Take away Lyngby

Lidt nord for København - i det grønne område - ligger Kongens Lyngby. Det er i selv samme by, at vores fjerde restaurant har til huse - på den hyggelige og brostensbelagte hovedgade, der snørkler sig igennem den populære handelsby. Herfra ynder vi at servere vores farverige poké bowls to-stay eller som take away i Lyngby.

Noget for enhver smag

På den stemningsfulde hovedgade er der masser af liv. Slentrer du en tur op ad den hyggelige gade, fristes du af alt fra lækre tøjbutikker, til eksotiske delikatesseforretninger og hyggelige livstilsbutikker. Der er med andre ord lidt for enhver smag. Det samme er tilfældet, når du langt om længe har bristet dig fri fra de mange fristelser langs hovedgaden og rammer OLIOLI til en bid mad og drikke to-stay eller som take away i Lyngby.

Vælger du løsning nummer to og dermed vores sunde take away i Lyngby, finder du nemlig noget for enhver smag. Du kan naturligvis nyde alle de samme bowls som take away i Lyngby - præcis som, hvis du spiste dem i vores restaurant. Snup vores ‘The Standard’ med ud i byen, eller lad dig inspirere at vores mange friske råvarer og ‘Build Your Own’, som du bedst kan lide den.

Vil du servere OLIOLI til dit næste arrangement? Lej en foodtruck eller vælg en af vores unikke catering-løsninger.

Hvilken bowl skal med hjem som take away i Lyngby?

Valget kan være svært - tro os, vi kender det! Skal valget falde på den klassiske poké bowl med frisk lask eller tun? Eller foretrækker du i stedet and, kylling eller oksekød? Måske du helst helt vil undgå fisk og kød? Det gør ikke nødvendigvis valget lettere, for der serverer vi både en ret formidable tofu- og portobello poké bowl som take away i Lyngby.

Foruden kød, fisk, portobello og tofu er vores take away i Lyngby også propfyldt med sprødt og frisk grønt og godt. Vælger du en af vores ‘The Standards’ har vi allerede taget valget for dig, men vælger du en ‘Build Your Own’ har du derimod frit valg på alle hylder ud i alt lige fra gulerod og edamame bønner til ananas, forårsløg, bønnespirrer og meget mere. Vi siger ikke, at det er en nem opgave at vælge ingredienserne til din take away i Lyngby.

Prikken over i’et

Din poké bowl og take away i Lyngby toppes naturligvis med en af vores populære dressinger. The icing on the cake eller prikken over i’et, vil nogle nok berømme dressingerne til at være. De er nemlig fulde af smag - og skaber en lækker sammenhæng, når salt, surt og sødt møder hinanden.

Bestil din take away i Lyngby online

OLIOLI betyder glæde på hawaiiansk. Og det er netop den følelse, vi ønsker at give dig, når du nyder vores poké bowls. Det gælder både, når du spiser i vores restaurant eller tager favoritterne med dig hjem. Er du ikke på slentretur i byen, kan du også nemt og hurtigt bestille ‘glæden’ online som take away i Lyngby. Afhent i vores restaurant - eller lad os bringe den direkte til din hoveddør.

Sulten efter en smagsprøve? Intet problem. Tag en tur forbi vores Facebook og Instagram, hvor vi fylder dit feed med fristelser, poké bowls og selvfølgelig masser af glæde. Velbekomme.