Sund take away i Vanløse

OLIOLI er for nylig åbnet i Vanløse - Nu kan du bestille vores sunde take away!

Take away behøver ikke at være hverken usundt eller kedeligt. Hos OLIOLI i Vanløse kan du få lækre og velsmagende Poké bowls. Alle vores bowls er lavet med kærlighed, og er en salat bestående af den perfekte kombination af farver, sundhed og fylde.

Poké bowls stammer fra Hawaii, og er en forening mellem sushi og salat. Vi har hos OLIOLI i Vanløse valgt at give vores bowls et ekstra pift, ved at krydre den klassiske hawaiianske ret med elementer fra det asiatiske køkken. Dette giver vores bowls noget ekstra, som bare må prøves. Vi er sikker på, at du kommer til at elske det, ligeså meget som vi gør.

Take away i Vanløse fyldt med glæde

Du kan besøge vores nye butik i Vanløse på Jernbane Allé, hvor du kan hente dit take away hurtigt og nemt. Det eneste du skal gøre, er at vælge, at det er vores restaurant i Vanløse, du ønsker at bestille fra, derefter vælger du, hvad du ønsker at bestille. Du kan herefter forvente at kunne hente din mad indefor 15-20 minutter.

Vi laver altid maden direkte som den bliver bestilt, så du kan nyde din take away bowl helt frisk.

Vi tilbyder, at at du kan bestille en af vores take away bowls, som allerede er lavet eller sammensætte din helt egen. Hvis du er ny og aldrig har prøvet poké bowls før, er vores standard bowls det perfekte valg, da hver enkelt bowl er sammensat, så du får den helt rigtige smag, hvad angår både kød, grønt og dressinger.

Hvis du er glad for fisk, bør du prøve vores bowls med laks, tun eller tempura rejer. Hvis du er mere til kød, består vores kyllinge poké af lækre kyllingekødboller. Du kan også vælge en bowl med enten and eller marineret oksekød.

Hvis du ønsker at spise vegansk, er både vores tofu poké og portobello poké et godt valg. Vores tofu poké er desuden også glutenfri, og vi garanterer derfor, at der er noget for enhver smag.

Til din poké bowl hører sig selvfølgelig en sund og forfriskende juice til. Vi tilbyder flere forskellige juice, der rammer enhver smag. Alle vores juice er sammensat af friske frugter og grøntsager og fås i både en stor og lille størrelse.

Slut endelig din take away bestilling af med en kop kaffe eller ingefær shot, så du i den grad er klar til dagen.

Download vores app og bestil din mad med få klik

Som noget nyt kan du nu bestille take away direkte via vores app. Dette gør det endnu nemmere for dig at bestille en poké bowl til afhentning i vores restaurant i Vanløse. I appen får du desuden adgang til eksklusive tilbud, rabatter og nyheder. Hvis du inviterer en ven til appen, kan du og din ven for eksempel få en gratis juice.

Hvis du er en større gruppe eller skal holde et arrangement i Vanløse, kan du få OLIOLI leveret som take away og catering. Du kan blandt andet bestille vores poké bowls i mini version, hvilket gør det lettere for dine gæster at smage vores forskellige bowls og få stillet den lille sult.

Så glæd dig til foråret - vi er lige på trapperne!