Luk vindue

Bánh Mì Aarhus

Vil du opleve en bid af Vietnam lige her i Smilets by? Så er du kommet til det rette sted. Hos OLIOLI kan du prøve vores lækre Bánh Mì i Aarhus. Med friskbagte baguettes, et væld af fyldmuligheder og autentiske krydderier lover vi en smagsoplevelse, der er alt andet end kedelig.

Du får fest, farver og friske ingredienser pakket ind i hver eneste sandwich. Uanset om du nyder din Bánh Mì to-go eller to-stay, så bringer hver bid dig lidt tættere på det pulserende vietnamesiske køkken.

Kom forbi OLIOLI i Aarhus, og lad os forkæle dine smagsløg.
BESTIl PÅ DIN LOKALE OLIOLI
catering i København og Nordsjælland
Valgfri mains
Vælg mellem pulled kylling, marineret oksekød, vegansk kylling, tofu,
pulled and (+5,-)
catering i København og Nordsjælland
Serveret i groft mørkt baguette
Det rustikke fra det nordiske møder det etnamesiske gadekøkken.
catering i København og Nordsjælland
Den perfekte frokost
Den ultimative balance mellem sødt, salt, surt, og umami – perfekt til frokosten.
catering til alle slags arrangementer

Den smagfulde vietnamesiske Bánh Mì

Forestil dig en kombination af en luftig fransk baguette og smagfulde ingredienser fra det vietnamesiske køkken. Det er essensen af Bánh Mì. Den friske sandwich kan købes overalt i de vietnamesiske gadekøkkener og er en smagseksplosion uden lige.

Ordet “Bánh Mì” betyder brød på vietnamesisk og er blevet synonym med den ikoniske sandwich, der kombinerer det bedste af to verdener. Når du tager en bid af OLIOLI´s Bánh Mì, træder du ind i en verden af smag, hvor hvert element er omhyggeligt udvalgt og balanceret.

Vores Bánh Mì tager dig fra de velkendte gader i Hanoi lige til hjertet af Aarhus – og beriger dine smagsløg ved hver bid.

Prøv den lækre Bánh Mì hos OLIOLI

Er du klar til at tage dine smagsløg på en uforglemmelig rejse? Vi inviterer dig til at skabe din egen Bánh Mì-magi.

Start med at vælge din foretrukne hovedingrediens, hvor mulighederne spænder fra saftig pulled kylling og intens marineret oksekød til en plantebaseret oplevelse med vegansk kylling eller tofu. Vil du have et ekstra pift, har vi også vores lækre pulled and.

Vores Bánh Mì kommer på en friskbagt baguette, smurt med en umiskendelig blanding af hoisin mayo og sriracha for dybde og varme. Tilføjet sprøde gulerødder, syrlige syltede kinaradiser, knasende sesamfrø, aromatiske forårsløg og friske koriander, garanterer vi en eksplosion af smag ved hver bid.
Hos OLIOLI kan du få Bánh Mì i AarhusHent din Bánh Mì hos OLIOLI i Aarhus

Oplev Bánh Mì i Aarhus

Har du nogensinde drømt om at opleve den vietnamesiske madscene uden at skulle forlade Smilets by? Prøv vores lækre Bánh Mì i Aarhus – den er perfekt til frokostpausen. Med friske baguettes, sprøde grøntsager og et valg mellem forskellige proteinfyld er hver bid en ny opdagelse.

Vælg din foretrukne smagskombination, og oplev en lille bid af Vietnam – lige midt i Aarhus. Du kan både tage din Bánh Mì med på farten, nyde den hos os eller bestille som takeaway. Vi glæder os til at byde dig velkommen med en autentisk smagsoplevelse hos OLIOLI i Aarhus.

Bor eller befinder du dig i København? Bare rolig – du kan også opleve vores lækre Bánh Mì i København.

Bestil din Bánh Mì hos OLIOLI i Aarhus

Leder du efter Bánh Mì i Aarhus? Så behøver du ikke lede længere. Vores team står klar til at servere de lækreste og mest smagfulde Bánh Mì til dig. Du kan både bestille online eller besøge os på M.P Bruunsgade 52, 8000 Aarhus.

Uanset hvor og hvordan du vil nyde din Bánh Mì, lover vi en smagsoplvelse ud over det sædvanlige.Vi ser frem til at dele vores passion for det vietnamesiske køkken med dig – lige her i hjertet af Aarhus.

Find en OLIOLI nær dig
Kig forbi OLIOLI i Aarhus, og oplev den smagfulde vietnamesiske Bánh Mì