VELKOMMEN TIL RESTAURANT AMAGER

I knudepunktet af Amagerbrogade ligger OLIOLI, som åbnede deres sjette restaurant her. Som nabo til en masse fantastiske spisesteder passer restauranten godt ind på Amagerbrogade. Her serveres friske råvarer til Poké Bowlsene og farverige lækre juices, samt kaffe i lange baner. Der er gode muligheder for parkering og et stort bredt fortov, så man også kan nyde sin mad udendørs.

I restaurant Amager kan du, som altid, frit vælge mellem et udvalg af frisklavede Poke Bowls fra 'The Standards' eller designe din egen unikke bowl med vores 'Build Your Own-koncept'. Kom forbi vores restaurant på Amager midt på dagen eller senere på aftenen, så garanterer vi, at du finder noget, der kan stille sulten & slukke tørsten.

Vores Poké Bowls indeholder mange af de samme ingredienser, som du kender fra sushi, men er du ikke til rå laks eller tun, så byder vi heldigvis på et bredt udvalg af alt fra marineret oksekød til tofu, and og meget mere. Se menukortet for restaurant Amager.

HEJ AMAGER!

Glæden er kommet til Amager. OLIOLI betyder nemlig 'glæde' på Hawaiiansk, og vi glæder os altid til at se en masse glade gæster i vores restaurant på Amager.

Restauranten, som du finder på Amagerbrogade 146, er en af de nyere i OLIOLI-familien med sin åbning i december 2019. Kom forbi og prøv en frisklavet Poké Bowl med dine venner & familie, måske vil du endda kombinere dit måltid med en af vores mange juices.

Vores Poke Bowls er fyldte med sprøde grøntsager, der giver dem et godt farvespil, når der ligeledes tilføjes kød, tofu eller andet på toppen sættes prikken over i'et. Ejernes asiatiske og nordiske rødder har også haft indflydelse på vores hawaiianske poke bowls, som indeholder ingredienser og smage fra de forskellige verdenshjørner. Hvis det er første gang, at du skal smage en poke bowl, så anbefaler vi, at du prøver en af vores poke bowls fra 'The Standards'.

Uanset hvad du er til, så er vores personale klar til at guide dig gennem hele menuen eller hjælpe dig med at sammensætte din helt egen personlige bowl.

BESØG OS på Amager

Hos OLIOLI kan du få frokosten eller aftensmaden klar på sekundet, når du bestiller take away gennem vores hjemmeside. Ligesom i vores andre butikker, så kan du også på Amager helt selv designe din egen unikke Poke Bowl og nemt afhente den i butikken.

Maden anrettes i en lukket bowl, derfor behøver du aldrig være bange for at smide din take away ned i cykelkurven, når du selv tager maden med på vejen. Er du i en lidt anden ende af byen kan du med fordel besøge vores første butik, restaurant Frederiksberg.  Hvis muligheden byder sig kan du også prøve vores take away Frederiksberg eller en sund take away.

Kom forbi butikken eller bestil online fra vores restaurant på Amager. Vi står klar til at servere farverige Poké Bowls & friskpressede juices fra kl. 11.00 til 21.00 hver dag. Vil du følge med i eventyret bag OLIOLI & lære holdet bedre at kende, så kan du med fordel følge os på Facebook og Instagram.