Lækker og sund take away i København

Take away behøver ikke altid at være en snasket burger eller en kaloriefyldt pizza, som man får dårlig samvittighed over bagefter. Take away kan også være sundt, sprødt og lækkert uden at være syndigt. Derfor sætter vi hos OLIOLI stor fokus på at skabe sund take away, som alle kan være med på, og som ikke bliver kedeligt, bare fordi, at det er sundt.

Hos OLIOLI kan du få lækker og sund take away i hele København, vi har nemlig 8 restauranter i København og Storkøbenhavn, så derfor skal du heller ikke lede længe efter én af vores restauranter. Vores menukort er spækket med skønne, sunde muligheder.

Mange muligheder for sund take away

Sund take away behøver ikke nødvendigvis at være en salat. Der findes også andre sunde og indbydende muligheder, når du ikke har tiden eller lysten til at stå og lave mad selv.

Vi laver hos OLIOLI både mættende og friske poké bowl såvel som poké på rugbrød og smoothie bowls, der alle nemt kan tages med og nydes på farten eller derhjemme . Der er mange muligheder for sund take away, der kan bestilles online.

Tager man, for eksempel, vores poké bowls, så laver vi “The standards”, der er 8 delikate variationer af den japanske specialitet. Her finder du både kødrige versioner med kylling, and og oksekød, variationer med fisk og skaldyr, samt veganske og vegetariske muligheder med tofu og portobellosvampe, hvilket betyder, at der er sund take away for enhver smag.

Vores poké bowls serveres som standard på ris med forskellige både friske og syltede grøntsager toppet med velsmagende dressinger. Men der er også mulighed for at “Build Your Own” poké bowl, hvor du selv vælger, hvilken slags ris, som du kunne tænke dig, hvilken slags kød, fisk eller plantebaserede mulighed du ønsker, og naturligvis hvilke grøntsager og hvilken dressing, der passer til netop din smagsløg.
Hvis sulten ikke bliver stillet af en enkelt poké bowl, så har du også mulighed for at vælge vores Combo Deal, hvor du både får en lækker poké bowl, en side dish og en frisk juice med i købet.

Sund take away til ethvert måltid

Foruden vores lækre poké bowls, der kan gøre det for både frokost og aftensmad, så laver vi også lækre Poké On Rye og Smoothie Bowls, som kan nydes som morgenmad.

Vores Smoothies Bowls er lavet på forskellige bær og frugter, der alle skaber en symfoni af smage fra første til sidste skefuld. Vælger du, eksempelvis, vores Exotic Bowl, får du syrlige, eksotiske smage fra mango, passionsfrugt og havtorn, der tilsammen giver et frisk pust til din smagsløg.

Det er ikke uden tanke, at vi har valgt vores navn OLIOLI, for dette er nemlig hawaiiansk og betyder “glæde”. Og det er netop denne følelse, vi gerne vil give dig - både i munden, i maven og i hovedet -, når du besøger eller spiser sund take away fra os.

Du kan se mere og blive inspireret til sund take away på vores Facebook og Instagram, hvor vi poster billeder af vores appetitvækkende muligheder.