Catering til reception

Når du holder en reception, er der mange ting at tage hensyn til. Hvem skal du invitere, hvilken dato passer bedst, og ikke mindst, hvad skal der serveres af mad? Med OLIOLI catering til receptionen kan du slippe helt for bekymringerne omkring maden og i stedet fokusere på at nyde din fest og dine gæster.

Hos OLIOLI er vi eksperter i at skabe madoplevelser, som ikke vil gå i glemmebogen. Vores catering kan tilpasses dine behov og ønsker, uanset om det er til en mindre reception eller større events. Vi lægger vægt på alle detaljer og sørger for, at maden er præsentabel og velsmagende.

Varierede, friske og indbydende retter

Vores menukort er fyldt med varierede, friske og indbydende retter, der med garanti vil imponere dine gæster. Fra farverige Poké Bowls med sprøde grøntsager til appetitvækkende sideorders. Der er noget for enhver smag på vores menu, som er inspireret af det asiatiske køkken.

Vi elsker arrangementer her hos OLIOLI, og vi ved, at vores friske, farverige Poké Bowls er et hit blandt gæsterne. Derfor tilbyder vi catering til receptioner, hvor du og dine gæster kan nyde en lækker og sund kombination af sushi og salat. Vores bowls er perfekte til at mætte både unge og gamle, og med alle vores forskellige varianter, er der noget for enhver smag.

Vores catering kræver dog en minimumsbestilling på 20 kuverter. Men bare rolig, du kan nemt bestille helt frem til dagen før. Så hvis du er lidt sent ude med planlægningen, kan vi stadig hjælpe dig med at give dine gæster uforglemmelig mad til receptionen.

Madoplevelser til firma- og privatarrangementer

Vi tilbyder catering til både firma- og private arrangementer. Uanset om du har brug for catering til din næste fest, konference, workshop eller firmaarrangement, så er vi sikre på, at vi kan skabe en helt unik og uforglemmelig madoplevelse for dine gæster.

Vi kan tilbyder forskellige catering-løsninger, alt efter hvad dine ønsker og drømme er:

Mini Bowls
Til det stående og skålende selskab.

Foodtruck
Afslappet og uformel løsning, som kommer til dig.

Poké Bowl Buffet
Mad til selv de kræsne gæster.

Poké Live
Underholdningsindslag med et twist.

Så overlad maden til os, så sørger vi for at levere en uforglemmelig catering til dit næste arrangement nær København eller Aarhus.

Få den helt rigtige cateringløsning

Vi mener, at mad bør være en oplevelse, der vækker sanserne og fremkalder en følelse af tilfredshed. Derfor bruger vi kun de bedste råvarer til at skabe vores retter. Vi sørger altid for, at vores menuer er varierede og friske, så dine gæster vil have masser af muligheder for at vælge deres yndlingsret.

Vi ved, at det kan være en udfordring at vælge den helt rigtige cateringløsning til din reception. Derfor står vores erfarne team klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning. Vi tager hensyn til særlige diæter, allergier og præferencer, så alle dine gæster føler sig inkluderet og kan nyde maden.

Vidste du, at vores catering kommer i bæredygtig emballage? Du kan altså med god samvittighed bestille mad hos os til din næste reception, som både er sundt og passer på miljøet.

Få velsmagende catering til din reception

Hos OLIOLI er vores drive at give dig og dine gæster den bedste madoplevelse. Vi sørger for, at alle vores retter er tilberedt med omhu og kærlighed, så din reception bliver en succes. Er det ikke catering til reception, som du søger? Så har vi stadig din ryg. Vi tilbyder også catering til bryllup, konfirmation og andre fester og event.

Tag endelig kontakt til os i dag for at høre meget mere om vores catering-løsninger, og hvordan vi vil sikre dig en mindeværdig menu til din reception.