Fra 30 kuverter kan vi servere enhver slags fest eller arrangement.
FødselsdagBryllupBarnedåbKonfirmationFirmafestReceptionFødselsdagBryllupBarnedåbKonfirmationFirmafestReceptionFødselsdagReception

Nem og lækker mad til festen

Leder du efter den perfekte catering til din næste fest?

Så led ikke længere! OLIOLI er her for at gøre din beslutning nem og din fest uforglemmelig. Vores mission er at toppe enhver fest med vores farverige og smagfulde Poké Bowls. Uanset om der er tale om en intim sammenkomst eller en stor, larmende fest, sørger vi for, at dine gæster ikke går sultne hjem.

Vi ved, hvor vigtigt det er at skabe en stemning, der er lige så mindeværdig som maden selv. Og det betyder naturligvis, at der skal være noget for enhver smag. Derfor tager vi altid hensyn til diæter, allergier og præferencer, når du bestiller catering til din fest.

Skriv til os i dag, og lad os hjælpe dig med at gøre din fest til årets samtaleemne.

Kontakt os
MINI BOWLS - TIL STÅENDE OG SKÅLENDE
Til begivenheden, hvor der skal gås, stås, spises og tales. PR-event, smalltalk og receptioner. (Vores cateringløsninger kræver minimum 30 kuverter)
Fra. 50 kr. pr. kuvert.
STANDARD STØRRELSER - GLADE PAUSER
Til den ubekymrede eller kan-ikke-stoppe-nu slags pause. Møder, kontorfrokost og sunde hvil. (Vores cateringløsninger kræver minimum 30 kuverter)
Fra. 90 kr. pr. kuvert.
POKÉ BOWLS - BUFFET STYLE
At gøre alt og alle glade er vores specialitet. Barnedåb, studentergilde og konfirmationer. (Vores cateringløsninger kræver minimum 30 kuverter)
Fra. 149 kr. pr. kuvert.
POKÉ LIVE - SERVICE MED SMIL
Til det store og skøre. Vores poké bar rykker ud og hen til dig. Festival, endagsevents, picnic på Mars. (Vores cateringløsninger kræver minimum 30 kuverter)
Fra. 125 kr. pr. kuvert.
"En magisk investering"
OLIOLI leverede super lækre salater til vores event, det var uden tvivl med til at gøre aftenen magisk. De varmeste anbefalinger herfra.
"Lynhurtig service"
OLIOLI leverede en fænomenal omgang frokost til vores IT Festival. Super kompetente og erfarne medarbejdere, der var med på at skræddersy den helt rigtige løsning til os. En poké bowl er den nye konference-sandwich. Deltagerne elskede det, og serveringen til 560 sultne munde var afviklet på under 9 minutter. Kæmpe succes.

Skal vi sørge for catering til din næste fest?

Er du på jagt efter den ultimative madoplevelse til din næste fest? Hos OLIOLI er vi eksperter i at bringe liv, farve og fantastisk smag til enhver festlig begivenhed. Udfyld formularen, og lad os hjælpe dig med at gøre din fest helt særlig. Vores team er klar til at skræddersy en menu, der passer perfekt til dig og dine gæster.

Vi lover at svare hurtigt – som regel inden for 24 timer. Vi forstår vigtigheden af god planlægning og effektiv kommunikation, især når det gælder mad til din fest. På grund af stor efterspørgsel og vores dedikation til kun at levere den bedste kvalitet tager vi kun imod cateringbestillinger til fester på minimum 30 kuverter. Det sikrer, at vi kan give din begivenhed den opmærksomhed og kvalitet, den fortjener.

Skal bestillingen være mindre? Med vores letanvendelige hjemmeside og app kan du bestille alt det lækre fra OLIOLI, som du ønsker. Vores platform er designet til at gøre din bestillingsproces så nem som mulig med mulighed for både afhentning og levering direkte til din adresse.
Navn
Email*
Telefon
Dato
Tidspunkt
Adresse
Besked
Thank you! Your submission has been received!
Øv, noget gik galt. Forsøg venligst igen eller ring til os.
catering i København og Nordsjælland
Leveret lige til døren
Vi leverer lige til døren, så du ikke skal bekymre dig om at have maden klar til tiden.
catering i København og Nordsjælland
Nem og praktisk
Vi sørger for at din bestilling er skræddersyet til dine behov.
catering i København og Nordsjælland
Noget for enhver smag
Vi opfylder alle dine præferencer, allergener og ønsker.
catering til enhver fest

Catering til enhver fest

Står du og skal arrangere den næste firmafest eller nærmer din fødselsdag sig, og du mangler den helt perfekte løsning til madserveringen? Lad os hjælpe dig, så du slipper for at stå for at handle ind, være i køkkenet hele dagen og stå tilbage med en masse oprydning. Vi serverer nemlig vores sunde bowls som catering til din fest.

Vi elsker fest, og vi ved, at vores farverige sunde bowls altid er et hit. Derfor kan du med vores catering få glæde af en god og sund sushi og salat kombination hjemme eller ude. De er perfekte til at mætte unge, såvel som gamle, og med alle vores varianter, er der en bowl for enhver smag til din fest.Med vores catering skal du dog minimum bestille 30 kuverter til din fest. Du kan bestille helt frem til en dag i forvejen, så denne catering er også god til dig, som er lidt senere ude med din planlægning af maden til dine gæster.

Om du skal bruge catering til konfirmation, fødselsdag, bryllup, barnedåb eller reception, så sparer vi dig for alle de praktiske omstændigheder, og du kan derfor slappe af og være den gode vært og udnytte kvalitetstiden med dine gæster.

Catering fra OLIEOLIE – opskriften på den perfekte fest

Hvad er opskriften på den perfekte fest? En blanding af gode mennesker, fantastisk stemning, lidt festmagi og selvfølgelig den lækreste mad!

Med OLIOLI til din fest er det ikke kun maden, der er i centrum – det er hele festhumøret! Vores farverige og smagfulde Bowls er den perfekte “icebreaker” og får snakken i gang lige fra start. De er super nemme at mingle rundt med, så dine gæster kan slappe af, nyde maden og samtidig være en del af festen. Og glem ikke vores sideorders – de er lige det ekstra element, der gør din fest endnu mere speciel.

Vil du gøre din fest til noget helt særligt? Så bestil vores foodtruck til fester! Det er en helt unik måde at servere mad på, der ikke bare mætter dine gæsters maver, men også vækker deres nysgerrighed og glæde. Vi serverer frisklavede Poké Bowls til dig og dine gæster – et kulinarisk indslag, der med garanti gør din fest både mindeværdig og fantastisk.

Et menukort fyldt med favoritter

Vores farverige og velsmagende bowls fås i mange forskellige varianter – også som catering til din fest. Det giver dig chancen for at byde dine gæster på et hav af forskellige smagssammensætninger.

Fisk? Kød? Vegetarisk? Hos OLIOLI kan vi servere det hele. Vi mener, at uanset madpræferencer, så skal du kunne nyde en Poké Bowl. Friske råvarer af top kvalitet er  essentielt for os, og det er uanset, om du bestiller en Bowl i en af vores butikker eller bestiller catering til din fest.

Vores menukort emmer af kærlighed til både sushi og salat. Du finder på kortet alt fra lakse- og tun bowls med alt godt, sprødt grønt toppet med sesam og goma-dressing eller chili mayo, til en af vores veganske varianter med smagsfylde umami portobellosvampe, frisk grønt, sød vinaigrette og cashew dressing.

Hvis du rigtig skal forkæle dine gæster med catering til din fest, og du vil lade dem smage på flere forskellige varianter, så har vi vores mini bowls, som er den halve størrelse af den normale bowle. Det giver dine gæster mulighed for at smage på flere farvestrålende og lækre salater.

Catering til enhver smag

Når det gælder mad til fest, går vi hos OLIOLI all in for at skabe en oplevelse, der både smager godt og bringer et smil frem på læben. Vi tror på, at mad skal være mere end noget, der bare stilles på bordet; det skal være en rejse af smage og farver, der gør din fest uforglemmelig. Derfor vælger vi kun de bedste og friskeste råvarer til vores Poké Bowls.

At vælge den perfekte catering til din fest skal ikke være en stressende opgave. Vores erfarne team står klar til at hjælpe dig med alle detaljer, og vi tager os tid til at forstå hver enkelt gæsts behov. Vi lægger stor vægt på at inkludere alle ved at tilbyde retter, der passer til forskellige diæter, allergier og præferencer. Så uanset om dine gæster er vegetarer, glutenintolerante eller har andre specielle kostbehov, sørger vi for, at I alle kan nyde festen med lækker mad.

Vores fokus på bæredygtighed betyder også, at du kan bestille catering og mad ud huset til din fest med god samvittighed. Vi bruger nemlig bæredygtig emballage, da vores bowls serveres i skåle skabt af genbrugsmaterialer. God mad og omsorg for miljøet går nemlig, i vores optik, hånd i hånd.
Unik catering til din festNem og velsmagende catering

Bestil catering til din næste fest

Er du klar til at gøre din fest til et event, der vil blive talt om længe? Vi er klar til at skabe en cateringoplevelse, der går ud over det sædvanlige. Med vores passion for friske ingredienser og lækre smagskombinationer, garanterer vi, at din fest bliver en smagfuld succes.

kontakt os endelig for at høre mere om dine muligheder. Vi vejleder dig gerne til den mest optimale løsning på en sund catering løsning, der passer til dine behov og ønsker. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på din løsning.

Følg os på Instagram og Facebook for at få de seneste nyheder om OLIOLI.