Gå til nyhedsoversigt

I finalen til P3 KarriereKanonen og snart live i DR Koncerthuset

Mød Kristoffer! Han er 19 år, og til dagligt kan du finde ham bag baren på Gammel Kongevej. Udover at have talent bag baren, har han også et musikalsk øre. Han er endda med i P3 KarriereKanonen med sin nyeste sang. Vi har spurgt lidt ind til det, og her er, hvad han har at sige:


"Jeg har lavet musik siden jeg gik i 7. klasse, så det er cirka 7 år, jeg har været i gang med det. Min interesse startede, da min fætter begyndte at lave musik på min vens Mathias' soveværelse. Det vækkede noget i mig, og derfra begyndte jeg selv at dyrke det. Det startede med, at Mathias crackede FL Studio og købte en billig mikrofon, og derfra begyndte vi bare stille og roligt. Han producerer alt og mixer, hvor jeg skriver teksterne og synger. Min musik er inspireret af mine venner, familie og bylivet.


For tiden hører jeg meget til en upcoming rapper, der hedder Kundo. Han har lige udgivet en ny sang, der hedder "Frihed". Ellers hører jeg Guldimunds nye album, hvor især "Det' kun vigtigt, hvad det er" og "Møns Klint" er de sange fra den nye plade, jeg hører mest.


Noget helt vildt er, at jeg er røget i finalen i P3's karrierekanon! Det vil sige, at jeg skal spille i DR Koncerthuset. Karrierekanonen er et udviklingsforløb, hvor man sender sin musik ind, og hvor de så udvælger 10, der har potentiale til at blive til noget stort inden for musik, men samtidig lærer man også om branchen og hvordan man optimerer sin musik og liveoptrædener, så man kan blive bedre."


Hvis du vil høre Kristoffers musik, kan du lytte til det her: Kris.