en del af din poké, kan du vælge imellem kyllingekødboller, pulled and eller marineret okse. Spiser du vegansk, kan du både vælge imellem vegansk kylling, tofu (som også er glutenfri) eller umami portobellosvampe.

Hvis du har specifikke præferencer til, hvordan din bowl sammensættes, eller hvis du selv udviklet den helt perfekte kombination af ris grøntsager og protein, er det også muligt sammensætte din egen bowl.

Bestil dit næste måltid gennem vores app

Hvis du har set alt, hvad du skulle i Rødovre Centrum, kan du nemt og hurtigt hente frokosten eller aftensmaden to-go hos OLIOLI – vi pakker din bestilling, så den er lige til at tage med.

Vi har lanceret vores egen app, hvor du kan bestille din takeaway direkte fra. Når du bestiller din takeaway direkte fra vores app, springer du både køen over, og du får samtidig adgang til eksklusive tilbud, rabatter og nyheder. Det eneste du skal gøre, når du bestiller via vores app, er at vælge at du afhenter fra vores afdeling i Rødovre. Herefter vælger du bare, hvad du vil bestille – så er din take away i Rødovre typisk klar inden for 15-20 minutter.

Hos OLIOLI tilbyder vi også catering, og som noget nyt har du enda mulighed for at leje en foodtruck til dit næste arrangement!

Er du blevet sulten efter take away?

Har vi gjort dig sulten? Dit møde med en poké bowl er heldigvis kun få klik for at skulle med dig hjem. Med vores sunde take away i Rødovre kan du afslutte shopping turen på bedste vis. Bestiller du via vores app, kan du springe køen over, og din poké bowl vil være klar til afhentning, når det passer dig. Du kan også bestille direkte i vores restaurant i Rødovre.

Hvis du drømmer om en lille smagsprøve på, hvad du kan glæde dig til? Så tag turen forbi vores farverige feed på Facebook og Instagram, hvor vi hver dag inspirerer dig til dit næste måltid. Hvad end du er til en farverig poké bowl, en nærende juice eller foretrækker et friskt ingefær shot, så finder du masser af visuelle smagsprøver på vores sociale medier. Og ellers - så ses vi forhåbentlig snart i Rødovre Centrum.