Om OLIOLI Ny Østergade
Som blommen i en poké bowl ligger vores flagship-bar her placeret tæt på Kongens Nytorv og Strøget. Der serveres naturligvis poké bowls, og friske juices – men fordi det er København K, så sælger vi her også smoothie bowls, vin og øl. Fredag og lørdag fejrer vi weekenden på Ny Østergade med “all you can eat”. 2 timer for 350 kroner, og så kan du ellers bare slå dig løs i poké bowls, øl og pitchers.
Mød Celine
Celine elsker at synge, så besøger du hende i baren på Ny Østergade, kan det godt være du får en lille melodi med på vejen.

To stay

Når kreditkortet har fået sin motion, poserne er blevet fyldt, og øjnene er lidt tørre efter alt det prøverumslys, så bare kom og sid hos os. Vi har masser af plads til både dig og dine indkøb.
30 sidepladser

To go

Kongens Have ligger lige om hjørnet – hvis man er til grønt underlag. På Kongens Nytorv kan du med brosten og bro-udsigt nyde det københavnske always-on tv. Vi pakker og peger dig på rette vej!

Er du i bil, kan du parkere lige foran baren. Vær opmærksom på parkeringsafgift.
Se menu

To fest

På Ny Østergade i København K kan du spise ad libitum byg-selv-poké bowls og slukke tørsten i tre slags øl og pitchers i to timer for kun 350 kroner. Fredag og lørdag mellem klokken 17.30 og 23.30 kan du booke bord til dine bedste og mest sultne venner, familie eller rollespilshold. Så længe I er minimum 2 personer.
All you can eat and drink
OLIOLI restaurant på Ny Østergade

En smoothie eller kaffe med på fra vores restaurant

På en varm sommerdag midt inde i København K, er alt man nogle gange drømmer om bare en iskold, friskpresset juice til at slukke tørsten. Tag en juice og en poké bowl med som take away, så du kan sidde og nyde det gode vejr i Kongens Have. Er du mere til en varm kop kaffe til gåturen? Så serverer vores personale også den bedste kaffe - hvad end du er til chai latte, cappuccino eller måske en americano. Psst.. Vi laver også den lækreste iced latte.

Besøg vores restaurant på Ny Østergade i København K

Vi glæder os til at se dig i vores poké bar i København K, når du henter din take away eller spiser her.

Du kan også prøve vores take away i andre dele af København og i andre byer. Prøv fx vores take away Vanløse og take away Vesterbro. Hvis du skal have catering leveret, står vi også for det til dit arrangement, eller til din frokost catering.

Kan du heller ikke vente med at besøge os? Så kan du jo i mellemtiden følge med på vores Instagram og Facebook, hvor du kan følge med i OLIOLI eventyret og lære hele holdet bedre at kende.
restaurant på Ny Østergade