Frokost catering - Sund og lækker mad - Fra 50 kr pr. kuvert

Hos OLIOLI tilbyder vi catering til enhver frokost - om det er for at fejre en speciel begivenhed, for at forkæle medarbejderne på arbejdspladsen, eller som frokost til et større arrangement, så er OLIOLI på pletten.

Når du bestiller frokost catering fra OLIOLI, så skal du som minimum bestille til 20 kuverter, da vi ikke laver catering til mindre selskaber. Desuden skal din frokost catering bestilles senest én dag i forvejen, for at sikre, at det kan lade sig gøre for vores køkken.

Hvis du vil høre mere om mulighederne for frokost catering fra OLIOLI, så kontakt os gerne, så finder vi sammen en kanongod løsning til dig og dit event.
frokost catering

Glæd dem omkring dig med frokost catering

Med sund og lækker frokost catering fra OLIOLI får du farvestrålende og sprøde Poké Bowls med alverdens kombinationer af lækre råvarer.

En Poké Bowl er en blanding mellem en salat og sushi, så du får fisken og risene fra sushien og de sprøde grøntsager og dressingen fra salaten - den perfekte kombination til at blive mæt, men samtidig ikke gå på kompromis med smagen, selvom det er sundt.

Har du før spist i én af vores restauranter eller fået take away herfra, så kender du allerede konceptet, og derfor ved du måske også allerede, hvilke Poké Bowls, der er dine favoritter. Ved frokost catering fra OLIOLI får du samme høje kvalitet og velkendte smage - dette ændrer sig ikke.

Spred glæde med frokost catering

Hos OLIOLI er vi meget beskæftigede med at sprede glæde, og derfor ønsker vi naturligvis også, at du kan gøre det samme med vores lækre frokost catering.

Af samme grund synes vi også, at I skal have glæde af vores lækre Poké Bowls til jeres events, hvor du kan dele dem med dine venner, kollegaer eller din familie.

Sammen med dig vil vi finde de helt rette smagskombinationer af Poké Bowls, som vil skabe glæde i både mave og mund. Vi har blandt andet Poké Bowls med kød, såsom kylling og okse, men vi har også med fisk, som laks og tun, og selvfølgelig også veganske muligheder, såsom tofu og portobellosvampe.

Der er altså noget til enhver smag, uanset om man er veganer, vegetar, pescetar eller en kødelsker.

Hør mere om frokost catering fra OLIOLI

Bestiller du frokost catering fra OLIOLI vil du modtage dine Poké Bowls i miljøvenlig indpakning, der er lavet af bagasse - rester af sukkerør fra juice-udvinding - og derfor kan du med ro i maven sagtens tillade dig at få maden leveret til dig.

Da der er tale om “salater”, vil du ikke behøve at opbevare maden varmt, men kan enten blot stille dem i køleskabet, eller direkte på bordet, hvor folk så selv kan tage for sig.

Har vi vækket nysgerrigheden hos dig, eller kunne du bare godt tænke dig at høre mere om, hvad frokost catering fra OLIOLI indebærer, så tøv endelig ikke med at kontakte os på mail: info@oliolipoke.com.

Spørgsmål til allergener eller henvendelser heromkring tager vi naturligvis meget seriøst, og derfor skal du heller ikke bekymre dig, hvis én af dine gæster skulle have en fødevareallergi.

Følg os på Instagram og Facebook, for at få seneste nyt.