Få stillet din sult med en sund poké bowl fra OLIOLI

OLIOLI betyder “glæde” på hawaiiansk, og netop det er det vigtigste for os. Vi ønsker at alle skal kunne nyde en lækker, nærende og sund frokost hos os, uden at gå ned på kvalitet og smag. Sund mad behøver nødvendigvis ikke at være hverken kedelig eller smagsløs. Med en poké bowl eller juice fra os, får du en frokostret lavet af farverige råvarer der emmer af smag, er fyldt med næring og æstetiske i udseende.

Vi har desuden valgt at krydre vores poké bowls med elementer fra det asiatiske køkken, hvilket kommer til udtryk i valget af ingredienser, de mange smagssammensætninger og dressinger.

Sund frokost til enhver smag

Med vores “Build Your Own” koncept, kan du vælge at sammensætte din sunde frokost lige som du ønsker. Normalt er hovedingrediensen i en poké bowl rå fisk, men dette behøver det nødvendigvis ikke at være. Hos os kan du også vælge mellem and, kylling, marineret oksekød, eller veganske muligheder som tofu eller portobello svampe.

Du kan helt selv sammensætte din bowl ud fra dine yndlings ingredienser, med mulighed for at vælge mellem adskillige slags ris, grøntsager, saucer og toppings. Vi er dermed sikker på, at der er noget for enhver smag, og som lever op til dit behov for en sund frokost.

Hvis du ikke ønsker at sammensætte din egen bowl, kan du vælge imellem vores egne favoritter, nemlig “Standard bowls“ som er sammensatte på forhånd ud fra de ingredienser og smagssammensætninger, vi mener, at alle bør opleve.

Til en sund frokost hører der sig selvfølgelig en sund juice. Du kan vælge imellem flere forskellige juices, alt efter, om du ønsker den sød, syrlig eller frisk. Alle vores juices er lavet af 100% frugt og grøntsager og fås i to størrelser. Hvis du er på jagt efter en ekstra sund juice, så prøv eventuelt vores GREEN SPIN, med æble, ananas, citron og spinat, eller vores BROMANCE med hyldeblomst, broccoli, spinat og citron.

Besøg vores restauranter og opdag dine muligheder

Vi har restauranter beliggende i Nordhavn, København K, Østerbro, Frederiksberg, Hellerup, Amager, Lyngby, Rødovre eller Aarhus. Hvis du befinder dig i nærheden af disse områder, vil vi derfor kraftigt anbefale dig at svinge forbi til en lækker og sund frokost, du kan nyde med god samvittighed.

Hvis du er i tvivl om, hvilken en af vores mange sunde muligheder, du skal vælge til frokost, kan du altid se billeder af hele vores udvalg på vores hjemmeside under menu. Hvis du ønsker at tjekke os nærmere ud, kan du med fordel følge os på Facebook og Instagram, hvor vi løbende vil opdatere med fristede nyheder og konkurrencer.

Hos OLIOLI kan du få alt lige fra hurtigt take away til catering og leje af foodtruck.

Som noget nyt, har du nu mulighed for at downloade vores helt egen app. Ved at bruge appen vil du få 20% på dit første køb. Når du inviterer en ven til at bruge appen, kan du desuden få en gratis og sund juice, perfekt til din frokost. Der er altså masser af grunde til at blive en del af OLIOLI familien. Det er bare med at komme i gang.