Om OLIOLI Københavns lufthavn
Der er noget helt særligt ved Københavns Lufthavn. Lyden af rullende kufferter på træ, duften af solcreme og rejseglæde. Og nu også synet af OLIOLI-smil. Vi er en del af Food Court til højre efter check-in mellem finger A og B.

Her serverer vi rejsende et sundt alternativ til mindre farverige madmuligheder. Ud over vores poké bowls kan der i lufthavnen også købes vitaminrige og sunde smoothie bowls.
Mød Sammy
Sammy føler sig som halv Amerikaner helt hjemme i den internationale luft i Kastrup. Mød ham bag baren før takeoff! 

To stay

At spise i Københavns Lufthavn er ikke, hvad det har været. Heldigvis. Nyd din poké bowl, juice og kaffe med panoramaudsigt til poetisk flytrafik. Der er linet op med bord, wi-fi, stik, bestik og god skik.
+100 sidepladser

To go

To go skal du jo på et tidspunkt[1] . Om turen går til Andalusien eller Alaska, så kan poké bowl og kaffe med låg nemt tages med.
Se menu

SMOOTHIE & POKE BOWLS

Som noget helt særligt kan du i lufthavnen få vores lækre og smagfulde smoothie bowls. Vælg mellem tropiske bær, choco-banan, den grønne moringa og den klassiske acai. De er alle fyldt med vitaminer og superfoods, som acai og moringa.

Du kan naturligvis også bestille vores farverige og mættende Poke Bowls, der oprindeligt stammer fra Hawaii. Hos OLIOLI har vi desuden sat vores præg på bowlen med smagfulde ingredienser og dressinger fra Japan, Korea og Thailand.Vi har på forhånd sammensat en række bowls, The Standards. De er sammensat så smage, saucer og grønsager harmonerer bedst muligt. Vi har Poke bowls, der passer til dig, som spiser vegansk og vegetarisk eller måske bare ikke er til rå fisk.

Vi har gjort det let for dig at vælge mellem vores The Standards, så du kan få dem med på flyet og kun skal tænke på at spise lækker mad. Uanset hvilken Poke Bowl du ønsker, står vi altid klar til at guide dig, når du besøger vores restaurant i Københavns Lufthavn.

Hos OLIOLI kan du desuden få friskpresset og smagsfuldjuice, der er dejlig frisk. Du har også mulighed for at besøge en af vores andre spisesteder.
Besøg OLIOLI i Københavns Lufthavn
Besøg OLIOLI i Københavns Lufthavn

BESØG OS I KØBENHAVNS LUFTHAVN

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores restaurant i Københavns Lufthavn. Her kan vi give dig et sundt alternativ til den almindelig fastfood.

Du kan nyde en af vores mættende smoothie bowls til morgenmad eller en farverig poke bowl til frokost og aftensmad. Du kan selvfølgelig også tage din mad fra OLIOLI med videre på rejsen.Vores restaurant i Københavns Lufthavn holder åbent hver dag fra kl. 07.00 til 20.00, på nær lørdag, hvor vi lukker kl. 19.00.

Du kan også prøve vores take away Frederiksberg eller take away København, frokost take away København, hvor du kan få de lækreste Poke Bowls.

Prøv også vores catering, hvis du skal holde et mindre eller større arrangement.


Du kan også følge med i vores farvestrålende univers på Facebook og Instagram.Vi ser frem til at byde dig velkommen hos OLIOLI.