Om OLIOLI Vesterbro
Der er ikke meget, der siger sommerdag i København som Sønder Boulevard på Vesterbro. Der er heller ikke meget, der siger hurtig og sund frokost (i alt slags vejr) som OLIOLI. Og nu kan de to ting endelig forenes.

På Vesterbro kan man ikke diske op med slatne madder og lunken øl, så vi serverer med glæde friske poké bowls og et bredt udvalg af naturvin og øl. Så kommer du godt fra start, om du skal straffe floor i Kødbyen eller hænge ud med tante Yrsa.
Mød Otto
Otto er en oldie men helt klart en goodie. Han startede med deltid ved siden af gymnasiet, men er nu Assistant Manager på Vesterbro! 

To stay

Vi har både plads og lyst til, at du bliver og spiser. Så slipper du også for alle de sultne blikke.
16 sidepladser

To go

På Sønder Boulevard kan man sidde i mange timer og kigge. Mennesker, der går forbi, baskethold, der spiller, pingpong-bolde, der smutter, og søde hunde at klappe. Vi skal nok sørge for, at du er pakket og klar til det hele.

Kommer du i bil, kan du parkere lige foran baren. Vær opmærksom på parkeringsafgift.
Se menu

To fest

Farverigt og æstetisk serveret i hver sin skål – poké bowls er nemme at have i hånden, mens der skal tales og skåles.

Vi kan servere til alle slags fester og fornøjeligheder med enten vores foodtruck eller catering-løsning, om I er 20 eller 2000 personer. Skriv til os, eller tal med vores team i baren for yderligere information.
Gå til catering