Catering til fest – velsmagende mad

Mangler du den helt rette mad til din næste fest? Så kan vi hjælpe dig med et vellidt, sprødt, sund og inspirerende måltid til dine gæster. Vi serverer vores velkendte bowls med catering, så du kan få glæde af dem til din fest.
catering til fest

Catering til enhver fest

Står du og skal arrangere den næste firmafest eller nærmer din fødselsdag sig, og du mangler den helt perfekte løsning til madserveringen. Lad os hjælpe dig, så du slipper for at stå for at handle ind, være i køkkenet hele dagen og stå tilbage med en masse oprydning. Vi serverer nemlig vores sunde bowls som catering til fest.

Vi elsker fest, og vi ved, at vores farverige sunde bowls altid er et hit. Derfor kan du med vores catering få glæde af en god og sund sushi og salat kombination hjemme eller ude. De er perfekte til at mætte unge, såvel som gamle, og med alle vores varianter, er der en bowl for enhver smag til din fest.
Med vores catering skal du dog minimum bestille 20 kuverter til din fest. Du kan bestille helt frem til en dag i forvejen, så denne catering er også god til dig, som er lidt senere ude med din planlægning af maden til dine gæster.

Om du skal bruge catering til konfirmation, fødselsdag, bryllup, barnedåb eller PR-reception, så sparer vi dig for alle de praktiske omstændigheder, og du kan derfor slappe af og være den gode vært og udnytte kvalitetstiden med dine gæster.
Bestil din mad i dag
KLIK HER

Et menukort fyldt med favoritter

Vores farverige og velsmagende bowls fås i mange forskellige varianter - også som catering til din fest. Det giver dig chancen for at byde dine gæster på et hav af forskellige smagssammensætninger.

Fisk? Kød? Vegetarisk? Hos OLIOLI kan vi servere det hele. Vi mener, at uanset madpræferencer, så skal du kunne nyde en Poké Bowl. Friske råvarer af top kvalitet er for os essentielt, og det er uanset, om du bestiller en bowle i en af vores restauranter eller bestiller catering til din fest.

Vores menukort emmer af kærlighed til både sushi og salat. Du finder på kortet alt fra lakse- og tun bowls med alt godt, sprødt grønt toppet med sesam og goma-dressing eller chili mayo, til en af vores veganske varianter med smagsfylde umami portobellosvampe, frisk grønt, sød vinaigrette og cashew dressing.

Hvis du rigtig skal forkæle dine gæster med catering til din fest, og du vil lade dem smage på flere forskellige varianter, så har vi vores mini bowls, som er den halve størrelse af den normale bowle. Det giver dine gæster mulighed for at smage på flere farvestrålende og lækre salater.
Udforsk vores menukort
KLIK HER

Bestil catering til din næste fest

Lyder det interessant og som noget for dig, så kan du tage kontakt til os og høre mere om dine muligheder for catering til din fest. Vi vejleder gerne dig til den mest optimale løsning på en sund catering løsning, som passer bedst til dine behov og ønsker. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din løsning.

Med vores catering får du ovenikøbet en bæredygtig emballage til din mad, da vores bowls serveres i skåle skabt af genbrugsmaterialer.

Følg os på Instagram og Facebook for at få de seneste nyheder om OLIOLI.