Nemt aftensmad

Hvad er bedre end nemt og lækkert aftensmad? Vi tror ikke der er noget bedre faktisk. Lad OLIOLI klare frokost og aftensmad eller hvad du ellers måtte have af måltider. For os er vi all in for glæde, OLIOLI betyder nemlig glæde på Hawaiiansk, så hvis du mangler lidt glæde i hverdagen, sørger vi for en bedre dag med et besøg hos os.

Det er den filosofi, vi lever af. Hos OLIOLI kan vi godt lide, at tænke på os selv som hverdagens helte. Vi går godt nok ikke med kapper, men når dagen går stærkt, og man har brug for noget lækkert, mættende og nemt, så stiller vi os med det samme til rådighed!

En anden grund til at vælge os som aftensmad er, at vores sunde koncept gør, at du ikke behøver at føle dig skyldig over at blive fristet af take away og fast food. For selvom det er fast food, er vores hurtige mad den sundeste af slagsen.

Brug for inspiration til vores menu?

Du kan nemt og hurtigt finde ud af, hvordan I får fat i nemt aftensmad hos os via vores app. På den måde kan du hurtigt få et overblik over dine tætteste restauranter i nærheden, og hvordan det ser ud med levering eller afhentning, vi tilbyder nemlig begge.

Vores menu er sammensat af forskellige standard poké bowls, hvorved du kan rette til eller sammensætte din helt egen bowl, som du kan lide det. Det kalder vi nemt aftensmad! Du kan også prøve vores forskellige sides, som også giver smagfulde indtryk til aftensmad ved bordet. Derudover har vi vores friske og lækre smoothie bowls, som giver den energi booster, du mangler.

Har du prøvet vores poké on rye? Her fusionerer vi det hawaiianske og danske køkken til lækkert smørrebrød, som kun fås i udvalgte OLIOLI restauranter. Alt det kan du tjekke ud på appen, så hent den med det samme og få svar på alle dine spørgsmål.

Vi sørger for at det bliver nemt aftensmad

Du skal hverken tage på indkøb, stå for madlavning eller lave nogen form for forberedelse. Så hvis det har været en lidt hård dag, som trænger til nemt aftensmad, så vil OLIOLI gerne stå for at være en af hverdagens helte og tilbyde dig muligheden for et sund og varieret måltid.

Hvis der er specifikke madpræferencer, tager vi også forbehold for dette, vi tilbyder nemlig både veganske og vegetariske muligheder. Så hvis din aftensmad skal stå på noget plantebaseret, er det nemt hos os.

Vi håber at se dig i en af vores mange restauranter i København, eller på vores app hvor du hurtigt kan finde vores sunde take away i nærheden af dig. Du kan altid følge med på vores Instagram, hvor der er konkurrencer, nye tiltag og alt muligt andet spændende, hvis du også har brug for lidt glæde i hverdagen.