Lej en foodtruck i Aarhus

Konceptet af streetfood leder oftest tankerne hen mod lune og festlige sommeraftener i selskab med venner og bekendte. Hvorfor ikke bringe denne helt særlige og charmerende stemning med til din egen fest? Hos OLOLI tilbyder vi derfor muligheden for at leje en foodtruck til din fest nær Aarhus, så du nemt og bekvemt kan bringe den klassiske streetfood-charme, samt et strejf af den hawaiianske lykke, til dit næste arrangement.

Farvestrålende bowls med smag af Hawaii

Hos OLIOLI mener vi ikke, at catering til større arrangementer behøver at være kedelig eller fedtet fastfood. Maden bør være lige så spændende og festlig som arrangementet. For at sikre en uforglemmelig middag til dit næste arrangement har vi derfor anskaffet os en top lækker foodtruck, som har mulighed for at køre Jylland tynd. Vores foodtruck er udstyret med alt, hvad der skal til for at lave de farvestrålende og sprøde salater, som du kender dem fra vores restauranter i hele landet.

Poké Bowls er et lækkert og sundt indslag, som med sikkerhed vil glæde alle dine gæster – uanset om de spiser kød, er vegetarer, pescetarer, glutenfri eller noget helt femte. Vi tager nemlig højde for alle specifikke præferencer eller allergener, der skulle være over for specifikke fødevarer. Hvis du eller dine gæster har ønsker, bud eller forslag til bestemte Poké Bowls, modtager vi dem med kyshånd, så vi i sidste ende kan sørge for at servere en middag, som alle dine gæster vil elske. Tag et kig på vores menu og vælg mellem vores klassiske Poké Bowls eller sammensæt din helt egen favorit.

Foodtruck til fester, konfirmationer og fødselsdage

Hos OLIOLI elsker vi fester, og vi sætter derfor stor ære i at få lov til at gøre din aften ekstra speciel. Vi har allerede stor erfaring med at bringe catering af højeste niveau til bryllupper, fester og konfirmationer – og med vores foodtruck har vi mulighed for nemt og hurtigt at bringe den klassiske streetfood-charme direkte til din næste fest. På den måde får du og dine gæster frisklavede, sprøde og farvestrålende salater langet direkte over disken fra vores foodtruck.

Det er muligt at leje vores foodtruck til fester i Aarhus samt resten af Jylland. Ud over duften af de lækre Poké Bowls bliver den flotte vogn ledsaget af vores energiske og glade team, som står klar til at give dig og dine gæster en uforglemmelig smagsoplevelse.

Vil du leje en foodtruck til dit firmaarrangement?

Vores OLIOLI foodtruck triller med glæde ud i hele Jylland – også til firmaarrangementer. Det gælder både jubilæer, receptioner og firmafester, hvor dine ansatte skal forkæles med et lækkert og sundt indslag. Vores Poké Bowls er det oplagte cateringvalg til arrangementer, hvor man gerne vil have mulighed for at stå op eller gå rundt og mingle.

Udover at vores bowls serveres frisklavet, kommer de i en praktisk og miljøvenlig indpakning, som gør dem lette at spise - både stående og siddende. Når I lejer en OLIOLI foodtruck til jeres fest i Aarhus, garanterer vi, at jeres medarbejdere får en velsmagende oplevelse, som de sent vil glemme.

Bestil en foodtruck i Aarhus i dag

Med vores foodtruck ønsker vi at sprede den glæde, som er grundstenen for OLIOLI – mad ud af huset skal være en festlig oplevelse i sig selv. Når du bestiller vores foodtruck til din fest i Aarhus, kan du forvente at blive mødt af vores energiske og glade team, som står klar til at give dig og dine gæster en uforglemmelig smagsoplevelse.

Vi garanterer at bringe den aarhusianske streetfood-charme, som vi kender og elsker, god stemning og catering leveret på det højeste niveau.

Hvis du ikke kan vente med at smage på vores lækre Poké Bowls, kan du straks bestille OLIOLI online og finde frem til dine favoritter. Hvis du er interesseret i at leje en foodtruck fra OLIOLI til din kommende fest, er du velkommen til at kontakte os. Så sørger vi for, at du får et uforpligtende tilbud på en foodtruck til din næste fest i Aarhus.

Vi glæder os til at høre fra dig!