Take away Frederiksberg

I hjertet af Frederiksberg, på den lange hyggelige handelsgade Gammel Kongevej, finder du vores charmerende og intime restaurant. Det var på nøjagtigt denne adresse, at eventyret om OLIOLI startede på en efteråsdag i 2017. Her slog vi nemlig dørene op for vores første restaurant og påbegyndte det første farverige kapitel om poké bowls, god stemning og alt dét, som OLIOLI står for den dag i dag. Fra den hyggelige, lille restaurant på Gammel Kongevej serverer vi poké bowls to-stay eller som take away på Frederiksberg.

En farverig fornøjelse

Den efterhånden så velkendte og populære poké bowl trækker oprindeligt rødder fra det hawaiianske køkken, hvor poké betyder ‘at snitte’. Navnet refererer til de firkantede stykker, som poké bowls består af. Hos OLIOLI har vi valgt at krydre vores poké bowls med et ekstra krydderi - i form af smagsindtryk fra det asiatiske køkken. Det kommer blandt andet til udtryk i vores valg af smagssammensætninger og råvarer, der kommer i alverdens farver og afskygninger. Når du bestiller take away på Frederiksberg fra OLIOLI, er du derfor sikret en smagfuld oplevelse og farverig fornøjelse, når det bedste fra Hawaii og Asien møder hinanden, i vores farverige poké bowls.

Take away på Frederiksberg for enhver smag

Ud over de mange råvarer, farver, smage og elementer fra både Hawaii og Asien, er vores poké bowls også kendt for de mange forskellige sammensætningsmuligheder. Fisk, kød, kylling, and, tofu eller grønt? Mulighederne er mange og vi tør godt sige, at du med vores take away på Frederiksberg finder noget for enhver smag.

Vi byder nemlig både på de klassiske poké bowls med rå fisk, men har derudover også krydret menuen med alt lige fra kyllingekødboller og pulled and, til tempurarejer og tofu. Vælg vores ‘The Standards’ og lad os tage valget for dig, eller ‘Build Your Own’ og sammensæt på kryds og tværs din egen poké bowl og take away på Frederiksberg. Mulighederne er uendelige, når du går på opdagelse i vores mange friske råvarer, lækre tilbehør og uimodståelige dressinger.

Tag din favorit bowl med på tur

Det er oplagt at tage vores poké bowls med som take away på Frederiksberg. Vores restaurant ligger nemlig midt i knudepunktet af den hyggelige by i byen. Snup din favorit poké bowl med som take away i Frederiksberg Have og nyd en stille stund i den smukke park, der byder på skønne grønne områder. Du kan også gribe din take away på Frederiksberg med dig, og slentre en tur ned ad Gammel Kongevej eller Frederiksberg Allé, der byder på mange fristelser indenfor tøj, mode, interior og delikatesser.

Den perfekte take away

Måske en tur med take away i Frederiksberg Have lyder fristende, men er du mere til en afslappende aften hjemme på sofaen? Så frygt ej. Du kan nemt bestille og sammensætte din poké bowl online - og skal det være ekstra nemt? Så leverer vi også gerne din take away på Frederiksberg direkte til din hoveddør. Spørger du os, lyder det som den perfekte opskrift til en rolig aften, hvor du hverken behøver at bekymre dig om madlavning eller opvask.

Er du sulten nu?

Har vi gjort dig sulten? Så kan du altid bestille din poké bowl online og til afhentning eller levering, når det passer dig. Drømmer du om en lille smagsprøve på, hvad du kan glæde dig til? Så tag turen forbi vores farverige feed på Facebook og Instagram, hvor vi hver dag inspirerer til dit næste måltid. Hvad end du er til en farverig poké bowl, en friskpresset juice eller foretrækker en velbrygget kop kaffe - så finder du masser af visuelle smagsprøver på vores sociale medier. Og ellers - så ses vi på Gammel Kongevej til sund take away på Frederiksberg.