Gå til nyhedsoversigt

Fra bowler til finance

Det her er Frederik! Han er 25 år og til dagligt kan du finde ham på vores kontor! Han har været næsten alle stillinger igennem. Han har tidligere stået bag baren, men sidder nu på kontoret. Vi har spurgt lidt ind til hans rejse gennem hele OLIOLI og dette var hvad han havde at sige:


“Jeg startede som bowler de første 6 måneder hvor jeg derefter blev teamleder! Jeg havde før OLIOLI været bar manager i Joe & the Juice, men valgte at søge i OLIOLI, fordi havde lyst til nogle nye udfordringer. Efter et år bag baren som bowler og teamleder, kom jeg på en 0 timers kontrakt, da jeg startede studie som finansøkonom på CPH Business. 


Jeg fik kort tid efter muligheden for at blive deltids Customer Realtions Manager på kontoret og har været det i ca 8 måneder. Der beskæftiger jeg mig med assistance til større henvendelser fra vores kunder, og hjælper vores kunder med forskellige problemer.


I starten af 2023 var jeg så heldig og komme i praktik på kontoret som revisor! Under mit praktikforløb har jeg været Customer Realtioner Manager som deltid ved siden af, så jeg har kunne jonglere mellem opgaverne.


Jeg søgte praktik her fordi, det stadig er en ny og ung virksomhed som jeg ser meget potientiale i. Jeg fik muligheden for at lære en masse af vores CFO og sidde og arbejde med en masse fede opgaver, som har været med til at udvikle mig inden for revision og mig personligt. 


Min tid her har virkelig været en lærerig og sjov oplevelse, som jeg ikke ville være foruden. Man har fået en masse nye kendskaber og mødt nogle virkelig dejlig mennesker som jeg holder helt vildt meget af!”