Frokost take away i København

Er det ved at være tid til frokost, og kunne du godt tænke dig noget sundt og lækkert, som også holder dig mæt i længere tid i København? Så har du fundet målet for din jagt.

Hos OLIOLI i København tilbyder vi nemlig sunde og lækre Poké Bowls, der, kort fortalt, er et mix mellem en salat og sushi.

I en Poké Bowl finder du nemlig en bund af ris (disse kan hos OLIOLI også, for uden hvide ris, fås med brune ris, blomkål-gulerods ris, eller med revet hvidkål, for et kaloriefattigt alternativ), som toppes med sprøde grøntsager, frisk fisk eller saftigt kød og skøn dressing.

Frokost take away til enhver smag

Om du er vegetar, pescetar, veganer eller en ægte kødelsker, så har vi, på menuen, muligheder for enhver Vi tilbyder nemlig Poké Bowl med forskellige former for proteiner, så alle kan blive mætte og få de rette vitaminer og næringsstoffer indenbords, når de spiser take away til frokost hos OLIOLI.

Er du eksempelvis veganer eller vegetar, så kan du få en lækker Poké Bowl med enten tofu eller umami portobellosvampe, der naturligvis er kombineret med sprøde grøntsager og ris til take away som frokost.

Til pescetaren, eller personen, der bare elsker fisk, har vi Poké Bowls med både laks og tun, og derudover kan man også få tempura rejer i sin Poké Bowl, hvis dette kunne friste som take away i København.

Til kødelskeren, eller den, der bare gerne vil have smagfuld Poké Bowl med kød, kan man vælge imellem saftig kylling, krydret and eller oksekød, der giver en proteinrig frokost.

Derudover finder du også lækre juices, der er smagssammensat på bedste vis, så du får et kick af vitamin samtidig med, at du vil nyde den gode smag.

Take away til den lille sult i København

Er du ikke super sulten, eller kunne du bare godt tænke dig noget frokost, der er mindre tungt, men som stadig er velsmagende og mættende, så kunne en skøn Smoothie Bowl måske være noget for dig.

Her har vi kombineret bær og frugt, så du får masser af smag, og så er det selvfølgelig toppet med skønne nødder, friske bør og granola. En Smoothie Bowl er også god som brunch eller sen morgenmad.

Er du ikke til ris, kan du også få din Poké på rugbrød, så den fungerer som en slags smørrebrød med hawaiiansk accent i København.

Sulten efter take away i København

Er du blevet sulten efter at have læst om vores lækre retter, så kan du bestille nu og få det leveret direkte til din dør, eller du kan komme forbi og hente din frokost take away i København selv.

Du kan bestille eller samle din frokost take away fra én af vores mange restauranter i København og omegn. Der er helt sikkert én i nærheden af dig. Og hvem ved? Måske bliver det dit nye stamsted, når du skal have frokost, også som take away, i København.

Har du spørgsmål i forhold til allergener, eller vil du høre mere om et specifikt emne, så kontakt os gerne på mail: info@oliolipoke.com.