VELKOMMEN TIL KØBENHAVNS LUFTHAVN

I sommeren 2019 kunne vi for første gang byde de rejsende velkommen i vores nyeste restaurant i Københavns Lufthavn. Fra tidlig morgen til sen aften kan lufthavnens gæster kigge forbi OLIOLI til både morgenmad, frokost og aftensmad.Du finder OLIOLI i Food Court Airside, Terminal 2 mellem finger A og B i Københavns Lufthavn.

HEJ KØBENHAVNS LUFTHAVN!

Københavns Lufthavn er et internationalt knudepunkt, og hvert år kommer flere millioner mennesker igennem lufthavnen. Det er både forretningsrejsende, kærester som skal på weekendtur og familier på vej på sommerferie.  Du finder OLIOLI i den nye food court i Terminal 2 mellem A og B. Her tilbyder vi et sundt og velsmagende alternativ til de mange rejsende.

SMOOTHIE & POKE BOWLS

Som noget helt særligt kan du i lufthavnen få vores lækre og smagfulde smoothie bowls. Vælg mellem tropiske bær, choco-banan, den grønne moringa og den klassiske acai. De er alle fyldt med vitaminer og superfoods, som acai og moringa.Du kan naturligvis også bestille vores farverige og mættende Poke Bowls, der oprindeligt stammer fra Hawaii. Hos OLIOLI har vi desuden sat vores præg på bowlen med smagfulde ingredienser og dressinger fra Japan, Korea og Thailand.Vi har på forhånd sammensat en række bowls, The Standards. De er sammensat så smage, saucer og grønsager harmonerer bedst muligt. Vi har Poke bowls, der passer til dig, som spiser vegansk og vegetarisk eller måske bare ikke er til rå fisk.Vi har gjort det let for dig at vælge mellem vores The Standards, så du kan få dem med på flyet og kun skal tænke på at spise lækker mad. Uanset hvilken Poke Bowl du ønsker, står vi altid klar til at guide dig, når du besøger vores restaurant i Københavns Lufthavn.

Hos OLIOLI kan du desuden få friskpresset og smagsfuldjuice, der er dejlig frisk. Du har også mulighed for at besøge en af vores andre restauranter.

BESØG OS I KØBENHAVNS LUFTHAVN

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores restaurant i Københavns Lufthavn. Her kan vi give dig et sundt alternativ til den almindelig fastfood.Du kan nyde en af vores mættende smoothie bowls til morgenmad eller en farverig poke bowl til frokost og aftensmad. Du kan selvfølgelig også tage din mad fra OLIOLI med videre på rejsen.

Vores restaurant i Københavns Lufthavn holder åbent hver dag fra kl. 06.00 til 22.00, på nær lørdag, hvor vi lukker kl. 20.00.

Du kan også prøve vores take away Frederiksberg eller take away København, hvor du kan få de lækreste Poke Bowls.

Du kan også følge med i vores farvestrålende univers på Facebook og Instagram.Vi ser frem til at byde dig velkommen hos OLIOLI.