Om OLIOLI Amagerbrogade
I knudepunktet, centrum, diagonalt i midten, næsten på millimeteren af Amagerbrogades midte. Der ligger vi. Du er velkommen til at blive og spise din poké bowl hos os.

Vi sørger for ekstra god musik, mens du er her. Skal du hurtigt videre, sørger vi for hurtigt at gøre dig klar.
Mød Harald
Harald på 22 år har tidligere arbejdet på Hotel D’Angleterre. Bag baren på Amager bringer han sine bedste franske vaner med som Assistant Manager. 

To stay

Du kan sagtens ringe til både Lars fra femte og hende den søde fra rollespil – der er plads til jer alle sammen.
24 sidepladser

To go

Bare spørg vores team i baren. De har altid øje med, hvor sol og måner står for bedste frokostspot.

Er du i bil, kan du parkere lige foran baren.
Se menu

To fest

Farverigt og æstetisk serveret i hver sin skål – poké bowls er nemme at have i hånden, mens der skal tales og skåles.

Vi kan servere til alle slags fester og fornøjeligheder, om I er 20 eller 2000 personer. Skriv til eller tal med vores team i baren for yderligere information.
Gå til catering
Besøg vores restaurant på Amager

Hej Amager - Kom forbi restauranten på Amager

Glæden er kommet til Amager. OLIOLI betyder nemlig 'glæde' på Hawaiiansk, og vi glæder os altid til at se en masse glade gæster i vores restaurant på Amager.

Restauranten, som du finder på Amagerbrogade 146, er en af de nyere i OLIOLI-familien med sin åbning i december 2019. Kom forbi og prøv en frisklavet Poké Bowl med dine venner & familie, måske vil du endda kombinere dit måltid med en af vores mange juices.

Vores Poke Bowls er fyldte med sprøde grøntsager, der giver dem et godt farvespil, når der ligeledes tilføjes kød, tofu eller andet på toppen sættes prikken over i'et. Ejernes asiatiske og nordiske rødder har også haft indflydelse på vores hawaiianske poke bowls, som indeholder ingredienser og smage fra de forskellige verdenshjørner. Hvis det er første gang, at du skal smage en poke bowl, så anbefaler vi, at du prøver en af vores poke bowls fra 'The Standards'.

Uanset hvad du er til, så er vores personale klar til at guide dig gennem hele menuen eller hjælpe dig med at sammensætte din helt egen personlige bowl.

Kom og besøg os i vores restaurant på Amager

Hos OLIOLI kan du få frokosten eller aftensmaden klar på sekundet, når du bestiller maden gennem vores hjemmeside. Ligesom i vores andre butikker, så kan du også på Amager helt selv designe din egen unikke Poke Bowl og nemt afhente den i butikken.

Maden anrettes i en lukket bowl, derfor behøver du aldrig være bange for at smide din bestilte mad ned i cykelkurven, når du selv tager maden med på vejen. Er du i en lidt anden ende af byen kan du med fordel besøge vores første butik, restaurant Frederiksberg.  Hvis muligheden byder sig kan du også prøve vores take away Frederiksberg eller en sund take away. Prøv også vores catering og mad ud af huset når du skal holde et arrangement. Det kan fx være catering til fest eller catering til bryllup.

Kom forbi butikken eller bestil online fra vores restaurant på Amager. Vi står klar til at servere farverige Poké Bowls & friskpressede juices fra kl. 11.00 til 21.00 hver dag. Vil du følge med i eventyret bag OLIOLI & lære holdet bedre at kende, så kan du med fordel følge os på Facebook og Instagram.
restaurant Amager