Gå til nyhedsoversigt

Ambitioner og drømme førte Marco til Aarhus og tilbage

Mød Marco! Han er 23 år og er District Manager for Gammel Kongevej Ny Østergade og Rødovre. Før han blev District Manager var han faktisk en af de tre medarbejdere som flyttede til Aarhus for at åbne vores første bar ude for København. Det var en en opgave som krævede kæmpe ansvar på trods af hans korte tid i virksomheden. Det har vi spurgt lidt ind til, og her er, hvad har har at sige:

"Hvis jeg husker rigtigt, blev jeg tilbudt at flytte til Aarhus omkring et halvt år efter, jeg startede. Jeg var næsten lige blevet Assistant Manager i Vanløse, da vi åbnede der tidligere på året. Jeg var kun General Manager i Vanløse i 2,5 måned, før jeg rykkede til Aarhus.


Det, der overbeviste mig om at tage afsted, var mine egne ambitioner og ambitionerne for OLIOLI, som jeg kunne se udfolde sig. Jeg havde arbejdet mig op og taget nogle hurtige skridt i den rigtige retning, så jeg var klar til hvad som helst, især et lille eventyr til Aarhus. Jeg fik også overtalt min bedste kammerat, som startede nogenlunde samtidig med mig, til at det var en mulighed, vi måtte gribe. Det var både for oplevelsen og især for vores personlige udvikling.  

Det var et virkelig spændende projekt i sig selv, som man kunne udfordre sig selv med. Det var en oplevelse, jeg aldrig vil glemme. Jeg føler, at jeg lærte meget om mig selv personligt og fagligt i denne branche. Jeg stod på egne ben og var ansvarlig for alt drift af en bar, der lå 300 km væk fra de andre. Det tvang mig virkelig til at tænke ud af boksen i mange situationer.

Det var ikke som forventet eller det, jeg troede, jeg sagde ja til. Det endte med at være en periode med masser af op- og nedture, men jeg tror, jeg lærte mere af det, end jeg troede. Vigtigst af alt lærte jeg at acceptere mine egne forudsætninger.

Uden for arbejdet lærte jeg en hel ny by at kende, en by, som jeg ikke havde nogen relation til før, men som nu har haft stor betydning for mit liv, både arbejdsmæssigt og privat. En sommer i Aarhus kan bringe det bedste frem i alle, er min overbevisning.

Nu er jeg tilbage i mere velkendte omgivelser i København, hvor jeg nu er District Manager. Det har været en turbulent tur de sidste 2 år, siden jeg startede. Det begyndte bare som et fuldtidsjob ved siden af studierne, men jeg blev hurtigt grebet af udviklingen og mulighederne. Især den personlige og faglige udvikling i form af ledelse af andre med store ambitioner har været en drivkraft for mig.

Set tilbage fra da jeg startede som trainee til nu, er min største udvikling helt klart min personlige udvikling og de menneskelige kompetencer, jeg har tillært mig. Jeg har også været heldig at have de rigtige og bedste ledere over, under og ved siden af mig."