Gå til nyhedsoversigt

140 km/t på Åboulevarden og bag baren

Mød Anita! Hun er 24 år og har tidligere været General Manager i vores bar i Lyngby. Hun er nu signet hos Hiroshima (Sony Music), og efter at have arbejdet på sin musik i flere år, har hun endelig udgivet sin første single. Vi har spurgt lidt ind til det, og her er, hvad hun har at sige:


“For tre år siden mødtes jeg med min bedste ven og producent på min gamle ungdomsklub i Lyngby i deres musikhus. Vi havde ikke adgang til et studie dengang, så vi mødtes altid der for at starte på noget nyt. Vi havde egentlig bare aftalt at færdiggøre nogle af mine engelske sange, som vi allerede var begyndt på. Men vi var begge totalt uinspirerede og startede derfor på noget nyt.


Jeg husker, at jeg satte et Drake-lignende beat på fra YouTube, og efter en time var omkvædet til '140 KMT' allerede færdigt. Det var første gang, jeg skrev og sang en af mine egne sange på dansk, men vi var begge vildt begejstrede for det, og det føltes på en måde bare rigtigt. 


På det tidspunkt vidste jeg faktisk ikke, hvad sangen skulle handle om. Det var først et år efter, hvor jeg havde mistet kontakten til min bedste ven, som jeg skrev omkvædet sammen med, at jeg vidste, hvad sangen handlede om. Jeg kontaktede produceren "Bubu" og spurgte, om han havde lyst til at producere den for mig. Det havde han, og det var bare virkelig fedt.


Jeg skrev sangen færdig under vores sessions sammen, og nu, et år efter, er '140 KMT' faktisk ude. Det har taget sin tid, men nu er jeg i gang, og det føles fandeme godt! '140 KMT' er kun én ud af mange, og jeg glæder mig så meget til at dele resten 🤍


Lyt til 140 KMT her, og hvis du kunne tænke dig at følge med på Anitas musik rejse, kan du følge med på hendes instagram @anitaniknam