Gå til nyhedsoversigt

Hvordan man bliver "Glædesminister"

Mød Daniel! Han er 21 år gammel og til dagligt er han General Manager i vores bar i hellerup. Sidst til vores store sommerfest i blev han kåret som årets “glædeminister”, hvilket vil sige han er blevet nomineret af sine kollegaer for sin ekstra gode energi på arbejdspladsen. Vi har spurgt ham hvad det har betydet for ham at vinde titlen, samt hvad man gør for at være en god kollega. Det her er hvad han svarede:


"Jeg er generelt en meget smilende dreng og går meget op i mit arbejde. Disse to kvaliteter blandet sammen gør, at jeg tror, mine medarbejdere synes, jeg har fortjent titlen som 'glædesminister'.


Derudover har jeg fundet den perfekte kombination af at være den professionelle chef, samtidig med at man har det mega sjovt og hyggeligt med mig bag baren. Denne kombination tror jeg, de fleste ledere har svært ved at finde, men for mig kommer det meget naturligt.


For mig betyder det rigtig meget, at man udviser god energi, når man er på arbejde. Det stræber jeg selv efter, og det er noget, mine medarbejdere også skal.


Jeg er selvfølgelig meget taknemlig for at have vundet prisen. Det er et kæmpe klap på skulderen, og jeg blev utrolig glad, da jeg vandt titlen. Jeg ser det som om, jeg har vundet prisen med hele mit hold bag baren, samt alle de andre kollegaer, jeg har arbejdet med, da de jo også er en stor faktor for, at jeg har det så sjovt bag baren og dermed bidrager til, at jeg glæder mig til at komme på arbejde hver dag.


Derfor står pokalen naturligvis nede i min bar, så alle medarbejderne kan se, de også er en stor del af den."