Catering til fødselsdag

Står din fødselsdag for døren, men har du endnu ikke styr på menuen? Lad os hjælpe dig med en lækker fødselsdagsmiddag, som ikke vil blive glemt. Vi tilbyder catering til fødselsdage med sunde og farverige skåle, som vil pryde enhver fødselsdagsmiddag, og de fås lige præcis, som du drømmer om.

Vi har skabt en menu med et bredt udvalg af friske råvarer af høj kvalitet, så uanset hvad dine gæster og du foretrækker, kan vi imødekomme det. For at bestille vores catering skal du dog have mindst 20 munde at mætte til din fødselsdag. Vi tager imod bestillinger helt op til en dag i forvejen, så du trygt kan overlade planlægningen, indkøbet og tilberedningen til os - selvom du er lidt sent ude.

Sunde, inspirerende og farverige retter

Vores vision er, at sundhed og lækker mad ikke behøver at være adskilte ting. Vi har derfor sammensat en menu med sunde, inspirerende og farverige retter, som vil gøre din fødselsdagsfest til en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Vores velkendte Poké Bowls fås i forskellige varianter, så du kan imponere dine gæster med et væld af smagssammensætninger. På vores menukort finder du både sushi og salater. Vi tilbyder alt fra lækre Poké Bowls med laks og tun med sprødt grønt til smagfulde veganske varianter med stegte østershatte, friske grøntsager, sød vinaigrette og rød karry dressing.

Vi går op i bæredygtighed og miljøet, og derfor vil du med vores catering modtage maden i genanvendelige skåle lavet af genbrugsmaterialer. På den måde kan du nyde vores farverige og velsmagende Poké bowls med god samvittighed.

Catering til dine behov

Uanset hvilken type mad du ønsker at servere til din fødselsdag, har vi en cateringløsning, der passer til dig. Vi tilbyder et udvalg af forskellige muligheder, herunder:

Poké bowls buffet style
Vill du være sikker på, at du serverer mad, som vil falde i alles smag? Bare rolig, det er vores specialitet. Ved at bestille vores Poké bowl-buffet er du garanteret, at der er noget for enhver smag i selskabet.

Poké live
Ved vores Poké live-oplevelse kan du og dine gæster se vores dygtige team tilberede maden foran jer. Dette er en fantastisk og unik mulighed for at skabe interaktiv og underholdende oplevelse, mens du kan nyde dit selskab og mad uden stress og jag.

Foodtruck
Ønsker du en afslappet og uformel fødselsdag, som skiller sig ud fra alle andre? Så er vores OLIOLI foodtruck den perfekte løsning for dig. Uanset hvor i landet du holder din fest, kommer vi til dig.

Mini bowls til stående og skålende
En let og elegant løsning til din fødselsdag er vores mini bowls. Her kan du sammensætte din personlige Poké bowl-menu i en miniversion og forkæle dine gæsters smagsløg til din fødselsdag.

Vi tilbyder også catering til konfirmationer, bryllupper eller andre former for fester. Poké bowls vil være den perfekte overraskelse for dine gæster - både smagen og de dekorative skåle.

Skønne vegetariske og veganske alternativer

Vi tror på, at mangfoldighed er nøglen til en god fødselsdagsmiddag. Derfor tilbyder vi også en række vegetariske og veganske alternativer, når du skal vælge mellem vores Poké bowls til din fødselsdag. Vi ønsker at sikre, at alle dine gæster føler sig inkluderede og kan nyde vores udsøgte sushisalater. Vores vegetariske og veganske retter er ikke kun sunde og velsmagende, men også fyldt med farver og teksturer, som med sikkerhed vil falde i dine gæsters smag.

Vores Poké bowls er den perfekte catering-løsning, da de serveres kolde og derfor eliminerer behovet for at holde maden varm. Du kan simpelthen sætte de farverige skåle på bordet og lade dine gæster udforske de forskellige smagsvarianter i deres eget tempo.

Skal vi stå for catering til din næste fødselsdag?

At arrangere en fødselsdag kan være stressende og tidskrævende. Lad os tage stressen væk fra dig, så du kan fokusere på at nyde din dag. Hvis du er interesseret i at høre mere om vores catering til fødselsdag, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning, som passer dine behov og ønsker. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud, så du kan få et bedre indblik i vores priser og muligheder.