Gå til nyhedsoversigt

Godt nytår fra Nicolai & Frederik!

2022 - endnu et år, man ikke kan kalde for ‘normalt’. 


Året startede ud med COVID-19, som vi alle har kæmpet med i over to år, men som vi er kommet helskindede ud af på grund af jeres fantastiske opbakning 🙏


I februar blev vi fri for COVID-19 og genåbnede vores bar i KBH Lufthavn, efter at have haft den lukket i over to år. Sikke en forløsning! 


Efter COVID har verden også budt på inflation, som har ramt alle hårdt. Vi har dog sammen med stærke samarbejdspartnere og ikke mindst, det allerbedste team, formået at åbne 5 nye poké barer, været en tur rundt på seks festivaler og fået endnu flere fantastiske, dygtige kollegaer og venner.

På alle måder endnu et hæsblæsende år, men vi ville ikke have det anderledes og er enormt glade for resultatet, vi står tilbage med. Som altid er vi utrolig taknemlige for vores skønne gæster og hårdtarbejdende, altid smilende og optimistiske team. 


I år er det også 5 år siden, at vi åbnede den første OLIOLI på Gammel Kongevej. Tak for fejringen, kærligheden og opbakningen – hver en hilsen, støtte og opmuntring bliver gemt og passet på.


Vores mission er at blive landets bedste arbejdsplads, og skabe glæde. Det arbejder vi på hver evig eneste dag. 


Der er lagt endnu større planer for næste år og jeg glæder mig!!


Vi ses i 2023 til mere gak, gøgl og gode oplevelser 💚

Godt nytår!