Catering til konfirmation - Lækker mad fra 50 kr pr. kuvert

Drømmer du om at servere anderledes mad til dine gæster til din konfirmation? Du kan bestille catering med OLIOLI og sprede glæde og farver til din fest med vores bowls. Vi har bowls for enhver smag, så alle dine gæster kan være med.
Catering til konfirmation

Sund og nem catering til din konfirmation

Vil du overraske dine gæster med en anretning af den lækre sushi og salat kombination til din konfirmation, så tilbyder vi catering og mad ud af huset til arrangementer med minimum 30 kuverter. Det gælder også, hvis du mangler mad til din fødselsdag eller en reception.

Vi skaber den bedste løsning for dig, så du får en dag, du sjældent glemmer. Vi står for den farverige og velsmagende servering, så står du for dine gæster. Du kan bestille din catering helt op til dagen inden din konfirmation – i alle vores restauranter i Aarhus og København.

Du kan helt selv sammensætte din menu, så du kan byde dine gæster på alle dine favoritter, og de kan smage løs på alt fra fisk og kød til vegetariske bowls - alle lavet med friske råvarer af høj kvalitet.

Er du til det store tag-selv bord med flere små smagsprøver, så kan du også bestille vores mini bowls, som indeholder en halv potion. Så kan dine gæster for alvor sætte tænderne i flere forskellige smagskombinationer. Det kan være en fordel at bestille vores bowls som take away inden bestilling af catering til din konfirmation, så du kan udvælge dig dine yndlings på forhånd.

Udforsk vores skønne menu

Det er svært at blive træt af en Poké Bowl, når der er så mange kombinationer og smagssammensætninger. Vores menukort spænder vidt og dækker de fleste drømme-bowls og go-to, så du er sikker på at dine gæster til din konfirmation vil elske dit valg af catering, uanset deres præference.

Om dine gæster er fiskeelskere eller kødelskere, så kan flere af vores bowls dække deres behov. Bestil blandt andet vores And Poké med saftig pulled and, syltede rødløg, teriyaki mayo og en masse sprødt grønt.

Kunne det være spændende med en vegetarisk eller vegansk menu, så er Poké Bowls fra OLIOLI helt perfekt. Vi ved blandt andet, at vores Portobello Poké er et hit for både unge og gamle. En bowl med masser af smag, tekstur og umami.

Alle de lækre sager er selvfølgelig, også til din catering, serveret i miljøvenlig emballage, da vores skåle er lavet af rester fra sukkerrør efter juice-udvinding. Vi hjælper dig derfor til at tage det bæredygtige valg til din konfirmation.
Udforsk vores menukort
KLIK HER

Bestil catering til konfirmation i dag

Du er altid velkommen til at stikke hovedet forbi en af vores moderne, farverige og sprudlende restauranter rundt om i København. Afprøv en af vores bowls, og glæd dig til at du kan bestille din catering til din konfirmation.

Udover catering til konfirmationer, firmafester, fødselsdage, bryllupper og meget mere, har vi også mulighed for at levere frokost catering til store og små virksomheder. Du har også mulighed for at leje en foodtruck!

Kribler det nu i fingrene for at bestille, og kan du ikke vente til at servere favoritterne til konfirmationen, så tag endelig et kig forbi vores Instagram og følg med i vores OLIOLI univers.