Om OLIOLI Lyngby
Du finder os centralt placeret på hovedgaden i gåafstand fra togstationen. Hos OLIOLI Lyngby er der plads til både fiesta og siesta.

Med indendørs siddepladser er vi et behageligt stop til frokost, aftensmad eller bare en 10-minutters pause med en friskpresset juice. Vores store baggård er en kølende oase i den danske sommervarme, men hold det lidt hemmeligt.
Mød Ida
Ida er student om et øjeblik. Indtil da serverer hun heldigvis stadig lækre bowls bag baren i Lyngby.

To stay

Bare tag jazz-band, børnehave og strikkeklub med. Vi har plads til jer alle sammen!
14 sidepladser

To go

Du er mere end meget velkommen til at spise hos os, men vi kan også godt forstå, hvis du vil nyde din poké bowl på en bænk i hovedgaden eller på et tæppe i parken. Vi skal nok sørge for at pakke for dig.

Kommer du i bil, kan du parkere gratis foran baren.
Se menu

To fest

Farverigt og æstetisk serveret i hver sin skål – poké bowls er nemme at have i hånden, mens der skal tales og skåles.

Vi kan servere til alle slags fester og fornøjeligheder, om I er 20 eller 2000 personer. Skriv til eller tal med vores team i baren for yderligere information.
Gå til catering
Restaurant i Lyngby

RESTAURANT i LYNGBY MED ASIATISKE RØDDER

De to drenge, der står bag restauranten, OLIOLI, har begge asiatiske rødder, som de har forenet med en moderne, nordisk stil. Det ses i vores Poke Bowls, drikkevarer og selve indretningen. Du kan se hele vores menukort her.

En Poke Bowl hos OLIOLI kan det hele. Udover at give dig en farvestrålende og smagfuld oplevelse, er du altid garanteret frisk fisk og kød, sprøde grøntsager og lækre dressinger, når du køber en af vores salater.

Hvis du ikke kan beslutte, hvilken én af vores standard Poke Bowls, du vil have, så kan du altid lave din egen. Få den præcis, som du har lyst til. Om du vælger en af vores faste Poke Bowls eller blander din egen, så er du garanteret et lækkert, friskt og fyldigt måltid. Vi har 14 siddepladser i vores restaurant i Lyngby. Derudover har vi en hyggelig baggård, hvor du kan nyde din mad om sommeren.

BESØG vores RESTAURANT i LYNGBY

Vil du forbi og smage vores farvefulde Poke Bowls eller friskpresset juice, finder du vores restaurant OLIOLI på Lyngby Hovedgade 74 i Kgs. Lyngby.

Find os på Instagram og Facebook, hvis du vil følge med i vores farverige univers fyldt med glæde. Her kan du også blive inspireret til, hvilken Poke Bowl du skal vælge næsten gang.

Hvis du ikke er i Lyngby, men er i København, kan du prøve vores take away København, take away Vesterbro, take away Østerbro eller take away Nordhavn. Du kan også altid prøve vores catering i København og mad ud af huset, hvor vi bringer maden ud til dit arrangement.

Vi har åbent alle ugens dage fra kl. 11.00 – 21.00, og du kan kontakte os på telefon 33 21 01 21 og tast ”4” for at komme igennem.Vi ser frem til at byde dig velkommen hos OLIOLI.
Restaurant i Lyngby