Fra 30 kuverter kan vi servere enhver slags fest eller arrangement.
FødselsdagBryllupBarnedåbKonfirmationFirmafestReceptionFødselsdagBryllupBarnedåbKonfirmationFirmafestReceptionFødselsdagReception

Nemt, sundt og lækkert til receptionen

Når du holder en reception, er der mange ting at tage hensyn til. Hvem skal du invitere, hvilken dato passer bedst og ikke mindst, hvad skal der serveres af mad?

Forestil dig en reception, hvor hver eneste detalje bare spiller perfekt sammen, og hvor maden bliver aftenens højdepunkt.

Hos OLIOLI forstår vi, at mad ikke bare skal stille sulten; det skal være en oplevelse, der vækker sanserne – og smagsløgene. Vores dedikation til udsøgte råvarer og kreativitet i køkkenet garanterer, at din reception bliver en oplevelse, der vil blive husket og værdsat!

Når du vælger OLIOLI til din reception, vælger du en verden af friske, farverige og smagfulde retter, der inviterer dine gæster på en kulinarisk rejse. Vores farverige Poké Bowls er spækket med sprøde grøntsager og toppet med de lækreste ingredienser. De er perfekte til enhver reception – uanset om du ønsker at nyde dem stående, siddende, eller mens du mingler rundt.

Så uanset om det er til et mindre arrangement eller et større event, er vi klar til at forkæle dig og dine gæster med smagfuld mad til din reception.
Kontakt os
MINI BOWLS - TIL STÅENDE OG SKÅLENDE
Til begivenheden, hvor der skal gås, stås, spises og tales. PR-event, smalltalk og receptioner. (Vores cateringløsninger kræver minimum 30 kuverter)
Fra. 50 kr. pr. kuvert.
STANDARD STØRRELSER - GLADE PAUSER
Til den ubekymrede eller kan-ikke-stoppe-nu slags pause. Møder, kontorfrokost og sunde hvil. (Vores cateringløsninger kræver minimum 30 kuverter)
Fra. 90 kr. pr. kuvert.
POKÉ BOWLS - BUFFET STYLE
At gøre alt og alle glade er vores specialitet. Barnedåb, studentergilde og konfirmationer. (Vores cateringløsninger kræver minimum 30 kuverter)
Fra. 149 kr. pr. kuvert.
POKÉ LIVE - SERVICE MED SMIL
Til det store og skøre. Vores poké bar rykker ud og hen til dig. Festival, endagsevents, picnic på Mars. (Vores cateringløsninger kræver minimum 30 kuverter)
Fra. 125 kr. pr. kuvert.
"En magisk investering"
OLIOLI leverede super lækre salater til vores event, det var uden tvivl med til at gøre aftenen magisk. De varmeste anbefalinger herfra.
"Lynhurtig service"
OLIOLI leverede en fænomenal omgang frokost til vores IT Festival. Super kompetente og erfarne medarbejdere, der var med på at skræddersy den helt rigtige løsning til os. En poké bowl er den nye konference-sandwich. Deltagerne elskede det, og serveringen til 560 sultne munde var afviklet på under 9 minutter. Kæmpe succes.

Skal vi planlægge din receptionscatering sammen?

Er du i gang med at planlægge din kommende reception? Vi elsker at tale om mad (næsten lige så meget, som vi elsker at lave den), og vi er her for at hjælpe dig. Skriv til os om stort eller småt – vi er altid nysgerrige efter at høre om dine planer og drømme.

Og bare rolig, vi svarer hurtigt – typisk inden for 24 timer. På grund af stor efterspørgsel og vores engagement i kvalitet, tager vi imod henvendelser for catering til reception på minimum 30 kuverter.

Hvis du har brug for en mindre bestilling, har vi gjort det nemt og bekvemt for dig med vores brugervenlige hjemmeside og app. Her kan du nemt bestille din mad til receptionen. Du vælger selv, om du vil afhente eller få maden leveret direkte til din dør – hvad enten det er hjemme eller på kontoret.
Navn
Email*
Telefon
Dato
Tidspunkt
Adresse
Besked
Thank you! Your submission has been received!
Øv, noget gik galt. Forsøg venligst igen eller ring til os.
catering i København og Nordsjælland
Leveret lige til døren
Vi leverer lige til døren, så du ikke skal bekymre dig om at have maden klar til tiden.
catering i København og Nordsjælland
Nem og praktisk
Vi sørger for at din bestilling er skræddersyet til dine behov.
catering i København og Nordsjælland
Noget for enhver smag
Vi opfylder alle dine præferencer, allergener og ønsker.
Sund og lækker catering til receptionen

Gør din reception til en success med catering fra OLIOLI

Når du står over for at arrangere en reception, ønsker du at hver detalje skal være perfekt, og selvfølgelig er maden ingen undtagelse. Der skal ikke kun være noget for enhver smag, men det fælles måltid skal også være samlingspunkt og skabe glæde.  

Hos OLIOLI forstår vi, at god mad skaber gode minder, og derfor har vi dedikeret os til at tilbyde en cateringoplevelse, der ikke blot mætter, men også fascinerer og glæder dine gæster.

Vores menu blander det bedste fra Hawaii med det bedste fra Asien – farvestrålende og friske ingredienser, der tilsammen giver mangfoldige smage, som garanteret vil imponere dig og dine gæster.

Fra farverige Poké Bowls med sprøde grøntsager til appetitvækkende sideorders – der er noget for enhver smag. Hver eneste bowl er fyldt med sprøde, friskt skårne grøntsager og er toppet med udsøgte, smagfulde ingredienser. De kan både nydes stående, siddende, gående eller dybt optaget i snak med dine gæster – og er derfor den helt perfekte mad til receptionen.

Slip for alt besvær med receptionscatering

Kan du ikke overskue at planlægge alle led i din reception? Vi kender godt til alt det besvær, det kan medføre – og især maden kan være en udfordring.

Men bare rolig! Hos OLIOLI har vi tænkt på dig. Vi har gjort det super nemt og fleksibelt at bestille lækker catering til reception. Med en minimumsbestilling på kun 30 kuverter og muligheden for at bestille helt op til dagen før, står vi klar til at hjælpe dig – selv når tiden er knap.

Så uanset om du er tidligt ude eller er i sidste øjeblik, så sørger vi for, at dine gæster får en madoplevelse, de sent vil glemme. Slip for alt stress og besvær – lad os tage hånd om maden til receptionen. Så kan du fokusere på det, som er vigtigt: At hygge dig med dine gæster!

Madoplevelser til firma- og privatarrangementer

Vi tilbyder catering til både firma- og private arrangementer. Uanset om du har brug for catering til din næste fest, konference, workshop eller firmaarrangement – vi eri sikre på, at vi kan skabe en helt unik og uforglemmelig madoplevelse for dine gæster.

Vi tilbyder forskellige muligheder for catering og mad ud huset alt efter, hvad dine ønsker og drømme er:

Mini Bowls
Vores Mini Bowls til det stående og skålende selskab. Disse mindre udgaver af vores populære Poké Bowls er lette at håndtere, hvilket gør dem ideelle til at mingle med, mens du nyder samværet.

Foodtruck
Vores foodtruck tilbyder en afslappet og uformel løsning, der kommer direkte til din lokation. Med en række frisklavede, lækre retter serveret direkte fra trucken, skaber vi en unik atmosfære, der tilføjer charme og karakter til din event.

Poké Bowl Buffet
Vores Poké Bowl Buffet er den ideelle løsning, når du vil imponere og forkæle selv de mest kræsne gæster. Du og dine gæster får et overflod af friskhed, farve og smagsvariationer, så hver eneste gæst kan skabe deres egen Poké Bowl.

Poké Live
Vores Poké Live koncept er mere end blot et måltid; det er et underholdningsindslag med et kulinarisk twist, som med garanti vil underholde alle i selskabet.Så overlad maden til os, så sørger vi for at levere en uforglemmelig catering til din reception nær København eller Aarhus.
Catering til reception – fx som foodtruckCatering til receptionen med omtanke

Mad til reception med omtanke

Hos OLIOLI tror vi på, at mad bør være en oplevelse, der vækker sanserne og fremkalder en følelse af tilfredshed Derfor bruger vi kun nøje udvalgte råvarer til at skabe vores retter. Vores menuer emmer af variation og friskhed og sikrer, at dine gæster står overfor en verden af valgmuligheder, hvor de kan opdage deres nye favorit Poké Bowl.

Vi forstår udfordringerne ved at vælge den perfekte catering til din reception. Derfor står vores erfarne team klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning. Vi tager os tid til at forstå hver enkelt gæsts unikke behov og tager altid hensyn til diæter, allergier og præferencer, så alle føler sig inkluderet og kan nyde maden.

Og det stopper ikke her. Vi er stolte over at kunne sige, at vores receptionscatering ikke kun er til glæde for dig og dine gæster, men også passer på vores planet. Med vores bæredygtige emballage kan du med god samvittighed bestille mad, som både er sundt og serveret med omtanke for miljøet.

Leder du efter den perfekte receptionscatering? Hos OLIOLI er vores drive at give dig og dine gæster den bedste madoplevelse. Vores team sørger for, at alle vores retter er tilberedt med omhu og kærlighed, så din reception bliver en succes. Er det ikke catering til reception, som du søger? Så har vi stadig din ryg. Vi tilbyder catering til alle tænkelige fester – herunder bryllup, konfirmation og events.

Kontakt os i dag – vi er klar til at hjælpe dig med at skabe magiske øjeblikke.