Gå til nyhedsoversigt

Danset sig frem til EM, VM & X-Factor

Det her er Olivia! Hun er 20 år, og til dagligt kan du fange hende bag baren i Valby! Ikke nok med, at hun er en stjerne bag baren, så har hun også været en stjerne i udlandet, når hun har repræsenteret Danmark i dans sammen med sit hold til VM. Vi har spurgt lidt ind til det, og her er, hvad hun har at sige:


"Jeg har danset siden jeg var 4 år gammel. Det er rimelig lang tid efterhånden, så jeg har prøvet lidt af hvert - alt fra ballet til hiphop. Primært har jeg danset det, som de fleste nok kender som commercial dans eller moderne dans.


Igennem årene har jeg haft så mange fede oplevelser med dans! Da jeg var yngre, konkurrerede jeg, og var både med til Danmarks mesterskaber, EM og VM med mit hold. Det var vildt fedt at kunne rejse rundt sammen, men på et tidspunkt gad jeg godt noget andet. Herefter stod det primært på teaterforestillinger, som jeg dansede i med Gaardbodans kompagni. Ved siden af det lavede vi forskellige musikvideoer og andre projekter.


Det fedeste, jeg nok har oplevet, var, da jeg blev booket som danser til X-factor! Jeg synes, det var mega fedt at være med backstage, både pga selve showet, men også at se puslespillet bag et tv-program. Dans har været en kæmpe del af mit liv, så længe jeg kan huske, hvorfor jeg også savner at træne professionelt.


På et tidspunkt kom der dog andre ting, jeg også gerne ville. Jeg er meget konkurrencemindet, så når jeg finder noget, jeg er god til, er det også det, jeg fokuserer på. Nu træner jeg en gang imellem, men gad godt vende tilbage lidt mere.


Ellers danser jeg hver torsdag i byen ;)"