VELKOMMEN TIL RESTAURANT LYNGBY

Du finder OLIOLI på hovedgaden i Lyngby. Her kan du få masser af farverige og smagsfulde Poke Bowls. Så snart du kommer ind hos OLIOLI i Lyngby bliver du mødt af en afslappet og god stemning, og vores energiske medarbejdere i restauranten sørger for, at du med garanti får et smil på læben.

Du kan nyde din Poke Bowl inde i restauranten, ude i vores hyggelige baggård om sommeren eller tage maden med som take away. Vi står altid klar når sulten melder sig både til frokost og aften.

HEJ LYNGBY!

Lyngby er den fjerde by, hvor vi har åbnet OLIOLI. Det er vi glade for, fordi vi på Lyngby Hovedgade giver mange beboere og besøgende muligheden for altid at have en friskpresset juice eller en mættende Poke Bowl lige ved hånden.

POKE BOWLS PÅ FARTEN

Poke Bowl stammer fra Hawaii og er en blanding mellem salat og sushi. Hos OLIOLI kan du derfor få Poke Bowls med både frisk laks, tun eller rejer. Er du ikke til rå fisk, kan du også vælge en Poke Bowl med marineret oksekød, kylling, and, rejer eller tofu. Hos OLIOLI har vi desuden krydret vores Poke Bowls med ingredienser fra det asiatiske køkken. Du kan også bygge din egen Poke Bowl, hvor du sammensætter dine favorit ingredienser. Hvis du er på tur i Lyngby med familien, kæresten eller vennerne, kan I altid smutte ind forbi vores restaurant i Lyngby og få et dejligt måltid.

Mangler du en nem frokost til at tage med på farten eller en sund og velsmagende aftensmad? Så kan du altid bestille take away fra vores restaurant i Lyngby. Om sommeren kan du tage din mad med ned til Lyngby Sø og nyde udsigten. Lige meget hvor du vil tage hen på tur, så er vores Poke Bowl den perfekte mad at have med.

Du kan også besøge en af vores andre restauranter.

RESTAURANT LYNGBY MED ASIATISKE RØDDER

De to drenge, der står bag restauranten, OLIOLI, har begge asiatiske rødder, som de har forenet med en moderne, nordisk stil. Det ses i vores Poke Bowls, drikkevarer og selve indretningen. Du kan se hele vores menukort her.

En Poke Bowl hos OLIOLI kan det hele. Udover at give dig en farvestrålende og smagfuld oplevelse, er du altid garanteret frisk fisk og kød, sprøde grøntsager og lækre dressinger, når du køber en af vores salater.

Hvis du ikke kan beslutte, hvilken én af vores standard Poke Bowls, du vil have, så kan du altid lave din egen. Få den præcis, som du har lyst til. Om du vælger en af vores faste Poke Bowls eller blander din egen, så er du garanteret et lækkert, friskt og fyldigt måltid.

Vi har ca. 20 siddepladser i vores restaurant i Lyngby. Derudover har vi en hyggelig baggård, hvor du kan nyde din mad om sommeren.

BESØG OS I RESTAURANT LYNGBY

Vil du forbi og smage vores farvefulde Poke Bowls eller friskpresset juice, finder du vores restaurant OLIOLI på Lyngby Hovedgade 74 i Kgs. Lyngby.

Find os på Instagram og Facebook, hvis du vil følge med i vores farverige univers fyldt med glæde. Her kan du også blive inspireret til, hvilken Poke Bowl du skal vælge næsten gang.

Vi har åbent alle ugens dage fra kl. 11.00 – 21.00, og du kan kontakte os på telefon 33 21 01 21 og tast ”4” for at komme igennem.

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos OLIOLI.