Fra 30 kuverter kan vi servere enhver slags fest eller arrangement.
FødselsdagBryllupBarnedåbKonfirmationFirmafestReceptionFødselsdagBryllupBarnedåbKonfirmationFirmafestReceptionFødselsdagReception

Hawaiiansk glæde –leveret lige til døren

Leder du efter den perfekte cateringløsning til din næste begivenhed i København? Og vil du forkæle dine gæster med et strejf af Hawaiiansk glæde?

Hos OLIOLI tilbyder vi catering i København i form af vores traditionelle, lækre og friske salater til enhver anledning. Fortæl os lidt om din begivenhed og antal af gæster, så giver vi gerne anbefalinger og et tilbud på din bestilling af Poké Bowls.

Hos OLIOLI tilbyder vi catering i København til enhver anledning – både stor og lille. Vi ved, at god mad er nøglen til god stemning, og mon ikke stemningen kommer i top, når du præsenterer vores lækre og friske Poké Bowls til dine gæster?

Vi går altid skridtet videre for at sikre, at hver enkelt af vores gæster får en fantastisk madoplevelse hos os. Derfor tager vi naturligvis også hensyn til diæter, allergier og præferencer, når du bestiller catering.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre dit arrangement helt uforglemmeligt.
Kontakt os
MINI BOWLS - TIL STÅENDE OG SKÅLENDE
Til begivenheden, hvor der skal gås, stås, spises og tales. PR-event, smalltalk og receptioner. (Vores cateringløsninger kræver minimum 30 kuverter)
Fra. 50 kr. pr. kuvert.
STANDARD STØRRELSER - GLADE PAUSER
Til den ubekymrede eller kan-ikke-stoppe-nu slags pause. Møder, kontorfrokost og sunde hvil. (Vores cateringløsninger kræver minimum 30 kuverter)
Fra. 90 kr. pr. kuvert.
POKÉ BOWLS - BUFFET STYLE
At gøre alt og alle glade er vores specialitet. Barnedåb, studentergilde og konfirmationer. (Vores cateringløsninger kræver minimum 30 kuverter)
Fra. 149 kr. pr. kuvert.
POKÉ LIVE - SERVICE MED SMIL
Til det store og skøre. Vores poké bar rykker ud og hen til dig. Festival, endagsevents, picnic på Mars. (Vores cateringløsninger kræver minimum 30 kuverter)
Fra. 125 kr. pr. kuvert.
"En magisk investering"
OLIOLI leverede super lækre salater til vores event, det var uden tvivl med til at gøre aftenen magisk. De varmeste anbefalinger herfra.
"Lynhurtig service"
OLIOLI leverede en fænomenal omgang frokost til vores IT Festival. Super kompetente og erfarne medarbejdere, der var med på at skræddersy den helt rigtige løsning til os. En poké bowl er den nye konference-sandwich. Deltagerne elskede det, og serveringen til 560 sultne munde var afviklet på under 9 minutter. Kæmpe succes.

Kontakt os for catering i København

Er du på udkig efter noget helt specielt til dit næste arrangement i København? Hos OLIOLI er vi eksperter i at skabe unikke og smagfulde catering-oplevelser. Uanset om det er en privat fest, et firmaarrangement eller noget helt tredje, står vi klar til at servere friske, lækre Poké Bowls til dig og dine gæster.

Fortæl os lidt om dit arrangement, og lad os hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig madoplevelse. Udfyld formularen med dine oplysninger og dine specifikke ønsker, og vores team vil kontakte dig hurtigst muligt for at diskutere detaljerne og give dig et skræddersyet tilbud.

Vi giver svar inden for 24 timer.

Da vi er så heldige med stor efterspørgsel, tager vi ikke imod henvendelser på under 30 kuverter. Til gengæld har vi en super smart hjemmeside og app, hvor du kan bestille catering – enten som afhentning eller til direkte levering.
Navn
Email*
Telefon
Dato
Tidspunkt
Adresse
Besked
Thank you! Your submission has been received!
Øv, noget gik galt. Forsøg venligst igen eller ring til os.
catering i København og Nordsjælland
Leveret lige til døren
Vi leverer lige til døren, så du ikke skal bekymre dig om at have maden klar til tiden.
catering i København og Nordsjælland
Nem og praktisk
Vi sørger for at din bestilling er skræddersyet til dine behov.
catering i København og Nordsjælland
Noget for enhver smag
Vi opfylder alle dine præferencer, allergener og ønsker.
Vi leverer catering-løsninger i hele København og omegn

Catering København – god mad, fantastisk stemning

Det er vores store passion at servere vores Poké Bowls, en unik kombination af salat og sushi, til den danske befolkning – især til dem, der har noget at fejre. Og dem findes der en del af i København.

Derfor tilbyder vi catering i København til alle former for arrangementer, hvor du ønsker at glæde dine gæster med et lækkert og sundt alternativ til den klassiske cateringmenu. Fra små, hyggelige sammenkomster til de store, bragende fester – vi tilbyder catering i København til det hele!

Når du bestiller vores velkendte Poké Bowls som catering, kan du forvente nøjagtig den samme høje kvalitet, som du kender fra vores butikker.

Du får den perfekte kombination af farverige salater, frisk sushi og god stemning – alt sammen samlet i én skål.Skal du bruge catering i Jylland? Vi tilbyder også catering i Aarhus!

Vil du have nem og lækker mad til din fest?

Med catering fra OLIOLI kan du sige vinke farvel til al det besvær, der normalt følger med at arrangere mad til fester og events. Forestil dig, at du kan læne dig tilbage, slappe af og nyde dit eget arrangement, mens vi tager os af alt det hårde arbejde.

Vores team sørger for at trylle lækker, frisk mad klar til dig og dine gæster, så I kun skal koncentrere jer om hinanden. Fra planlægning til tilberedning og levering (hvis ønskes) – vi har det hele under kontrol, når du bestiller catering og mad ud af huset.

Og for at gøre det så nemt for dig, som muligt, kan du bestille catering hos os helt op til dagen før dit arrangement. Vi ved, at livet kan være uforudsigeligt, og nogle gange er de bedste fester dem, der bliver arrangeret i sidste øjeblik. Vi kræver kun, at minimumsbestillingen er på mindst 30 kuverter.

Så uanset om du er en planlægger, der er ude i god tid, eller en spontan sjæl, der beslutter sig i sidste minut, er du garanteret lækker mad til din fest hos OLIOLI.

Fordele ved vores catering

Der er en lang række fordele ved at bestille catering fra OLIOLI til dit næste arrangement i København. Vi sætter først og fremmest stor ære i at levere måske den bedste cateringoplevelse, du finder i København – og resten af landet. Vi leverer altid direkte til døren, så du ikke behøver at bekymre dig om at have forberedt mad til et bestemt tidspunkt.

Vores Poké Bowls serveres kolde og i en miljøvenlig og transportabel indpakning, hvilket gør dem nemme at spise både siddende, gående og stående. Alle vores Poké Bowls er lavet med friske råvarer, og du har mulighed for at skræddersy din bestilling ned til mindste detalje.

Når du bestiller catering fra OLIOLI, slipper du for at skulle stresse med at handle, forberede mad eller holde den varm, indtil dine gæster skal spise. Du skal blot sørge for dine gæster – så sørger vi for resten.

Vores løsninger

Mini bowls – til stående og skålene
Hvis I ikke planlægger en større middag, er vores mini bowls et genialt valg. De passer perfekt til begivenheder, hvor der skal gås, stås og tales. Bestil mini bowls til events, mindre frokoster og receptioner.

Standard størrelser – glade pauser
Vores standard bowls er til den traditionelle frokost, hvor samtalen kører, og maden smager godt. Bestil standard bowls til møder eller frokost på kontoret.

Poké Bowls – buffet style
Gå all-in og inviter dine gæster til en buffet, hvor de helt selv kan sammensætte deres egen bowl. Server Poké buffet til f.eks. barnedåb, bryllup, studentergilde eller konfirmation.

Poke live  – service med smil
Til livets helt store fester rykker vores Poké bar ud af butikken og hen til dig. Du kan blandt andet bestille vores foodtruck til fester eller have en stand på festivaler og events.
Unik catering og mad ug af husetNyd catering fra OLIOLI i dag

Catering i København til private og firmafester

Hos OLIOLI er vi vilde med at fejre livets store og små øjeblikke, og det er vores passion at bringe et strejf af Hawaii direkte til dit arrangement. Uanset om det er en stor fest eller et intimt get-together, så står vi klar med vores farverige og lækre catering i København.

Vores service er tilgængelig for enhver begivenhed, stor som lille – så længe du bestiller til mindst 20 personer. Forestil dig glæden hos dine gæster, når de bliver mødt af OLIOLI's friske, sunde og farvestrålende måltider – et sandt festmåltid.

Er du på udkig efter den perfekte catering i København til din næste fest eller sammenkomst? Så kig ikke længere end OLIOLI. Når du bestiller catering fra os, garanterer vi, at vi bringer den helt samme og velkendte kvalitet, som du kender fra vores restauranter i København og Aarhus.

Kontakt os i dag for at bestille eller for at høre mere om, hvordan vi kan tilføre et stykke af Hawaii til din fest med vores eksotiske og smagfulde Poké Bowls. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på catering i København. Vi glæder os til at høre fra dig!