VELKOMMEN TIL RESTAURANT ØSTERBRO

Tæt på det travle knudepunkt Trianglen, finder du restaurant Østerbro. Her sælger vi primært take away, fordi der kun er 14 siddeplader. Om sommeren kan du dog sidde ude foran og nyde din frokost i solen.Hver dag står vores energiske og smilende medarbejdere klar til at guide dig gennem vores udvalg af farvestråelende bowls og friskpresset juice.

HEJ ØSTERBRO!

Du finder restauranten i hjertet af Østerbro tæt på Søerne og kun en kort gåtur fra Fælledparken. Den centrale placering gør restaurant Østerbro let at komme til og fra. Det er oplagt at kigge forbi, hvis aftensmaden skal være sund og velsmagende. Her står vi klar alle ugens dage til at servere Poke Bowls og vitaminrige juices til både frokost og aften.

FARVESTRÅLENDE POKE BOWLS

Den hawaiianske Poke Bowl er både flot og mættende. Den er fyldt med sprøde grøntsager, og den rå fisk, der både er mættende og nærerig. Den farverige spise har taget Købehavn med storm, og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan du sammensætter din bowle.Hos OLIOLI afspejler vores bowls både den hawaiianske Poke Bowl, men også vores asiatiske rødder og nordiske hverdag har sat sit præg på ingredienser og smag.Du kan helt selv bestemme, hvad der skal være i din Poke Bowl. Først vælger du din base. Her kan du vælge mellem forskellige typer af ris eller vores grønsagsmix. Efterfølgende vælger du hovedingrediensen, tre slags grøntsager, dressing og til sidste din topping.

Er det første gang, du bestiller en Poke Bowl? Så anbefaler vi, at du prøver en af vores The Standards. Vores dygtige personale står altid klar i restauranten påØsterbro til at guide dig gennem vores menu.

Du finder hele vores menukort her.

tAKE AWAY PÅ RESTAURANT ØSTERBRO

Hos OLIOLI kan du både få standard eller byg-selv Poke Bowls leveret fra vores restaurant på Østerbro. Vores Poke Bowls er perfekte som take away, da fisk og grønsager er skåret i tern og anrettet flot i en lukket skål. Derfor kan du nemt smide din bowle i cykelkurven, når du skal have mad til din tur.

BESØG OS PÅ ØSTERBRO

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores restaurant Østerbro. Her står vi klar hver dag til at lave smagfulde og farvestrålende Poke Bowls til dig. Har du spørgsmål til voresafdeling på Østerbro, kan vi kontaktes på +45 33 21 01 21 og trykke ”3” for at komme igennem.

Vil du følge med i OLIOLIS eventyr og holdet bag, kan du følge os på Facebook og Instagram.

Ellers kig forbi vores restaurant, vi holder åbent hverdag fra kl. 11.00 til 21.00Vi ser frem til at byde dig velkommen hos OLIOLI.