Frokost catering eller frokostordning

Fra 30 kuverter kan vi servere enhver slags fest eller arrangement.
FødselsdagBryllupBarnedåbKonfirmationFirmafestReceptionFødselsdagBryllupBarnedåbKonfirmationFirmafestReceptionFødselsdagReception

Sundt og lækkert fra 69 kr. pr. kuvert

Hos OLIOLI tilbyder vi catering til enhver frokost – om det er for at fejre en speciel begivenhed, for at forkæle medarbejderne på arbejdspladsen eller som frokost til et større arrangement, så er OLIOLI på pletten.

En mættende og lækker frokost stiller både sulten og tanker op med god energi til resten af dagen. En god frokost giver dig kraft til at springe ud i resten af dagens eventyr, uanset om du er på farten, hjemme eller på arbejdspladsen. Vil du gøre frokosten til noget særligt for dig selv og dem omkring dig? Så er vores Poké Bowls det perfekte valg.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for en frokostordning eller catering fra OLIOLI. Så finder vi sammen en kanongod løsning.
Kontakt os
MINI BOWLS - TIL STÅENDE OG SKÅLENDE
Til begivenheden, hvor der skal gås, stås, spises og tales. PR-event, smalltalk og receptioner. (Vores cateringløsninger kræver minimum 30 kuverter)
Fra. 50 kr. pr. kuvert.
STANDARD STØRRELSER - GLADE PAUSER
Til den ubekymret eller kan-ikke-stoppe-nu slags pause. Møder, kontorfrokost og sunde hvil. (Vores cateringløsninger kræver minimum 30 kuverter)
Fra. 90 kr. pr. kuvert.
POKÉ BOWLS - BUFFET STYLE
At gøre alt og alle glade er vores specialitet. Barnedåb, studentergilde og konfirmationer. (Vores cateringløsninger kræver minimum 30 kuverter)
Fra. 149 kr. pr. kuvert.
POKÉ LIVE - SERVICE MED SMIL
Til det store og skøre. Vores poké bar rykker ud og hen til dig. Festival, endagsevents, picnic på Mars. (Vores cateringløsninger kræver minimum 30 kuverter)
Fra. 125 kr. pr. kuvert.
"En magisk investering"
OLIOLI leverede super lækre salater til vores event, det var uden tvivl med til at gøre aftenen magisk. De varmeste anbefalinger herfra.
"Lynhurtig service"
OLIOLI leverede en fænomenal omgang frokost til vores IT Festival. Super kompetente og erfarne medarbejdere, der var med på at skræddersy den helt rigtige løsning til os. En poké bowl er den nye konference-sandwich. Deltagerne elskede det, og serveringen til 560 sultne munde var afviklet på under 9 minutter. Kæmpe succes.

Få et tilbud på catering eller frokostordning

Klar til at løfte frokostoplevelsen med OLIOLI? Uanset om du er på udkig efter lækker frokost til arbejdspladsen, familien eller dine venner, så står vi klar til at servere friske og lækre Poké Bowls.

Udfyld kontaktformularen, og fortæl os lidt om antallet af personer, særlige ønsker eller eventuelle diætbehov. Vores team står klar til at give jer den lækreste frokostoplevelse. Lad os sammen gøre frokosten til dagens højdepunkt!

Du behøver blot at bestille én dag i forvejen, ligesom du som minimum skal bestille 30 kuverter – til gengæld lover vi lækker og sund mad og svar inden for 24 timer.
Navn
Email*
Telefon
Dato
Tidspunkt
Adresse
Besked
Thank you! Your submission has been received!
Øv, noget gik galt. Forsøg venligst igen eller ring til os.
catering i København og Nordsjælland
Leveret lige til døren
Vi leverer lige til døren, så du ikke skal bekymre dig om at have maden klar til tiden.
catering i København og Nordsjælland
Nem og praktisk
Vi sørger for at din bestilling er skræddersyet til dine behov.
catering i København og Nordsjælland
Noget for enhver smag
Vi opfylder alle dine præferencer, allergener og ønsker.
Frokostordning fra OLIOLI

Glæd dem omkring dig med frokost catering

Med sund og lækker catering fra OLIOLI får du farvestrålende og sprøde Poké Bowls med alverdens kombinationer af lækre råvarer.

En Poké Bowl er en blanding mellem en salat og sushi, så du får fisken og risene fra sushien og de sprøde grøntsager og dressingen fra salaten – den perfekte kombination til at blive mæt, men samtidig ikke gå på kompromis med smagen, selvom det er sundt.

Har du før spist i én af vores restauranter eller fået sund take away herfra, så kender du allerede konceptet – og derfor ved du måske også allerede, hvilke Poké Bowls der er dine favoritter. Med en frokostordning eller catering-løsning fra OLIOLI får du nøjagtigt samme høje kvalitet og velkendte smag.

Frokostordning på arbejdspladsen

Forestil dig det øjeblik midt på arbejdsdagen, hvor energien begynder at dale. Du og kollegerne er sultne, og arbejdsmotivation bliver mindre og mindre. Men så kommer frokosten fra OLIOLI ind ad døren! – og så er der pludselig mere strøm på batterierne blandt kollegaerne. Vores lækre Poké Bowls vil med garanti sætte et smil på læben og give jer alle fornyet energi.

Med en frokostordning fra OLIOLI bliver frokosten med garanti dagens højdepunkt. Vi bringer en verden af smag direkte til jeres dørtrin med vores farverige, friske og energifyldte Poké Bowls. Hver bid er en oplevelse, der ikke kun mætter din og kollegaernes maver men også giver jer fornyet energi til resten af arbejdsdagen. Det er vores mission at skabe glade arbejdspladser, hvor god mad er kernen i et stærkt fællesskab og en produktiv dag.

Spred glæde med frokost catering

Hos OLIOLI elsker vi at sprede kulinarisk glæde, og derfor ønsker vi naturligvis også, at du kan gøre det samme med vores lækre frokost catering.

Sammen med dig finder vi de helt rette smagskombinationer af Poké Bowls, som vil skabe glæde i både mave og mund. Vi har blandt andet Poké Bowls med kød, såsom kylling og okse, men vi har også med fisk som laks og tun og selvfølgelig også veganske muligheder såsom tofu og portobellosvampe.

Der er altså noget til enhver smag, uanset om man er veganer, vegetar, pescetar eller en kødelsker.

Frokost catering med god samvittighed

Gør frokosten nem og lækker med OLIOLIs frokost catering. Gider du ikke skulle forberede frokost, kan du i stedet bestille fra os og få en frokost sprængfyldt med smag.

Vores Poké Bowls er den ultimative "lifesaver" til en travl hverdag. De kommer klar til dig, kolde og friske, pakket i bæredygtig og indbydende emballage. Så kan du bruge mere tid på det, du elsker – og mindre tid i køkkenet. Det er sådan, vi synes, frokost skal være: Nem, hurtig og super lækker!

Når du sætter tænderne i vores Poké Bowls, er det ikke kun smagsløgene, der får en fest. Du bidrager også positivt til miljøet. Vores frokostordning kommer i miljøvenlig og let nedbrydelig indpakning, lavet af bagasse – rester af sukkerør fra juice-udvinding skabt til at være skånsom mod vores klode.

Det betyder, at du kan nyde din mad med god samvittighed, velvidende at du støtter en grønnere fremtid – bid for bid.
Spred glæde med frokostordningNyd catering fra OLIOLI i dag

Hør mere om frokost catering

Vil du gøre frokosten til dagens højdepunkt? Bestil catering eller frokostordning fra OLIOLI i dag.

Da der er tale om “salater”, behøver du ikke at opbevare maden varmt – du kan enten blot stille dem i køleskabet eller direkte på bordet, hvor folk så selv kan tage for sig.

Har vi vækket nysgerrigheden hos dig, eller kunne du bare godt tænke dig at høre mere om, hvad frokost catering fra OLIOLI indebærer, så tøv endelig ikke med at kontakte os på mail info@oliolipoke.com.

Spørgsmål til allergener eller henvendelser heromkring tager vi naturligvis meget seriøst, og derfor skal du heller ikke bekymre dig, hvis én af dine gæster skulle have en fødevareallergi.

Følg os på Instagram og Facebook for at få seneste nyt.