Om OLIOLI Østerbro
På Østerbro er der dejligt tæt på det hele. Vi har både Trianglen, Parken Stadion, Søerne og Fælledparken i nabolaget. Og vi har noget til alle slags ærinder. Følelsesmæssig fodbold? Trøste-ris og fejrings-fisk. Date i Fælledparken? Frisk-ånde-typen juice og kærlig kaffe. Hurtig mad inden hurtigt møde? Energiske boss-shots og is i maven bowls.
Mød Barbara
Barbara skal på designhøjskole og hækle, men indtil da er hun heldigvis Assistant Manager på Trianglen. 

To stay

Vi har hørt, at det bringer uheld at have 13 siddepladser. Så vi har 14.
14 sidepladser

To go

Der er mange Michelin-værdige spiselokationer lige rundt om hjørnet. Nyd din poké bowl og juice med udsigt til prisvindende Søerne, anmelderroste Fælledparken eller Østerbros mest besøgte Trianglen.

Kommer du i bil, kan du parkere lige foran baren. Vær opmærksom på parkeringsafgift.
Se menu

To fest

Farverigt og æstetisk serveret i hver sin skål – poké bowls er nemme at have i hånden, mens der skal tales og skåles. Vi kan servere til alle slags fester og fornøjeligheder, om I er 20 eller 2000 personer. Skriv til eller tal med vores team i baren for yderligere information om mad ud af huset.
catering
Restaurant på Østerbro

Mad ud af huset PÅ RESTAURANT ØSTERBRO

Hos OLIOLI kan du både få standard eller byg-selv Poke Bowls leveret fra vores restaurant på Østerbro. Vores Poke Bowls er perfekte som mad ud af huset, da fisk og grønsager er skåret i tern og anrettet flot i en lukket skål. Derfor kan du nemt smide din bowle i cykelkurven, når du skal have mad til din tur.

BESØG vores restaurant PÅ ØSTERBRO

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores restaurant Østerbro. Her står vi klar hver dag til at lave smagfulde og farvestrålende Poke Bowls til dig. Har du spørgsmål til vores afdeling på Østerbro, kan vi kontaktes på +45 33 21 01 21 og trykke ”3” for at komme igennem.Vil du følge med i OLIOLIS eventyr og holdet bag, kan du følge os på Facebook og Instagram.

Udover Østerbro, har du også mulighed for at bestille vores mad disse steder: take away Nordhavn, take away Lyngby, take away Vanløse eller take away Amager. Du kan også prøve vores catering og mad ud af huset til dit kommende arrangement. Det kan fx være catering til konfirmation eller catering til fest, hvis du står overfor disse begivenheder.
OLIOLI restaurant på Østerbro