Take away Østerbro

Kommer du forbi Østerbros hyggelige, men travle knudepunkt, Trianglen, kan du med fordel lægge din vej fordi OLIOLI på Østerbro. Her ligger vi nemlig placeret blot et stenkast fra den velkendte plads. Fra vores lille, men hyggelige restaurant serverer vi, foruden god energi og masser af smil, poké bowls to-stay eller som take away på Østerbro.

Noget for enhver sulten mund

Poké bowls har i den grad taget københavnerne med storm - og dét er med god grund. De populære bowls, der oprindeligt stammer fra Hawaii, fås nemlig i et væld af forskellige smage og sammensætninger. Derfor kan du også være ret sikker på at finde en sammensætning, der passer til netop din smag og lyst, når du køber take away på Østerbro.

Er du til den klassiske poké bowl med rå fisk, eller foretrækker du måske kylling, and eller oksekød? Måske du slet ikke spiser kød? Så har vi naturligvis også veganske muligheder i form af vores poké bowl med tofu eller portobello. 
Med andre ord finder du på menuen noget, der kan tilfredsstille enhver sulten mund. Har du ikke besøgt OLIOLI før, kan vi varmt anbefale vores ‘The Standards’ bowls. The Standards er sammensat af os på forhånd, så både smag, råvarer og sammensætninger harmonerer og skaber en velsmagende oplevelse.

Er du derimod en gammel kending i vores køkken, har du måske allerede en favorit ‘Build Your Own’ bowl, hvor du, som navnet antyder, selv bestemmer, hvilke råvarer din bowl og take away på Østerbro skal prydes med.

Den perfekte take away

Den efterhånden ret velkendte poké bowl stammer oprindeligt fra Hawaii. Hos OLIOLI har vi taget det bedste fra det hawaiianske køkken og krydret det med elementer fra vores ophav i Asien. Det vil du blandt andet kunne smage i vores valg af råvarer, dressinger og sammensætninger, når du nyder vores poké bowls som take away på Østerbro.

Med vores centrale placering i det hyggelige brokvarter, er det helt oplagt at tage vores bowls med som take away på Østerbro. Kun en lille gå-tur fra restauranten kan du boltre dig på de store, grønne områder i Fælledparken, og er du til en tur rundt om Søerne, ligger de lige rundt om hjørnet. 
Foretrækker du tv-dinner hjemme i sofaen, er der også råd for det. Vi både serverer og leverer din take away på Østerbro lige til hoveddøren - og er du tørstig, så bringer vi også gerne en friskpresset juice eller to med.

Take away til enhver anledning

Vores bowls kommer, som nævnt, i et væld af forskellige afskygninger. Både vegetaren, veganeren og kødelskeren kan være med. Skal du holde fødselsdag, fest - eller er I bare mange om bordet - er vores sunde take away på Østerbro derfor med stor sandsynlighed et valg, der vil skabe glæde om bordet. Du kan tilmed forudbestille hele festmiddagen, så maden står klar til dig, inden gæsterne kommer ind ad døren.

Skal mandag aften krydres med lidt ekstra farve, står vores søde og smilende bowlere altid til tjeneste, hvad end du craver en poké bowl, er på udkig efter en friskpresset juice eller drømmer om en velbrygget kop kaffe. Alt kan, naturligvis, tages med som take away på Østerbro.

Bestil favoritterne online

OLIOLI betyder glæde på hawaiiansk - og netop oplevelsen af ‘glæde’ er du kun få klik for at få med hjem. Med vores take away på Østerbro ønsker vi nemlig at skabe masser af glæde, når vi serverer poké bowls i alverdens farver og smage. Bestil vores take away på Østerbro til afhentning i restauranten - eller lad os levere den direkte til din hoveddør.

Er du sulten efter en lille smagsprøve? Så sving forbi vores farverige feed på Facebook og Instagram.