Gå til nyhedsoversigt

I 2023 venter der en stor rejse

I januar måned har vi på bloggen fokus på nytårsfortsæt! Sig hej til Elin 👋🏽 Hun er 19 år og står normalt bag baren i Hellerup! Vi spurgte hende om hvad hun har af nytårsfortsæt i år og det var hvad hun havde at sige:

“Jeg synes, det var svært at komme på et realistisk nytårsforsæt, som ikke ender ud i, at jeg skuffer mig selv. Men så kom jeg på det, der faktisk er allermest nærliggende for mig; jeg vil gerne blive bedre til at passe på mine penge. Jeg har altid levet meget i nuet og brugt mine penge som det passer mig, og på en eller anden måde altid endt ud i at skylde min far penge ;( øv.


Men i 2023 venter der mig altså en stor rejse, hvor jeg skal til Asien i 2,5 måned, og der har jeg sat mig for, at jeg skal have de bedste forudsætninger som muligt. Det bliver ikke en ligeså fed tur, hvis jeg skal vende hver en øre inden jeg kan beslutte mig for, hvilke planer vi skal lægge, så jeg er nødt til at være sparsommelig indtil da og tænke lidt længere frem i tiden, end jeg normalt har gjort.

Det tror jeg, mange kunne lære af, og det er en rigtig god start for mig at sætte mig rejsen som et mål, for det betyder, at der er en mening med det hele, og det betyder også, at man fortsat netop kan tage på den slags rejser, og det er jo bare mega fedt. 

Jeg håber, I alle får jeres bedste år indtil videre og ligesom jeg skal ud og opleve nogle sjove ting!!"