Take away københavn | det bedste valg

Sulten har meldt sig, og du ønsker hurtig, lækker og smagfuld mad - men hvad skal du vælge? Der er ingen tvivl om, at hovedstaden emmer af alverdens mad-muligheder, som ikke altid gør det nemmere at vælge. Det vil vi gerne gøre lettere for dig, for den bedste take away i København, den får du hos OLIOLI.

Den perfekte take away i København - uanset tidspunkt.

Om sulten melder sig om morgenen, til middag eller til aften så har vi helt sikkert den rette løsning for dig. Vores take away er nemlig ikke kun lavet med tanke for aftensmaden. Vi står klar til at stille din sult, uanset hvornår den melder sin ankomst.

På vores menukort i Nordhavn og Ny Østergade, i København K finder du vores smoothie bowls. De fire varianter består af vores Acai Bowl, Moringa Bowl, Kakao Banan Bowl og Exotic Bowl. Fælles for dem alle er, at de er propfyldt med bær og frugter - og en eksotisk, frisk smag perfekt til at starte dagen på. 

Melder sulten sig til frokost eller aften? Kom forbi og bestil vores velkendte signaturret - nemlig vores Poké bowls. Du finder hele 8 varianter af vores standard bowls, som er udviklet med henblik på at sammensætte den bedste smag. Ønsker du at sammensætte din egen? Intet problem. Hos os kan du nemlig ‘Build Your Own’.

Uanset om du vælger en af vores standard bowls eller at sammensætte din egen, vil du opleve at vores poké bowls, er den perfekte take away i København. Tag den nemt med dig rundt eller bring den med hjem. Vi tilbyder også catering samt leje af foodtruck!

Læg et smut forbi os på din vej

Er du på vej til søerne? Måske du allerede befinder dig i området. Besøg vores restaurant på Frederiksborggade, og tag din poké bowl med dig som take away. Vores indpakning gør det nemt for dig, at kunne nyde din mad hvor end du ønsker det.

Er du på den helt store shoppetur, vil vores poké bowls også være et godt valg for dig. De er propfyldte med grøntsager, proteiner og vitaminer, så du nemt og ubesværet kan fortsætte hvor du slap efter at have fået fyldt maven godt op. Tag din bowl med dig som take away fra vores restaurant på Ny Østergade, beliggende i København K.

Befinder du dig i et område lige udenfor København K? Bare rolig. Her kan du meget vel også finde os. Vi er placeret i både Lyngby, Frederiksberg, Hellerup, Københavns Lufthavn og på Amager - og vores take away? Ja, den er ligeså god her. Find den restaurant som ligger tættest på dig her.

Bestil take away i København online

Vi vil gerne kunne glæde dig og gøre det hele lidt nemmere for dig. Derfor har vi sørget for, at du let kan bestille din næste poké bowl, som take away i København, gennem vores hjemmeside. Her kan du vælge lige dén ret, dit mad-glade hjerte begærer og selvfølgelig også de snacks og drikkevarer du end måtte hungre efter. Du bestiller og vi pakker, så det er klar til dig, når du kommer.

Er du en af vores stamkunder? Vi elsker alle vores kunder - og vi vil derfor gerne gøre det ekstra nemt for dig, som er vores stamkunde. Vi har derfor udviklet en app, som gør det endnu nemmere for dig at bestille take away i København, og hvor der af og til kommer gode tilbud. Så skynd dig ind på App Store eller Google Playbutik og find den allerede nu.

Kan du ikke få helt nok af os? Så følg endelig med på vores Instagram hvor vi tit lægger fristende billeder op - men pas på, er du ikke allerede i humør til sund take away i København, så bliver du det helt sikkert, når du tjekker vores profil ud.