Poké bowl – se vores udvalg af standards og byg selv her

Poke bowls med et touch

Hos OLIOLI har vi taget den originale hawaiianske Poke Bowl og krydret den med et asiatisk touch med kendte elementer fra det asiatiske køkken. Vores Poke Bowls er derfor altid farvestrålende, sunde, mættende og ekstremt velsmagende. Råvarerne, som vi benytter, er altid friske og af den bedste kvalitet. Tunen er friskfanget ude fra kysten ved Maldiverne, hvorefter vi får den leveret til Danmark. Vi tilbyder mange forskellige varianter blandt andet de faste som er kendt under navnet ”The Standards”. The Standards er kreeret ud fra vores personlige favorit sammensætninger af smage. Her finder du bowls, såsom tofu poké, kyllinge poké og tun poké. Hvis der ikke er nogle af de faste sammensatte bowls, som fanger din interesse eller smag, så har du altid muligheden for selv at sammensætte din helt egen, så den bliver præcis som du ønsker. Der er over 30 forskellige ingredienser, som du selv kan vælge imellem og otte forskellige sauces. Så der er rig mulighed for at afprøve nogle forskellige, lækre kombinationer af Poke Bowls.

Få et energiboost med til din Poke Bowl

Til de friske og velsmagende Poke Bowls tilbyder vi lækre hjemmelavet juices som for eksempel vores EnerJoy, Bromance og Sunday Detox, samt mange andre læskende drikke, der supplerer poke bowlen perfekt. Hvis man er mere til en god kop kaffe serverer vi kaffe af den bedste kvalitet fra Copenhagen Coffee Lab,  som smager himmelsk. Nyd den i en af vores butikker, der alle er indrettet moderne med en hyggelig og frisk atmosfære eller tag den som ”to go”, og nyd en kop friskbrygget kaffe på farten. Hvis du har brug for noget stærkere så benyt lejligheden til at prøve et Ginger shot, der helt sikkert nok skal tilføre noget ekstra energi på den gode og sunde måde. 

Start morgenen godt ud 

Hvis du befinder dig i Københavns lufthavn, kan du roligt komme forbi vores Poké bar og få vores helt specielle Smoothie Bowls, som er baseret på Soja mælk og en dadel. Vores Smoothie Bowls tilbydes i følgende varianter, som Acai Bowl, der indeholder jordbær, banan, acai og friske blåbær. Hvis Acai ikke lige falder i din smag, tilbyder vi andre smoothie bowls som for eksempel Moringa Bowl og Exotic bowl.Vores velsmagende Smoothie Bowl er den perfekte start på dagen, og giver den gode energi, om det så er arbejdet eller ferien, der kalder. 

Hvor bliver vores bowls serveret

Vi serverer Poke Bowls, juice, kaffe og meget andet godt fra vores seks butikker rundt omkring i København og Lyngby. Du er altid velkommen til at finde en plads i en af vores restauranter, eller til at tage maden med som take away. Vi benytter os desuden af indpakning, der er baseret på bagasse, som er fremstillet af resterne fra sukkerrørs produktion. Bagasse anses som en miljøvenlig emballageløsning, da materialet er bionedbrydeligt, og med de rette forholde nedbrydes det på blot 4 uger. Du kan derfor roligt bestille din Poke Bowl med som take away, og nyde den med god samvittighed. Du er velkommen til at følge os på Facebook og Instagram for nyheder og tilbud.