Lækker og sund take away i København

Take away behøver ikke altid at være en snasket burger eller pizza, som man får dårlig samvittighed over bagefter. Take away kan også være sundt, sprødt og lækkert uden at være syndig. Derfor sætter vi hos OLIOLI stort fokus på at skabe sund take away, som alle kan være med på, og som ikke bliver kedelig, bare fordi, at det er sundt.

Hos OLIOLI kan du få lækker og sund take away i hele København, vi har nemlig 12 poké-barer i Storkøbenhavn, så derfor skal du heller ikke lede længe efter én af vores locations. Vores menukort er spækket med skønne, sunde muligheder.

Mange muligheder for sund take away

Sund take away behøver ikke nødvendigvis at være en salat. Der findes også andre sunde og indbydende muligheder, når du ikke har tid eller lyst til at stå og lave mad selv.

Vi laver hos OLIOLI mættende og friske poké bowl med mange muligheder for sund take away, der kan bestilles online.

Tager man, for eksempel, vores poké bowls, så laver vi “The standards”, der er 8 delikate variationer af den hawaiianske specialitet. Her finder du både kødrige versioner med kylling, and og oksekød, variationer med fisk, samt veganske og vegetariske muligheder med tofu og østershatte, hvilket betyder, at der er sund take away for enhver smag.

Vores poké bowls serveres som standard på ris med forskellige både friske og syltede grøntsager toppet med velsmagende dressinger. Men der er også mulighed for at “Build Your Own” poké bowl, hvor du selv vælger, hvilken slags ris, som du kunne tænke dig, hvilken slags kød, fisk eller plantebaserede mulighed du ønsker, og naturligvis hvilke grøntsager og hvilken dressing, der passer til netop din smagsløg.

Hvis sulten ikke bliver stillet af en enkelt poké bowl, så har du også mulighed for at vælge vores menu, hvor du både får en lækker poké bowl, en side dish og en frisk juice med i købet.

Vi serverer lækker og sund takeaway

Sund take away til ethvert måltid

Vores lækre poké bowls kan gøre det for både frokost og aftensmadDet er ikke uden tanke, at vi har valgt vores navn OLIOLI, for dette er nemlig hawaiiansk og betyder “glæde”.

Og det er netop denne følelse, vi gerne vil give dig – både i munden, i maven og i hovedet -, når du besøger eller spiser sund take away fra os.

Du kan se mere og blive inspireret til sund take away på vores Facebook og Instagram, hvor vi poster billeder af vores appetitvækkende muligheder.


sund takeaway fra OLIOLI

Sund take away i Aarhus og København

Hos OLIOLI byder vi dig velkommen til en helt ny standard for take away. Vi har skruet op for smagen, variationen og kvaliteten – og selvfølgelig sundheden. Vi tror på, at sund take away kan være meget mere end en kedelig grøn salat som en hurtig løsning på en rumlende mave – uanset om du søger sund take away i Aarhus eller København.

I OLIOLI’s køkken går sundhed og velsmag hånd i hånd, og det er netop, hvad vi leverer til din dør – en ny standard for, hvad du kan forvente af en take away-oplevelse. Simpelthen ved at lave lækker, frisk og sund mad. Med vores unikke og smagfulde menu kan du prøve prima poké bowls med et sprødt udvalg af sunde sides.

Så hvis du er klar til at hæve barren for din take away-oplevelse, så er du kommet til det rette sted hos OLIOLI. Vi er stolte af at tilbyde dig mere smag, mere variation, mere kvalitet og frem for alt – mere sundhed.

Bestil sund take away hos OLIOLI

Vi lever i en travl verden, hvor tid er en af de mest værdifulde ressourcer, vi har. Vi forstår, at det kan være svært at finde tid til at fodre den sunde livsstil i hverdagen. Men bare rolig, OLIOLI har din ryg. Vi bringer sundhed lige til din dør. Vores sunde alternativ til take away er kun et klik væk.

Med OLIOLI kan du nemt og bekvemt få et frisk, lækkert og sundt måltid leveret lige til din dør, uden at du behøver løfte en finger. Så gør dig klar til at nyde et velsmagende og sundt måltid, mens OLIOLI sørger for resten.

Husk, du  også kan leje en foodtruck hos OLIOLI, som er udstyret med alt, hvad der skal til for at give dine gæster en sund smagsoplevelse.