Få din poké bowl som take away på Amager

Er du fristet efter en frokost som både er nærende, utrolig lækker og sund - så er OLIOLI på Amager det rigtige sted for dig. Her serverer vi lækre Poké Bowls og juices med alverdens sammensætninger og smagsvarianter.  Besøg vores restaurant på Amager.

Restauranten er beliggende i knudepunktet af Amagerbrogade og har med gode siddemuligheder indenfor såvel som udenfor givet dig god mulighed for at nyde din poké bowl to-stay eller som take away. Maden er altid anrettet i en lukket bowl, som du nemt kan tage med ned i cykelkurven uden at skulle bekymre dig om at spilde.

Du har som sagt, mulighed for at nyde din bowl i vores restaurant på Amager eller i stedet vælge at bestille den online som take away.

Poké bowls for enhver smag

Hos OLIOLI kan du i vores menu, vælge imellem flere forskellige standard poké bowls, alt efter hvilken slags protein og topping du ønsker. Prøv, for eksempel, en af vores klassiske sea-food bowls med laks, tun eller tempura rejer. Hvis du ikke er så meget til fisk kan du vælge vores bowls med enten kyllingekødboller, marineret oksekød eller pulled and.

Er du i stedet for til veganske muligheder, tilbyder vi også poké bowls med enten tofu eller umami portobello svampe.  Du kan med fordel bestille vores Combo Deal som take away på Amager, her får du både en standard bowl, drink og side til 149,-.

Hvis du synes at dette lyder lækkert, men måske ønsker din take away bowl med andre toppings eller dressinger, kan du vælge at sammensætte din helt egen bowl. Med vores “Build Your Own” princip kan du tilføje lige præcis de ting som du har lyst til, så du er sikret at få en poké bowl med alle dine yndlings ingredienser.

Som tilføjelse til din poké bowl hører sig en kølig, forfriskende og smagfuld juice. Vi har flere forskellige juice at vælge imellem, alt efter om du foretrækker dem ekstra søde, friske eller syrlige. Prøv eventuelt vores søde VULPIX juice med æble, jordbær og hyldeblomst eller vores grønne og syrlige GREEN SPIN juice med æble, ananas, citron og spinat.

Nyd din poké bowl uden bekymringer

Har du allegener, kan du, inden du bestiller din mad som take away, se på vores hjemmeside, hvad hver standard bowl og dressing indeholder, så du er sikker på at kunne tåle alt det du spiser.

Vi bestræber os på at lave noget for enhver smag og præference, så om du foretrækker at spise vegansk, eller måske har forskellige fødevareallergier, er vi sikker på, at du vil kunne finde noget lækkert at spise hos os på Amager.

Få stillet din lyst hos OLIOLI

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge som take away på Amager, kan du under vores menu se billeder af hver poké bowl. Hvis du har lyst til at se mere, kan du med fordel følge os på Facebook og Instagram, hvor vi løbende opdaterer med fristende nyheder og andet lækkert.

OLIOLI betyder “glæde” på hawaiiansk. For at give vores kunder endnu mere glæde i hverdagen har vi lavet en app. Ved at downloade vores app kan du blive en del af OLIOLI familien og modtage fede fordele, kampagner og nyheder. Ved at bruge appen vil du samtidig få 20% på dit første køb både to-stay eller som take away på Amager.