Catering i København

Vil du forkæle dine gæster med et strejf af Hawaiiansk glæde? Hos OLIOLI tilbyder vi catering i København i form af vores traditionelle, lækre og friske salater til enhver anledning. Fortæl os lidt om din begivenhed og antal af gæster, så giver vi gerne anbefalinger og et tilbud på din bestilling af Poké Bowls.

Poké Bowls – et sandt smagsunivers

Det er vores store passion at servere vores unikke kombination af salat og sushi til den danske befolkning - også til dem, der har noget at fejre. Derfor tilbyder vi catering i København til alle former for arrangementer, hvor du ønsker at glæde dine gæster med et lækkert og sundt alternativ til den klassiske cateringmenu. Når du bestiller vores velkendte Poké Bowls som catering, kan du forvente nøjagtig den samme høje kvalitet, som du kender fra vores butikker rundt omkring i landet. Du får den perfekte kombination af farverige salater, frisk sushi og god stemning - alt sammen samlet i en skål.

Skal du bruge catering i Jylland? Vi tilbyder også catering i Aarhus!

Hos OLIOLI har vi noget for alle

Ved vores sunde og lækre catering i København er det også vigtigt for os, at alle har mulighed for at være med. Derfor har vi en alsidig menu, der tager højde for alle, der er vegetar, veganer, pescetar, gluten- eller laktoseintolerante - eller noget derimellem.

Vi serverer eksempelvis vores standard bowls med laks eller tun samt friske grøntsager, dressing og sesamfrø. Hvis du foretrækker en bowl med kød, serverer vi også både kylling, oksekød og and. Hvis du er vegetar eller veganer, serverer vi både klassisk tofu, vegansk kylling og stegte østershatte. Fælles for alle vores lækre Poké Bowls er, at de består af friske råvarer af højeste kvalitet.

Vi har brugt lang tid på at udvikle de perfekte smagskombinationer til vores klassiske Poké Bowls, som garanterer dine gæster en festlig smagsoplevelse. Hvis I derimod allerede har sammensat jeres egen personlige favorit, eller hvis du er allergisk over for specifikke fødevarer, tilpasser vi selvfølgelig jeres cateringbestilling efter dette.

Fordele ved at benytte catering i København

Der er en lang række fordele ved at bestille catering fra OLIOLI til dit næste arrangement i København. Vi sætter først og fremmest stor ære i at levere måske den bedste cateringoplevelse. Vi leverer altid direkte til døren, så du ikke behøver at bekymre dig om at have forberedt mad til et bestemt tidspunkt.

Vores Poké Bowls serveres kolde og i en miljøvenlig og transportabel indpakning, hvilket gør dem nemme at spise både siddende, gående og stående. Alle vores Poké Bowls er lavet med friske råvarer, og du har mulighed for at skræddersy din bestilling ned til mindste detalje.

Når du bestiller catering fra OLIOLI, slipper du for at skulle stresse med at handle, forberede mad eller holde den varm, indtil dine gæster skal spise. Du skal blot sørge for dine gæster - så sørger vi for resten.

Hvilken catering-løsning passer til dit arrangement?

Mini bowls – til stående og skålene
Hvis I ikke planlægger en større middag, er vores mini bowls et genialt valg. De passer perfekt til begivenheder, hvor der skal gås, stås og tales. Bestil mini bowls til events, mindre frokoster og receptioner.

Standard størrelser – glade pauser
Vores standard bowls er til den traditionelle frokost, hvor samtalen kører, og maden smager godt. Bestil standard bowls til møder eller frokost på kontoret.

Poké Bowls – buffet style
Gå all-in og inviter dine gæster til en buffet, hvor de helt selv kan sammensætte deres egen bowl. Server Poké buffet til f.eks. barnedåb, bryllup, studentergilde eller konfirmation.

Poke live  – service med smil 
Til livets helt store fester rykker vores Poké bar ud af butikken og hen til dig. Du kan blandt andet bestille vores foodtruck til fester eller have en stand på festivaler og events.

Catering til private arrangementer og firmafester

Hos OLIOLI elsker vi fester og sammenkomster, og derfor ligger det os særligt tæt på hjertet at kunne bringe en smule af Hawaii direkte til ethvert arrangement. Derfor tilbyder vi farvestrålende og lækker catering i hele København til både større og mindre events med minimum 20 kuverter. Bestil OLIOLI catering til din fest og glæd dine gæster med et friskt, sundt og farvestrålende måltid.

Bestil catering fra OLIOLI i København

Når du bestiller catering fra OLIOLI, garanterer vi, at vi bringer den helt samme og velkendte kvalitet, som du kender fra vores restauranter i København og Aarhus. Hvis du ikke kan vente til den store dag, kan du smage på vores lækre Poké Bowls ved at bestille OLIOLI i dag.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på catering i København. Vi glæder os til at høre fra dig!