Take away Vesterbro

Hvis du bor på Vesterbro, er du blot et stenkast fra et formidabelt take away måltid, som kun OLIOLI gør det. Hvis ikke du har smagt de friske og sprøde poké bowls fra os endnu, er det en kæmpe fejl - du er ikke langt fra en skøn madoplevelse!
Take away på Vesterbro

Et stenkast fra et sundt og lækkert måltid

Indtil vi åbner vores restaurant på Vesterbro, og åbner op for den del af København, så kan du gå på udkig i de andre restauranter. Vi har mange andre steder, spredt over hovedstaden. Så hvis du befinder dig på Frederiksberg, ikke er langt fra Vesterbro, eller overvejer noget take away herfra, vil vi hjerteligt gerne byde dig velkommen.

Vi har nemlig et udbud af sunde og lækre måltider, som du kan nyde alene, med venner eller med kæresten, så hvad end anledningen måtte være, så har du mulighed for at spise hos os i vores forskellige restaranter. Uanset du spiser i restauranten, bestiller lækker catering og ved leje af foodtruck.

Du har dog også mulighed for bestille vores take away gennem vores nye app, så du kan få OLIOLI, hvorend du befinder dig i København, også hvis du er placeret på Vesterbro.

Hvad vælger du fra menuen som take away til Vesterbro?

Vi er helt vilde med poké bowls og denne hawaiianske spise. Vi er nemlig selv blevet inspireret af gastronomien hertil, og derefter har det udviklet sig. OLIOLI betyder glæde på Hawaiiansk, hvilket vi også gerne vil tilføje i livet hos dig, derr befinder sig på Vesterbro.

Vores menu spænder vidt og bredt, og hvis du har nogle former for allergener, er det nemt og hurtigt at tjekke op på på hjemmesiden, hvis der er noget, du ikke kan tåle. Derudover har vi en hel del på menuen, så hvis du spiser vegetarisk eller plantebaseret, er der også spændende retter til dig. 

Du kan også gøre brug af vores “Build your own” mulighed, så du kan få alle de råvarer, som er dine favoritter med som take away. Så bliver det ikke lettere end det.

Det er nemt at bestille take away på vej til Vesterbro

Det er nemt at bestille take away hos OLIOLI på vores app eller gennem vores hjemmeside, så hvis du bor på Vesterbro, eller er på vej dertil, og skal nyde den stemning der følger med en bowl, så smut forbi en restaurant på vejen, eller bestil det som levering!

Hvis du vælger at afhente vores take away, laver vi det klar til dig, så du bare skal møde op med din kvittering. Derudover kan du med fordel også bestille det hjem med levering, så du kan nyde vores poké bowls, poké on rye eller sides, hvorend du lyster.

Følg med på vores Instagram, hvor vi løbende opdaterer med nye restauranter, tilbud, menu tiltag og meget andet. Vi håber, at vi ses hos OLIOLI.

Vi glæder os til at åbne dørene op på Vesterbro til foråret 2022!