Gå til nyhedsoversigt

Jeg skal være den bedste version af mig selv i 2023

I januar måned har vi på bloggen fokus på nytårsfortsæt! Sig hej til August 👋🏽 Han er 20 år og står normalt bag baren i Rødovre! Vi spurgte ham om hvad han har af nytårsfortsæt i år og det var hvad han havde at sige:


“Jeg har ikke som sådan ET specifikt nytårsforsæt, men jeg ved, at der altid er plads til forbedring. Jeg tror mere, at jeg har sat mig en masse små mål inden for bestemte områder, og de handler hver især om, at jeg vil blive en bedre version af mig selv. 


Her i det nye år, er jeg begyndt at tænke over at være mere spontan. Springe ud i de ting, jeg normalt ville gå en diskret bue uden om, og generelt bare komme lidt ud af komfortzonen. Allerede da jeg lavede den der TikTok for Oli, følte jeg mig lidt på dybt vand, da det ikke er noget jeg føler mig sikker med eller gør mig så meget i. 


Derudover er jeg begyndt at gå rigtig meget op i min træning og en sundere livsstil. Jeg træner næsten hver dag nu og fokuserer på at spise sundt. Mine venner er faktisk nærmest overraskede, hvis jeg ikke er i fitten. Jeg plejede at spille meget fodbold og lave springgymnastik, men nu har jeg valgt at fokusere på styrketræning, fordi jeg fandt ud af, at det også var noget, jeg var god til og elsker at bruge min tid på. Derfor går jeg ikke så meget i byen længere og begrænser, hvor meget jeg drikker. På den måde kan jeg komme op og træne i stedet for at have bragende tømmermænd. Jeg føler også det hjælper mig til at være mere positiv og gladere i hverdagen.

I sidste ende håber jeg også, at det vil bidrage til, at mine medmennesker synes, jeg er fed at være sammen med.


Jeg synes, at jeg i en stor del af mit liv har lagt mit fokus på, at alle omkring mig skulle have det så godt som muligt. Derfor har jeg altid, synes jeg selv, været god til at tage mig af andre og snakke med dem, hvis de har haft brug for det. Jeg synes det er vigtigt, at alle mine venner er glade. På det seneste er det også gået op for mig, jeg gerne må være lidt egoistisk og tænke på, hvad der gør mig glad, før jeg kan gøre andre glade. På den måde føler jeg det hjælper alle i sidste ende. Jeg prioriterer derfor min egen glæde, og det at have mig selv med. På den måde smitter min glæde af på andre, og hverdagen bliver mere positiv både for mig selv og mine medmennesker.”