Grøn take away i Nordhavn

Nordhavn er de seneste år blevet et populært sted at begå sig. Her kan man oplagt gå en tur langs kajen og sætte sig ned og nyde en kop kaffe, en tår vand eller lidt take away i solens stråler. Omgivelserne gør ikke opholdet mindre skønt - nok nærmere det modsatte.

Derfor er et lækkert take away sted i nærheden måske ikke så dumt. I Nordhavn finder du OLIOLI, der serverer take way i Nordhavn og omegn, og du vil ikke blive skuffet over udvalget. Der er nemlig noget til enhver smag.

Take away – med eller uden kød

Hos OLIOLI finder du både lækker mad og drikke i forskellige former som take away i Nordhavn. På menukortet finder du både vores “The standards” poké bowls, som vi har sammensat med fokus på den bedste smagsoplevelse, samt vores lækre juices, sides, smoothie bowl og mere.
Så leder du efter take away i Nordhavnens idyl, så ville OLIOLI ikke være så ringe. Her kan enhver få stillet sulten med friske, sprøde grøntsager delikat kombineret med både kød, fisk og vegetariske og veganske muligheder.

Er du den helt store kødspiser, som også godt kan tåle en sans grønt, så er vores Okse Poké noget for dig. Heri fås skønt marineret oksekød på bund af ris i godt selskab med edamamebønner, gulerod, bønnespirer, kimchi og syltet rødløg, som naturligvis bliver toppet med stærk cashew dressing. I sandheden en appetitvækker.
Finder du dig selv i den anden ende af spektrummet, hvad angår kød eller ingen kød, så finder du selvfølgeligt også både gode fiske variationer og veganske og vegetariske muligheder.

Saftige umami portobellosvampe på bund af ris med zucchini, rødkål, radise, kimchi og avocado, toppet med både sød vinagrette og stærk cashew dressing… Mmm… Det kan gøre enhver blød i knæene.
Alle vores salater, juices og så videre fås naturligvis som take away i Nordhavn, så du kan tage det med dig, når du slentrer ned langs kajen, arm i arm med din nærmeste, i solskinnet.

Stor glæde i take away i Nordhavn

Vores restaurantkæde har fået navnet OLIOLI, der på hawaiiansk betyder “glæde”. Dette understreger den passion, som vi ligger i vores mad og service, og derfor kan du også være sikker på en god oplevelse, når du besøger os - hvad enten det er en to-stay middag eller frokost som take away i Nordhavn.

Du har også muligheden for at tage glæden med dig hjem, hvis du ikke har tid eller lyst til at sidde hos os. Al vores mad og drikke kan nemlig bestilles online og afhentes som take away i Nordhavn, eller du kan vælge at få bragt en lækker poké bowl direkte til din dør. Valget er dit. Uanset hvilken metode du vælger, så står vi altid klar til at tage imod både dig og din ordre med glæde.

Skal du holde et større eller mindre arrangement? Lej en foodtruck eller bestil catering fra din yndlings-restaurant!

Inspiration til dit næste take away måltid

Kan du ikke bestemme dig for, hvad din næste take away i Nordhavn til bestå af, så kan du jo hoppe ind og kigge med på vores sociale medier - både på Facebook og Instagram - hvor vi løbende poster lækre muligheder for sund take away i Nordhavn, som måske kunne inspirere dig til, hvad du skal vælge næste gang.

Hvis det bliver for svært at vælge imellem, om du vil have din poké bowl med enten kylling eller tun, eller om det skal være med syltede rødløg og avocado, eller måske med gulerødder og edamamebønner. Don’t worry! Du kan også sagtens selv Bulid Your Own poké bowl, hvor du helt selv kan vælge fyldet for din take away i Nordhavn.

Velbekomme.